2015 Şubat Anneleri

aynı durum bende de var canım zaten adet olmadan hep bni bulurdular ama gebe kaldığım ay çıkmamışlardı şimdi çıktılar ergenler gibi oldum bnde

Aynen aynen bu sefer daha fazlası hatta. Olurmuş ama bu aylarda normaliz yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BEN DE bir ayda üç kez girmiş oldum. iki özel bir devlet hastanesi. nasıl olacak öyle .yani temmuz da bir kez dr gideceğiz demektir sorun olmazsa.

Merhaba ben de aranıza katıldım arkadaşlar son adet tarihim 12 mayıs 7. Haftadayım daha önce talihsiz bir şey yaşadığım için biraz da tedirginim ama bu sefer içimde güzel hisler var umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :)) kalp atışlarımızı duyduk 😄 inşallah doğumuda görürüz ayrıca pko hastasıyım ve her gün metformin ve kan sulandurıcı iğne kullanıyorum ama bebişimiz için değer 😚

Kızlar dün benim mercimek patronun kim olduğunu öğretti bana yine Ayy gün boyu mide ağrısı çektim geceye doğru duzelebildim ancak ya bu mide ağrısı ne zormuş 😥

BEN DE bir ayda üç kez girmiş oldum. iki özel bir devlet hastanesi. nasıl olacak öyle .yani temmuz da bir kez dr gideceğiz demektir sorun olmazsa.

Doppler zararlıymış yazdığım gibi kalp sesini fazla dinlememek lazım. Bende ultrasona 1 ayda 2 kere girmiş oldum ama doktorum ikinciyi çok kısa tuttu gerekli ölçümleri yapıp kalbini bir kere dinletip kesti ultrasonu. Son ultrasonun üzerinden 1 ay geçince gitmek lazım demekki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım hayırlı oldun minik mucizen sağlıkla büyüyüp doğsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınnn ....malum uyku halleri anca uyanabildim :) 8.haftadayız bizde.6.haftada kalp atışımızı duyduk çok güzel bir duygu :) 10.haftada kontrol var inşallah görebiliriz benim bıdık baya nazlı uğraştırıyo bizi alttan ultrasonla bakıyor doktorum.başta çok utandım ama artık doktor aç diyo açıyorum napim
4.haftadan beri koyu akıntım var geçmedi bir türlü.çok şiddetli olmayanda sancı.zamanımın çoğu yatmakla geçiyor sağlıklı olsunda yavrum dayanmaktan başka çare yok.aynı sıkıntıları yaşayan var mı merak ediyorum ???

Noumenon teşekkür ederim canım 😘inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve bu topikte gene mutlulukla buluşuruz🙏🙏🙏🙏🙏

Bundan önce ultrasona girmismiydin o zaman kaç haftalikti benim ilk girdiğimde 5+6 idi ama 5+0 göründü ikincide 8+5 SATA gore 8+0 cikti ultrason da zaten ben geç yumurtlamistim belki seninde oyledir

Konyada yaşıyorum ben canım baya dindar bi kesin biliosundur :) Direk kınama moduna gececeklerine ve soracaklarına eminim
bilirim canım ablamda iki sen kaldı orda. söyle bari de rahat rahat içi suyunu :) ben de tuncelideyim bizim dairenin yarısı tutmuyo ondan kimseye söylemek zorunda kalmadım.

Tamam ya şubatt alla allaa doktorda reglimi soruo onada 8 kasım dedim doğurman lazım kızım bu zaman dedi kasıma takıntım var bilemedim

ahahahha çok güldüm ya sende gülesin inş. artık bi başka kasıma ikici bebişi yaparsın napalım

Ya kusura bakma önceki mesaj yanlis oldu

Kasımda doğurmasam bari

meltem çok üzüldüm Allah tez zamanda yerini doldursun canım.

maşallah canım bebişine, bizim satlar aynıymış. sürekli iğne vurulmak zor ama dediğin gibi onlara değer. sağlıkla kucağına alman dileklerimle..

10. haftada artık karından bakar sanırım canım :)
akıntı bende de var. hep beyaz renkliydi ama bugün biraz sarı gibi. kasıklarda da aynen senin gibi çok şiddetli olmayan bi ağrı var ama normalmiş.

Kasımda doğurmasam bari
ay Allah esirgesin inş tam vaktinde doğar sağlıkla

benimki kahverengi inş normaldir oda

canım benim oralar çok sıcak olur bari dikkat et kendine susuz kalma olurmu doktor kontrollerinide ihmal etme tekrar hayırlı olsun

Şimdi doktordan geliyorum maalesef dış gebelikmiş...
hakkımda hayırlısı olsun..
Rabbim size saglıcakla kucagnıza almayı nasip etsin

Merhaba herkese...
Geçen hafta salo ögrenmiştim hamileliğimi ve bugün doktor kontorlunda ögrendi ki dış gebelikmiş...
Duruma göre çarşamba igne ile düşürülecek
Hep hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde olsun diye dua ediyordum demekki nasip degilmiş...
Bu yüzden maalesef şubat annesi olamıyorum tablodan silebilirsiniz...

Rabbim hepinize saglıklı bi şekilde hamilelik geçirip kucagınıza almayı nasip etsin...
Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…