Çok güzel düşünüyorsun canım tebrik ederim moralini bozma. neticede hamile kalabilmiş olman bile bir nimet. şimdi olmadıysa bile bir sonrakinde mutlu sona ulaşırsın inşallah.
canıım benim inşallah inşallah hersey cok kısa bi sure içinde yoluna girer en kısa zamada gönlündekini Allah sana yasatsın inşallah kac haftalıktın normalde
İnşallah sudecet....
sat a göre bugün 6+6 olmam lazımdı ama geç döllenme sanırım...ya da artık hiçbişey bilmiyorum hayırlısı
hayırlısı olsun canım benimmm Allah en kısa zamanda evladını sana bagıslasın umarım hersey bir an once yoluna girer Rabbim gönlünden geçenleri hakkında hayırlı eylesın insallah
bugun yemek yiyesin hatta yemek yapasım yok. cumartesiye vakit geçer mi ya stres oldum ben
Arkadaşlar sizin de mide bulantılarınız bi gidip bi gelior mu? Yoksa gün içinde hep aynı yoğunlukta mı? Benim baxen artıyor bazen azalıyor!
aranızda karnı benim gibi pıt pıt seyiren var mı cankuşlar ????
Merhaba herkese...
Geçen hafta salo ögrenmiştim hamileliğimi ve bugün doktor kontorlunda ögrendi ki dış gebelikmiş...
Duruma göre çarşamba igne ile düşürülecek
Hep hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde olsun diye dua ediyordum demekki nasip degilmiş...
Bu yüzden maalesef şubat annesi olamıyorum tablodan silebilirsiniz...
Rabbim hepinize saglıklı bi şekilde hamilelik geçirip kucagınıza almayı nasip etsin...
Allah a emanet olun
Manyağa bağlamış durumdayız ☺️ Ama napiyim bazen midem çok rahatlıyor o zaman da kendimi kötü hissediyorum. İçim dışıma çıksın bebişimi hissedeyim asla şikayet etmem yeterki varlığını hissedeyim bebişimin 😘Aynen bugun sabah hic yoktu. Bi suru senaryo yazdim ama simdi var. Daha haftamiz kucuk belki ondandir. Ya da sicaklik yediklerimiz fln etkiliyodur
Benim oluyor arada. Rahime kan akışı arttigi icin oluyor. Daha da sıklasir buyudukce. Atar damari duyuyosun yani
geçer beeee şunun şurasında cumartesiye ne kaldı kii :))) yemeğinide yee yemekte yappp akıllı olll oğlunla oynaa kız ev bana oyun odası olmuş her tarafa kızılderililer gibi koltuğun yastıklarıyla ev yapıyoruz ahhh okul açılsada kurtulsak :)))
Allah tez zamanda gönlüne göre versin canım inşallah. Senin için dua edeceğim isminle edeyim istersen canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar bende hayırlısı ile inşallah şubatta anne olacağım 7+6 haftalık hamileyim.Ben 3 yıl zorlu bir uğraştan sonra hamile kalabildim.Allahım bu hamilelik duygusunu bile bana yaşattığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin bizlerede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.İnşallah herkesin hamileliği kolay ve çabuk geçer.
amiiinnnnnnnnn cümlemize inşallah...
Allah razı olsun yanımda oldugun için ve duaların için...
Rabbim minigi karnında olan herkesin saglıcakla kucagına almasını nasip eylesin kimseye de bu acıyı yaşatmasın inşallah
aynen cnm yok benim oğlan dağıtmaz oturur tv izler arada gelir öper beni gene odasına gider. uyurken bile ben uyanmadan uyansa bile yataktan kalkmaz asla bekler sessizce uyanmamı. bende anaokuluna gödericem eşimle konuştuk karar verdik bize çok düştü özellikle bana hasta zannedior beni mide bulantısı baş dönmesi bazen kasık ağrısı bel ağrısı. ne oldu anne sana diyor biraz hastayım diyorum. bebek varya ondan desem bebeğe kin güdecek çünkü bana çok düşkün.
amin amin amin cnaım benim yüreği güzel arkadaşım benim dilerim bir daaha böyle seyler hic yaşanmaz Allah ım en yakın zamandaaa sana evladını bagıslasın umarım bir an once guzell haberlerle verirsin bize ben inanıyorum yüreğinin güzelliğinin içinin temizliğinin karşılığını Rabbim sana yasatacak..umarım hersey istediğin gibi..hakkın da hayırlısı neyse her zaman o olsun uhibbukem
Bende catliyorum meraktan :) ama bilmiyorum tuhaf bi korku var icimde. Bide bebek 2 aylik falan olmadan bebege vajinal ultrasonla bakiyolar dediler biraz korkuttu beni acikcasi dogru mu degil mi onu da bilmiyorum .s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?