2015 Şubat Anneleri

Çok güzel düşünüyorsun canım tebrik ederim moralini bozma. neticede hamile kalabilmiş olman bile bir nimet. şimdi olmadıysa bile bir sonrakinde mutlu sona ulaşırsın inşallah.

evet , 3yıllık evlıyım ve eşim korundu 3 yıldır.
bu şekilde hamıle kalabılıyorsam bana düşen doktorlarla birlikte hareket edip gerisini Allah'a bırakmak..iyi dileğin için teşekkür edeim canım :)

canıım benim inşallah inşallah hersey cok kısa bi sure içinde yoluna girer en kısa zamada gönlündekini Allah sana yasatsın inşallah kac haftalıktın normalde

İnşallah sudecet....
sat a göre bugün 6+6 olmam lazımdı ama geç döllenme sanırım...ya da artık hiçbişey bilmiyorum hayırlısı

Arkadaşlar sizin de mide bulantılarınız bi gidip bi gelior mu? Yoksa gün içinde hep aynı yoğunlukta mı? Benim baxen artıyor bazen azalıyor!

bugun yemek yiyesin hatta yemek yapasım yok. cumartesiye vakit geçer mi ya stres oldum ben

İnşallah sudecet....
sat a göre bugün 6+6 olmam lazımdı ama geç döllenme sanırım...ya da artık hiçbişey bilmiyorum hayırlısı

hayırlısı olsun canım benimmm Allah en kısa zamanda evladını sana bagıslasın umarım hersey bir an once yoluna girer Rabbim gönlünden geçenleri hakkında hayırlı eylesın insallah

hayırlısı olsun canım benimmm Allah en kısa zamanda evladını sana bagıslasın umarım hersey bir an once yoluna girer Rabbim gönlünden geçenleri hakkında hayırlı eylesın insallah

amiiinnnnnnnnn cümlemize inşallah...
Allah razı olsun yanımda oldugun için ve duaların için...
Rabbim minigi karnında olan herkesin saglıcakla kucagına almasını nasip eylesin kimseye de bu acıyı yaşatmasın inşallah

bugun yemek yiyesin hatta yemek yapasım yok. cumartesiye vakit geçer mi ya stres oldum ben

geçer beeee şunun şurasında cumartesiye ne kaldı kii :))) yemeğinide yee yemekte yappp akıllı olll oğlunla oynaa kız ev bana oyun odası olmuş her tarafa kızılderililer gibi koltuğun yastıklarıyla ev yapıyoruz ahhh okul açılsada kurtulsak :)))

Merhaba arkadaşlar bende hayırlısı ile inşallah şubatta anne olacağım 7+6 haftalık hamileyim.Ben 3 yıl zorlu bir uğraştan sonra hamile kalabildim.Allahım bu hamilelik duygusunu bile bana yaşattığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.Allahım isteyen herkese nasip etsin bizlerede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.İnşallah herkesin hamileliği kolay ve çabuk geçer.

Arkadaşlar sizin de mide bulantılarınız bi gidip bi gelior mu? Yoksa gün içinde hep aynı yoğunlukta mı? Benim baxen artıyor bazen azalıyor!

Aynen bugun sabah hic yoktu. Bi suru senaryo yazdim ama simdi var. Daha haftamiz kucuk belki ondandir. Ya da sicaklik yediklerimiz fln etkiliyodur

Allah tez zamanda gönlüne göre versin canım inşallah. Senin için dua edeceğim isminle edeyim istersen canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bugun sabah hic yoktu. Bi suru senaryo yazdim ama simdi var. Daha haftamiz kucuk belki ondandir. Ya da sicaklik yediklerimiz fln etkiliyodur
Manyağa bağlamış durumdayız ☺️ Ama napiyim bazen midem çok rahatlıyor o zaman da kendimi kötü hissediyorum. İçim dışıma çıksın bebişimi hissedeyim asla şikayet etmem yeterki varlığını hissedeyim bebişimin 😘

aynen cnm yok benim oğlan dağıtmaz oturur tv izler arada gelir öper beni gene odasına gider. uyurken bile ben uyanmadan uyansa bile yataktan kalkmaz asla bekler sessizce uyanmamı. bende anaokuluna gödericem eşimle konuştuk karar verdik bize çok düştü özellikle bana hasta zannedior beni mide bulantısı baş dönmesi bazen kasık ağrısı bel ağrısı. ne oldu anne sana diyor biraz hastayım diyorum. bebek varya ondan desem bebeğe kin güdecek çünkü bana çok düşkün.

Tebrik ederim Allah bebegini saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin :)

amin amin amin cnaım benim yüreği güzel arkadaşım benim dilerim bir daaha böyle seyler hic yaşanmaz Allah ım en yakın zamandaaa sana evladını bagıslasın umarım bir an once guzell haberlerle verirsin bize ben inanıyorum yüreğinin güzelliğinin içinin temizliğinin karşılığını Rabbim sana yasatacak..umarım hersey istediğin gibi..hakkın da hayırlısı neyse her zaman o olsun uhibbukem

oyyy maşallah suphanallah oğluşuna nazar değmesin canım benim öyle değil :))) eğer istiyorsa gönder canım evde bizle sıkılıyolar ben hamiş olmadan beraber bisiklet turu vs yapıyorduk şimdi soruyor sen niye sürmüyosun diye bende totom ağrıyor diyorumm ama gezdiriyorum boll bol yine hazrılanıyor güneşin batmasını bekliyor hanfendi :)))

tüm duaların için Allah razı olsuuunnn
ne dicegimi bilemiyorum şimdi bi tek bu dualar teselli ediyo yüreğimi....
İnşallah rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder

Saçmalık bunu kim dedi sen istemeden hiç bir Dr bakmaz git sen bak 6 haftada ilaç kullandık hepimiz folik asit geç kalma git kontrol ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…