2015 Şubat Anneleri

dikkat et kendine canım :) meyveyi de iste yav nazlana nazlana getirsin soysun sende yersin oda yer bir meyve getiremicek ne var :)
O benden istemese diye bakıyorum canım. Pekhamarat değil benim ki. Elinin çamuruyla kadın işine karışmaz. Bende minnet etmiyorum işte.

Italyaya gideceğim zaman burs kazanmıştım Avrupa birliği bursu. O zaman da Bursa başvururken ona söylemedim diye imzalamamıştı görevlendirmemi. O zaman ondan yaşça büyük olan bölüm başkanı ona kızmıştı benim de görevlendirmemi imzalamıştı. Şimdiki bölüm başkanı ondan yaşça küçük saygıdan böyle bişey yapmayabilir. Ben onun dediklerini başkana söylesem siz böyle demişsiniz diye ona söyleyebilir. Yine de ben yarın başkanla konuşayım en azından dediğin gibi baskı olduğunu anlatayım.

Eşimle oturduk baya bi muhabbet ettik. Çoluk çocuk alışveriş falan. Dedimki Eliften kalan birsürü eşofman tarzı koyafetleri var çocuğun, yenidoğan kıyafeti alcam dedim. İşte taytlı, etekli badili falan. Geçen h&m de leopar hırkalı bi takım görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Fiyatı yüksek gelmişti. Onu söyledim çok güzeldi ama pahalı dersin diye almadım dedim. İstediysen alsaydın dedi Tamam şimdimi gidiim dedim:) kapanmıştır diyo oda:) kızımdayken borcumuz fln vardı pek istediğim gibi bişiler alamamıştım. Bunda eşimde farkında o zamanki tutumumun saolsun sıkmaz.
Hatta dedimki annemler yakın olsaydı çocuklara bakarlardı bende çalışırdım ilerisi için dedim. Çalışan isteseydim hanım isteseydim çalışan alırdım dedi. Aynı yerde çalışırken tanıştık dedim:) ihtiyacımız yok çok şükür, evde çocuklarımın başında olduğunu bilmek huzur veriyo dedi.
Ve benden can alıcı o söz çıktı. O ZAMAN 5 BİN TL VERSENEEE.. ALUŞVERİŞTE ÇILDIRMAK İSTİYORUMMM dedim. Şakacı demekle yetindi:)

Bence birisi onu dolduruşa getirmiş senin üstüne salmış. Ne bu hırs yaw

Bana yılların hırsını yapmış gibi geldi. Yıllarca önceki olayları çıkarıp çıkarıp saydı bugün sen böyle yaptıydın şöyle yaptıydın diye. Hiç kimsede görmedim böyle mahalle ağzını yadırgıyorum ve tabii ki çok üzülüyorum. Onu amir diye başıma koydular işte. Hergün stresini yaşıyorum buraya pek yazmak istemedim ama o kadın ne der ne söyler diye her gün yaptığım herseyde düşünüyorum.

evet çok ve gereksiz sıkıymış... ego tatmini mi yapıyor nedir

evet çok ve gereksiz sıkıymış... ego tatmini mi yapıyor nedir

Bana akıl verenler onu fazla ciddiye aldığımı boşuna üzüldüğümü söylüyorlar. Öyle bir ağız ve Üslup takınıyor ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Hiç diş göstermedim karşı çıkmadım ne derse olur dedim o yüzden böyle davranmaya cesaret buluyor sanırım. Allah büyük inşallah Allahım yardımcımız olur.

anlaşılan vicdansız ve birazda kendini bilmez biri hamilesin ve riskin olduğu için doktorun merdiven çıkma demiş anlayışlı olunmalı , neyse kendini üzme en kötüsü de cvp verememek sanırım ama napalım bize stres yasak de mi ??? kuzucuklar için herkesin dediğini bi kenara bırakmalıyız

Biz izmirde ki hellobabydn aldk şimdi baktımda biz 24 e aldık 500 ml nette 29 ben ya banyo köpğü yada sabun alcam iksnden biri.Unibaby 3 lü ıslak mendli 12 ye aldık e bbekte 17 mesela al bunları

Öyle canım kusura bakmayın dolu dolu olup birsürü şey yazdım sağolun yanımda olduğunuz için.

nerdeymiş bu banka ? şimdi ucuz muymuş ? siz bilgilenince bizi de bilgilendirsen canım

o da belki sen anlatmadığın için üstüne geliyor , sen aten yumuşak kalplisin canım benim resmen dişlerini geçirmiş

premium care kokmuyor parfumu yok. Diger primalar kokuyor. Huggies cok kaba geldi bana o yonden begenmemistim. Ama yenidogani parfumsuzse kullanilir
Ben molfix yenidoğan aldım ama o aşırı küçük. Arkadaşlar 2 numara demiş.ben hata mı yaptım?

Allah onları bildiği gibi yapsın,anlayışsız insanlar ....

hamile halinle seni üzmüş bu yanına kalmaz
üniv. ortamını eşimden biliyorum çok haksızlıklar, egosu tavan yapmış kişilikler neler neler
farklı bölümden bir hocanında başı dertte bölümündeki yaşlı profla tehditler gözdağı çok üzülmüştüm bayanın haline ..yazdıklarını okuyunca o geld i aklıma
yarın bölüm başkanına konuyu aç senden duyması daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…