uhibbuke üzülme canım. bende şubatta geçirdim dış gebelik bak şimdi yeniden hamileyim. iğneden sonra 3 ay korunma tavsiye ediyorlar. bende bu süreçte soğan kürü yaptım tüplerde iltihaplanma varsa geçsin diye. korunmayı bıraktığım ayda hamile kaldım. inşaallah sende de öyle olur. ama sana tavsiyem iğneyi vurdurmadan önce başka doktora da görün. ben sonradan çok düşündüm "acaba başka doktor başka yorum yapar mıydı,belkide kimyasal gebelikti, acaba boşuna mı iğne vuruldum?" diye. Allahtan sabır diliyorum canım inş. tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
Lütfen kötü düşünmeyin çok üzülürüm Allah hepinize sağlıklı hamılelıkler geçirmeyi nasip etsin.
Ben üzüldüm ama elden ne gelirkii..
Bir an önce genetik incelemesinin gelmesini,rahim içinin iyileşmesini bekliyorum
arkadaşım bu kadar da soğukkanlı olma diyor ama cidden elden hiç bişey gelmiyor,,,
Üzülüp skıntı stres yapıp çocuk sahibi olma istegimi dahada ileri tarihlere atmak istemıyorum...
betty doktora danışmanda fayda var. kimisi kahverengiden kormayın diyo kimisi hemen bilgilendirilmek istiyo sen dr.una sor iyisi mibenimki kahverengi inş normaldir oda
Ne güzel canım sevindim senin için muhtemel doğum tarihi belirledi mi doktorun? Benim henüz vermedi 😊 bir de benimde aşırı sırt ağrılarım var biraz midemin bulantısı geçince de niye geçti şimdi bu diye endişeleniyorum 😁😝
İgne den sonra 3 ay korunma oldugunu bilmiyordum...dediğin gibi başka bi doktora daha giderim çarşamba...hakkımda hayırlısı olsun
amin inşallah teşekkür ederimm...
tez zamanda yeri dolar inş hakkında hayırlısı canım belirtilerin varmıydı nasıl oluyo bu dış gebelik yaaa
Merhaba arkadaslar bende araniza katildim :) 6 haftalik hamileyim :) ama hala doktora gitmedim. Niye bilmiyorum.biraz buyusun oyle git falan dediler ama gidip kalp atislarini duymayi cok istiyorum. Sizce gitsemmi yoksa beklesem mi bilemedim .s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecen salı degerim 144 dü...
bugün bin küsür olmalıydı ama degildi ve ultrasyonda da görünmedi...
çarşamba günü ki kan degerime göre karar verilcek ..
belirtiyse hiçbi belirti yok bende hamilelik belirtiler de yoktu...
Gecen salı degerim 144 dü...
bugün bin küsür olmalıydı ama degildi ve ultrasyonda da görünmedi...
çarşamba günü ki kan degerime göre karar verilcek ..
belirtiyse hiçbi belirti yok bende hamilelik belirtiler de yoktu...
canım 6 haftalık olmuşsun bi zahmet gidiver :))) ben olsam ortadan çatlardım ayolll
özel hastanelerde bakmıyorlar bazı devlet hastanelerinde o şekilde bakıyorlar. nerde yaşıyorsun bılmıyorum ama mesela Cerrahpaşa da 13.haftaya kadar asla göbekten bakmıyorlar. eğer diğer şekilde baktırmak istemezsem o zaman git başka hastanede baksınlar diyorlar.Bende catliyorum meraktan :) ama bilmiyorum tuhaf bi korku var icimde. Bide bebek 2 aylik falan olmadan bebege vajinal ultrasonla bakiyolar dediler biraz korkuttu beni acikcasi dogru mu degil mi onu da bilmiyorum .s
Bende catliyorum meraktan :) ama bilmiyorum tuhaf bi korku var icimde. Bide bebek 2 aylik falan olmadan bebege vajinal ultrasonla bakiyolar dediler biraz korkuttu beni acikcasi dogru mu degil mi onu da bilmiyorum .s
Bende catliyorum meraktan :) ama bilmiyorum tuhaf bi korku var icimde. Bide bebek 2 aylik falan olmadan bebege vajinal ultrasonla bakiyolar dediler biraz korkuttu beni acikcasi dogru mu degil mi onu da bilmiyorum .s
genellikle diyelim. ama diğerinde de korkacak bir şey yok.İstanbulda yasiyorum anadolu yakasinda medivia siye bi ozel hastane var oraya gitmeyi dusunuyorum cok tavsiye ettiler . O zaman ozelde gobekten bakiyolar yani rahat rahat gidebilirim :)
anladım canım değerin artmamış demek hayırlısı olsun tatlım inş sağlıklı sıhhatli bir meleğin olur tez zamanda
genellikle diyelim. ama diğerinde de korkacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?