2015 Şubat Anneleri

Kızlar bişey sorcam progestan aldım ve sonrasında kustum bida mı almam gerek acaba??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla imkanın varsa git dinle derim çok muhteşem bi duygu :)

Yarına randevu aldım başka bir dr dan. kalp atışı için erken olabilir ama en azından şu an için herşey normal mi bunu duymak istiyorum. evet hamilesin dese o bile yetecek sanki artık hakkımızda hayırlısı..

Son düzenleme:

Güzel haberlerini bekliorum cnm :)

kizlar aklima bisey takildi ben ilk muayeneye gittgimde daha kese gorunmemisti o zaman doktor daha follop tüpünde yavas yavas geliyo dedi rahime tamam peki anladim peki adet olacagim gün benim yerlesme kanamam oldu o nereye yerlesmistiki o zaman anlamadim:44::44:

:)))) rahme tabiki bebişnazzz :))))

merhaba mutlu göbüşler
bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür..saat 10 da kahvaltımı yaptım,sonra da yemeklerimi yaptım,birazdan da hafif mide bulantılarıyla acıktığının sinyalini veren midemi doyuracağım..her geçen gün daha güzel olsun inşallah

ben yanlış anladım canım pardonn :))) her kanama lekelenme yerleşme değildir tatlım

Amin canım inşallah..
yok canım neden boş gelsin Allah'tan gelene isyan etmıyorum ama üzüldüm inandıgım birşey varki Allah en doğru zamanda en hayırlı olanı nasip etmek ister kullarına..
Sizlerin iyi haberleri beni mutlu ediyor , okudukça mutlu oluyorum
her biriniz için dua ediyorum sağ salim geçirin hamilelikleriniizi,
bebişlerinizin önce kalp sesını,sonra hareketlerini daha sonra tekmelerını hissedin Allah'ın izniyle :)

ben yanlış anladım canım pardonn :))) her kanama lekelenme yerleşme değildir tatlım

himm tamamdir simdi anladim diosunki yerlesme deildir belki baska biseydir. benim zaten hep kahverengi lekelenmelerim oluyor cok minnacik ama hicccc umursamiyorum doktora güvenerek tabi kendimi strese sokmuyorum tedbiride elden birakmiyorum tabi

inş canım hep beraber hissedıcez bunları. sen de en yakın zamanda katılıcaksın aramıza ben emınım. helekı boyle guzel bı kalbın varken....

himm tamamdir simdi anladim diosunki yerlesme deildir belki baska biseydir. benim zaten hep kahverengi lekelenmelerim oluyor cok minnacik ama hicccc umursamiyorum doktora güvenerek tabi kendimi strese sokmuyorum tedbiride elden birakmiyorum tabi

aynen kuzum dr baksın kontrollerinde allahın izniyle bişey olmaz ayyy ben yarın dr a gidicem sabah altıma etmesem iyidir :))))

ben 15 gündür işe geliyorum sitenin başında oturuyorum. daha çalışmadım hiç. bakalım bugün çalışma kararı ile işe geldim öğlen oldu ortada bir şey yok. işleri kim yapacak acaba. neden çalışamıyorum ben?

Kızlar öğrendiğim bir bilgiyi süzlerle paylaşmak istedim. Geçen gün kanamam olduğu için doktora koştuğumda ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk fakat doktorumuz birkaç saniye dinletti daha fazla olmaz dedi. Merak edip araştırdım ve şöyle bir paragraf buldum :
" Bebeğin kalbini ve kalp atışlarını gözlemlemek için “doppler” denilen bir uygulama yapılır, ses dalgasının farklı bir türevi bebeğe gönderilir. “Doppler” eğer bebeğe uzun süreli gönderilirse (4 dakikadan fazla), bebeğin kalp ısısında yükselme ve anormal durumlar yaşanabilir. Ultrasona bakan uzman veya hasta yakını, bebeğin kalbini 1 dakikadan daha kısa sürede görebilir. Aileye bebeğin cinsiyetini, yüzünü, burnunu, kulağını göstermek gibi nedenlerle bu işlemin süresinin asla uzatılmaması gerekir. "

Ayrıca dünya sağlık örgütüne göre ilk 7 ay ayda 1 kere 8. Ay ayda 2 kere 9 ay da her hafta ultrasona girmek bebeği izleme açısından yeterliymiş. Bazı verilerde hamilelik boyunca sadece 5 yada 6 kere ultrasona girmenin yeterli olduğunu söylüyor.

evet haklısın canım aslında dinletilmemelidir ama gelgelelim ultrason işine işte o olmaz kattiyen dayanamayız uleynnn :))))

evet haklısın canım aslında dinletilmemelidir ama gelgelelim ultrason işine işte o olmaz kattiyen dayanamayız uleynnn :))))

Aynen ya ben eve ultrason mu aşsam die düşünmedim deil insan bebişini heran görmek istiyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…