2015 Şubat Anneleri

Canim ben de iciyorum tiroit hapimi. Alistim artik 1 yildir kullaniyorum. Gözlerimi acar acmaz iciyorum ben. Ben de herhangi bir bulanti yapmiyor ama. Sen kac mg lik iciyorsun ki? benimde mide bulantilarim basladi. Ben de arayip istiycem bir bulanti hapi ama varmi gebeler icin bir bulanti hapi acaba?

Bitanem üzüldüm senin aşina ama vardır bir hayir bunda da. İnşallah tez zamanda yine saglikli bir şekilde bebegin seninle olur. Dualarimdasin tatlim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdi doktordan geliyorum maalesef dış gebelikmiş...
hakkımda hayırlısı olsun..
Rabbim size saglıcakla kucagnıza almayı nasip etsin

canımmm her şerde bir hayır vardır rabbim daha hayırlı kapılar açar inşallah sen gönlünü ferah tut

canımmm her şerde bir hayır vardır rabbim daha hayırlı kapılar açar inşallah sen gönlünü ferah tut

İkinize de teşekkür ederim...
İster istemez üzgünüm...bi yorgunluk be kırıklık var yüregimde...demekki daha sabretmem beklemem gerekiyormuş...
hakkımda hayırlısı olsun...

Şimdi doktordan geliyorum maalesef dış gebelikmiş...
hakkımda hayırlısı olsun..
Rabbim size saglıcakla kucagnıza almayı nasip etsin

Rabbim en kısa sürede güldürsün yüzünü..
İnşallah başka kötü haber almayız artık. çok üzülüyorum, evhamlarım artıyor

Rabbim en kısa sürede güldürsün yüzünü..
İnşallah başka kötü haber almayız artık. çok üzülüyorum, evhamlarım artıyor

amin inşallah...
hiiiç stres yapma o nimeti sana veren rabbm korurda inşallah....
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

İkinize de teşekkür ederim...
İster istemez üzgünüm...bi yorgunluk be kırıklık var yüregimde...demekki daha sabretmem beklemem gerekiyormuş...
hakkımda hayırlısı olsun...

amin bitanem hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Canim benim. Allah en kisa zamanda sana bebisini verir insallah. Onemli olan saglikli olsunlar.

bu 4.gidişimdi. ilk gittiğimde 5hafta 6gunluktu hep keseyi gördüler,3 gidişimde doktor yıne keseyı gördu ama kalp atısı yoktu çarsamba gunu gel belki bi ihtimal duyarız demişti kısmet olmadı...

bugun canım pek sıkkın bır de sureklı kötü haberler aldık. Allah göstermesin başka hayırlısını versin.

Merhaba arkadaslar bende araniza katildim :) 6 haftalik hamileyim :) ama hala doktora gitmedim. Niye bilmiyorum.biraz buyusun oyle git falan dediler ama gidip kalp atislarini duymayi cok istiyorum. Sizce gitsemmi yoksa beklesem mi bilemedim .s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uhibbuke üzülme canım. bende şubatta geçirdim dış gebelik bak şimdi yeniden hamileyim. iğneden sonra 3 ay korunma tavsiye ediyorlar. bende bu süreçte soğan kürü yaptım tüplerde iltihaplanma varsa geçsin diye. korunmayı bıraktığım ayda hamile kaldım. inşaallah sende de öyle olur. ama sana tavsiyem iğneyi vurdurmadan önce başka doktora da görün. ben sonradan çok düşündüm "acaba başka doktor başka yorum yapar mıydı,belkide kimyasal gebelikti, acaba boşuna mı iğne vuruldum?" diye. Allahtan sabır diliyorum canım inş. tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

Cnm benim ikinci kutudan 4 tane içtim daha. 50 ilk iciyorum ben en son 2.68 di iyi ded Dr. Sen kaclik kullaniyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun canım pek sıkkın bır de sureklı kötü haberler aldık. Allah göstermesin başka hayırlısını versin.

Lütfen kötü düşünmeyin çok üzülürüm Allah hepinize sağlıklı hamılelıkler geçirmeyi nasip etsin.
Ben üzüldüm ama elden ne gelirkii..
Bir an önce genetik incelemesinin gelmesini,rahim içinin iyileşmesini bekliyorum
arkadaşım bu kadar da soğukkanlı olma diyor ama cidden elden hiç bişey gelmiyor,,,
Üzülüp skıntı stres yapıp çocuk sahibi olma istegimi dahada ileri tarihlere atmak istemıyorum...

Kizlar hicbirsey yiyemiyorum bulantilardan bbgim icin yemege calisiyorum ama olmuyo surekli yatiyorum gelisimini etkilermi acaba korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…