- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Teyzeleri kesemizi gördük inşalalh kalp atışları haftaya
valla imkanın varsa git dinle derim çok muhteşem bi duygu :)
Kızlar bişey sorcam progestan aldım ve sonrasında kustum bida mı almam gerek acaba??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarına randevu aldım başka bir dr dan. kalp atışı için erken olabilir ama en azından şu an için herşey normal mi bunu duymak istiyorum. evet hamilesin dese o bile yetecek sankiartık hakkımızda hayırlısı..
kizlar aklima bisey takildi ben ilk muayeneye gittgimde daha kese gorunmemisti o zaman doktor daha follop tüpünde yavas yavas geliyo dedi rahime tamam peki anladim peki adet olacagim gün benim yerlesme kanamam oldu o nereye yerlesmistiki o zaman anlamadim:44::44:
kizlar aklima bisey takildi ben ilk muayeneye gittgimde daha kese gorunmemisti o zaman doktor daha follop tüpünde yavas yavas geliyo dedi rahime tamam peki anladim peki adet olacagim gün benim yerlesme kanamam oldu o nereye yerlesmistiki o zaman anlamadim:44::44:
benimde 12 temmuz :) 12 gün var daha cok sabırsızlanıorumayda bir kontrole düşünce napcaz yaa :)
canım benım cok uzuldum gercekten. Allah bıran once gobısını doldururda bu zor gunlerı atlatırsın. suan emınım bız ne desek bos gelıyordur sana ama nolur uzme kendını Allah hepımıze herseyın hayırlısını nasıp etsın...
ben yanlış anladım canım pardonn :))) her kanama lekelenme yerleşme değildir tatlım
Amin canım inşallah..
yok canım neden boş gelsin Allah'tan gelene isyan etmıyorum ama üzüldüm inandıgım birşey varki Allah en doğru zamanda en hayırlı olanı nasip etmek ister kullarına..
Sizlerin iyi haberleri beni mutlu ediyor , okudukça mutlu oluyorum
her biriniz için dua ediyorum sağ salim geçirin hamilelikleriniizi,
bebişlerinizin önce kalp sesını,sonra hareketlerini daha sonra tekmelerını hissedin Allah'ın izniyle :)
himm tamamdir simdi anladim diosunki yerlesme deildir belki baska biseydir. benim zaten hep kahverengi lekelenmelerim oluyor cok minnacik ama hicccc umursamiyorum doktora güvenerek tabi kendimi strese sokmuyorum tedbiride elden birakmiyorum tabi
aynen kuzum dr baksın kontrollerinde allahın izniyle bişey olmaz ayyy ben yarın dr a gidicem sabah altıma etmesem iyidir :))))
Kızlar öğrendiğim bir bilgiyi süzlerle paylaşmak istedim. Geçen gün kanamam olduğu için doktora koştuğumda ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk fakat doktorumuz birkaç saniye dinletti daha fazla olmaz dedi. Merak edip araştırdım ve şöyle bir paragraf buldum :
" Bebeğin kalbini ve kalp atışlarını gözlemlemek için “doppler” denilen bir uygulama yapılır, ses dalgasının farklı bir türevi bebeğe gönderilir. “Doppler” eğer bebeğe uzun süreli gönderilirse (4 dakikadan fazla), bebeğin kalp ısısında yükselme ve anormal durumlar yaşanabilir. Ultrasona bakan uzman veya hasta yakını, bebeğin kalbini 1 dakikadan daha kısa sürede görebilir. Aileye bebeğin cinsiyetini, yüzünü, burnunu, kulağını göstermek gibi nedenlerle bu işlemin süresinin asla uzatılmaması gerekir. "
Ayrıca dünya sağlık örgütüne göre ilk 7 ay ayda 1 kere 8. Ay ayda 2 kere 9 ay da her hafta ultrasona girmek bebeği izleme açısından yeterliymiş. Bazı verilerde hamilelik boyunca sadece 5 yada 6 kere ultrasona girmenin yeterli olduğunu söylüyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hahhaha cok güldümbende cok heycanlaniorum benim taa 22 temmuzda o zaman 10 haftalik olmus olacak
evet haklısın canım aslında dinletilmemelidir ama gelgelelim ultrason işine işte o olmaz kattiyen dayanamayız uleynnn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?