lütfen bilgilerinizi yazar mısınız?
Son adet tarihi
beklenen doğum tarihi
kaçıncı bebek
kilo
son durum
Herkese gunaydin her sabah AC Karnina ictigim troit hormonu hapindan nefret ediyorum çok modemi bulandiriyor. Yarim saatte yemek yiyemiyorum içince. Bu cumartesi kontrolumuz var. Dr dan ilaç rica edicim bulanti için oglumda vermemişti bu sefer verecek mi bakalim... Sizler nasilsiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba herkese...
Geçen hafta salo ögrenmiştim hamileliğimi ve bugün doktor kontorlunda ögrendi ki dış gebelikmiş...
Duruma göre çarşamba igne ile düşürülecek
Hep hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde olsun diye dua ediyordum demekki nasip degilmiş...
Bu yüzden maalesef şubat annesi olamıyorum tablodan silebilirsiniz...
Rabbim hepinize saglıklı bi şekilde hamilelik geçirip kucagınıza almayı nasip etsin...
Allah a emanet olun
Şimdi doktordan geliyorum maalesef dış gebelikmiş...
hakkımda hayırlısı olsun..
Rabbim size saglıcakla kucagnıza almayı nasip etsin
Bitanem üzüldüm senin aşina ama vardır bir hayir bunda da. İnşallah tez zamanda yine saglikli bir şekilde bebegin seninle olur. Dualarimdasin tatlim.
canımmm her şerde bir hayır vardır rabbim daha hayırlı kapılar açar inşallah sen gönlünü ferah tut
Şimdi doktordan geliyorum maalesef dış gebelikmiş...
hakkımda hayırlısı olsun..
Rabbim size saglıcakla kucagnıza almayı nasip etsin
Rabbim en kısa sürede güldürsün yüzünü..
İnşallah başka kötü haber almayız artık. çok üzülüyorum, evhamlarım artıyor
İkinize de teşekkür ederim...
İster istemez üzgünüm...bi yorgunluk be kırıklık var yüregimde...demekki daha sabretmem beklemem gerekiyormuş...
hakkımda hayırlısı olsun...
Merhaba herkese...
Geçen hafta salo ögrenmiştim hamileliğimi ve bugün doktor kontorlunda ögrendi ki dış gebelikmiş...
Hep hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde olsun diye dua ediyordum demekki nasip degilmiş...
Rabbim hepinize saglıklı bi şekilde hamilelik geçirip kucagınıza almayı nasip etsin...
Allah a emanet olun
Bundan önce ultrasona girmismiydin o zaman kaç haftalikti benim ilk girdiğimde 5+6 idi ama 5+0 göründü ikincide 8+5 SATA gore 8+0 cikti ultrason da zaten ben geç yumurtlamistim belki seninde oyledir
meltem çok üzüldüm Allah tez zamanda yerini doldursun canım.
Merhaba herkese...
Allah a emanet olun
Canim ben de iciyorum tiroit hapimi. Alistim artik 1 yildir kullaniyorum. Gözlerimi acar acmaz iciyorum ben. Ben de herhangi bir bulanti yapmiyor ama. Sen kac mg lik iciyorsun ki? benimde mide bulantilarim basladi. Ben de arayip istiycem bir bulanti hapi ama varmi gebeler icin bir bulanti hapi acaba?
bugun canım pek sıkkın bır de sureklı kötü haberler aldık. Allah göstermesin başka hayırlısını versin.
Canim benim. Allah en kisa zamanda sana bebisini verir insallah. Onemli olan saglikli olsunlar.
amin inşallah...
hiiiç stres yapma o nimeti sana veren rabbm korurda inşallah....
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?