2015 Şubat Anneleri

İgne den sonra 3 ay korunma oldugunu bilmiyordum...dediğin gibi başka bi doktora daha giderim çarşamba...hakkımda hayırlısı olsun

yok canım sen en iyisini yapıyorsun kendini yıpratma sakın. ben de yaşadım aynısını benim 13,5 haftalık düştü bebeğim çok ağmadım uzuldum.
1 gün sonra kuzenimin beyninde tümör olduğunu öğrendik. derdim onun yanında yok oldu gitti. Allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin kimseye.
Kuzenim de sonra ameliyat oldu şimdi iyi maşallah.

Çok güzel düşünüyorsun canım tebrik ederim moralini bozma. neticede hamile kalabilmiş olman bile bir nimet. şimdi olmadıysa bile bir sonrakinde mutlu sona ulaşırsın inşallah.

benimki kahverengi inş normaldir oda
betty doktora danışmanda fayda var. kimisi kahverengiden kormayın diyo kimisi hemen bilgilendirilmek istiyo sen dr.una sor iyisi mi

belirlemedi canım tarih perşembe doktora gidecez bakalım bizi neler bekliyor. bugün hep kötü haberler aldık bende endişeleniyorum.

İgne den sonra 3 ay korunma oldugunu bilmiyordum...dediğin gibi başka bi doktora daha giderim çarşamba...hakkımda hayırlısı olsun

amin, cümlemize hayırlısını nasip etsin. daha kesinleşmiş bişey yok dilerim dış gebelik değildir.

tez zamanda yeri dolar inş hakkında hayırlısı canım belirtilerin varmıydı nasıl oluyo bu dış gebelik yaaa

Gecen salı degerim 144 dü...
bugün bin küsür olmalıydı ama degildi ve ultrasyonda da görünmedi...
çarşamba günü ki kan degerime göre karar verilcek ..
belirtiyse hiçbi belirti yok bende hamilelik belirtiler de yoktu...

canım 6 haftalık olmuşsun bi zahmet gidiver :))) ben olsam ortadan çatlardım ayolll

anladım canım değerin artmamış demek hayırlısı olsun tatlım inş sağlıklı sıhhatli bir meleğin olur tez zamanda

canıım benim inşallah inşallah hersey cok kısa bi sure içinde yoluna girer en kısa zamada gönlündekini Allah sana yasatsın inşallah kac haftalıktın normalde

canım 6 haftalık olmuşsun bi zahmet gidiver :))) ben olsam ortadan çatlardım ayolll

Bende catliyorum meraktan :) ama bilmiyorum tuhaf bi korku var icimde. Bide bebek 2 aylik falan olmadan bebege vajinal ultrasonla bakiyolar dediler biraz korkuttu beni acikcasi dogru mu degil mi onu da bilmiyorum .s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özel hastanelerde bakmıyorlar bazı devlet hastanelerinde o şekilde bakıyorlar. nerde yaşıyorsun bılmıyorum ama mesela Cerrahpaşa da 13.haftaya kadar asla göbekten bakmıyorlar. eğer diğer şekilde baktırmak istemezsem o zaman git başka hastanede baksınlar diyorlar.

vajinal ultrasonun hiç bi sakıncası yok korkma canım ama şu var dakka başı dr dr gezen hatunlarımız var :)) öyle bir kerecik vajinal ultrasonla bebeğe bişey olmaz kuzum

biraz önce yazdığım karışık oldu korkmayasın. hastaneler genelde bir problem yoksa göbekten bakıyorlar demek istedim kısaca.

İstanbulda yasiyorum anadolu yakasinda medivia siye bi ozel hastane var oraya gitmeyi dusunuyorum cok tavsiye ettiler . O zaman ozelde gobekten bakiyolar yani rahat rahat gidebilirim :)

Alttan daha net gozuktugu için alttan bakabiliyorlar. Kalp atışların da bana da öyle baktı

Nasil bisey oldugunuda bilmiyorum ki :) hayir yani utangac biriyim ne biliyim ucundan mi bakiyo cok mu ileri goturuyo hic bisey bilmiyorum :)

genellikle diyelim. ama diğerinde de korkacak bir şey yok.

genellikle diyelim. ama diğerinde de korkacak bir şey yok.

Ayy gercekten cok tesekur ederim ya cok rahatlattiniz beni ben normalde daha cok beklerdim rahatladim sayenizde :)) cok tesekur ederim en kisa zamanda gidicem hatta yarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…