Görümcek hanıma noluyomuş acaba? Üstüne ne vazife? Uyuz oluyorum böyle tiplere.geçenlerde görümcem aramıştı..telefonda annem doğumda sana bakmak ıcın yanına gelmek ıstıyor ne dersın dıye sordu ben de gerek yok annem babam gelecekler demıstım..
bugünde esımı aradı gorumcecıgımmmm. abı annem gelmek ıstıyor Meltem e sordum ama annem babam gelecek dedı,ama annem babam da gelmek ıstıyor nasılyaparız dedı.esım ogunler bı gelsın hele deyıp kestırıp attı...
bunu düşünmekten kafayı yıyebılırım. bu kadını nasıl evimden ve aılemden uzak tutarımın yollarını arıyorum sureklı...
pişik kremi olarak ne almayı düşünüyorsun peki canım?Vallaha ben daha sadece şampuanını aldım bide sabunu var ya sebamedin onu alcam takım olarak görmedim ama blmiyorum kampanya vardı dye aldm
Dengesiz , vicdansız . Kimsenin yanına kalmaz , hele hamile bir bayana.. Onun için üzülmek lazım, Allah I'm bilir yaparHaksızlık yapmasına üzüldüm. Bir de ses yükseltti nasıl bağırıyor ayıp ya üniversitedeyiz.
Canim deterjan kutusunu çıkardığımız yuva da cok kirli oluyor deterjan kalintisindan. Ayrica deterjan koydugumuz goze koyup 90 derecede bos calistirdim. Ben daha once camasirlari yikarken de koyuyordum camasirlar da kokmuyor bos makine kokmaz diye dusunuyorum. Bebek eşyalarını yikayacagim icin makine icindeki mikroplar biraz kirilsin istedim.
niye böyle yaptı peki ? odanda olmadığın için mi yani ?
Kızlar kordon bankası- kök hücre saklamayla ilgili be düşünüyorsunuz. Kızımda böyle şeylerden haberimiz yoktu, birde çok pahalıymış o zamanlar. Geçen hastaneye gittiğimizde eşim araştırmış, biyerle görüşüyo şimdi. Galiba yaptırcaz biz. Kök hücreden organ bile yapıyorlarmış. Aklınızda olsun. Sadece doğum anında alınıyormuş kordondaki hücreler.
Yaa ben de şaşkınım, hayırlı olsun bile demeyen kv , beni cok sevdiğini söylemiş yeğenine . Bu ne sevgi bu ne ızdırap ??geçenlerde görümcem aramıştı..telefonda annem doğumda sana bakmak ıcın yanına gelmek ıstıyor ne dersın dıye sordu ben de gerek yok annem babam gelecekler demıstım..
bugünde esımı aradı gorumcecıgımmmm. abı annem gelmek ıstıyor Meltem e sordum ama annem babam gelecek dedı,ama annem babam da gelmek ıstıyor nasılyaparız dedı.esım ogunler bı gelsın hele deyıp kestırıp attı...
bunu düşünmekten kafayı yıyebılırım. bu kadını nasıl evimden ve aılemden uzak tutarımın yollarını arıyorum sureklı...
Cnr expo da canım ocak ayında olacak. Anne bebek çocuk fuarı. Almanız gereken herşey yarı fiyatı gibi bi fiyatla orda var. Geçen sene gitmiştik görümcemin çocuklarına almıştık bişeyler. Emzik çıngırak ıslak mendil bide iki bölmeli yemek saklama kutusu almıştık. Herşey o kadar uygunduki bişey almadan çıkmak istemedik.fuar nerede hngi tarihlerde olacakmış canım ?
nasıl dezenfekte yapıyorsun sirkeyle canım deterjan gözünü bnde çıkartıp fırçalıyorum yıkıyorum 3 ayda 1 fln. Ama sirke koyma işini hiç duymamıştım mak. içi snra sirke kokmaz mı :)
deterjan koyduğumuz yere mi koyup boş mak. yıkamaya başlatıyorsunz ?
ben 2 aydır gidemiyorum tez hocamla görüşmeye farklı şehirdeyim diye; adam hala siz iyisiniz dimi diyor ya...en son geçen hafta aradı bu dönem bitirmemiz için acele etmemiz lazım diye dedim hocam tezi verecek gibi hazırlanalım ama bu dönem savunma için gelemem ama 1-2 hafta içinde gelip soracaklarımı soracağım siz uygun olduğunuzda diye; tamam haberim olsun ama fikir değişikliğinden dedi kibarca...
telefon da mı edememiş? allah yardımcın olsun canım ya...
Canim kokmaz merak etme :) ben evimi de sirkeli suyla siliyorum kokmuyor. Sen bilirsin bitince soylerim :)ilk kez duydum canım sen yıka bakalım sonra bna bilgi verirmisin koku fln oluyor mu olmuyor mu die :) bnde perşmbe ve snrasında havalar biraz düzelecek diyorlar perşmbe yıkamaya başlıcam renklerine göre ayrı ayrı bakalım :)
Bence birisi onu dolduruşa getirmiş senin üstüne salmış. Ne bu hırs yawTek dediği o gelmiş odamda bulamamış. Dedim ki merdiven çıkma dedi Dr dedim o yüzden aşağıdaki laboratuvardaydım dedim. Bu sefer de niye bana söylemiyorsun dedi. Sabah 8:30 akşam 17:20 ne yaptığını bilecem dedi.
Ben de kurdum, cibinliği fln takmadım toz olmasın die onları son ay kurucam inşben kurdurdum beşiği normalde aralık sonuna gelsin diye düşünmüştük ama dolabını kurunca beşiği de kurulsun dursun dedik...mobilya beşiklerin 1 ay önceden kurulması kokusunun çıkması açısından önemli
Cnr expo da canım ocak ayında olacak. Anne bebek çocuk fuarı. Almanız gereken herşey yarı fiyatı gibi bi fiyatla orda var. Geçen sene gitmiştik görümcemin çocuklarına almıştık bişeyler. Emzik çıngırak ıslak mendil bide iki bölmeli yemek saklama kutusu almıştık. Herşey o kadar uygunduki bişey almadan çıkmak istemedik.
Sürekli maaşla tehdit ediyor. Uzatmamı imzalamamakla tehdit edip duruyor yoruldum bu insanla uğraşmaktan
Dengesiz , vicdansız . Kimsenin yanına kalmaz , hele hamile bir bayana.. Onun için üzülmek lazım, Allah I'm bilir yapar
Sabahtan beri hiç oturmadım onca iş yaptım tam oturacaktım ki mutfak lavabosunun borusu patladı, bel bacak ağrısından canım yanıyo zaten sinirden ağladımsöylene söylene onuda temizledim attım kendimi koltuğa. Bardak taşıycak halim yok mutfağa gidipmeyve hazırlamak bile zor geliyo şu an. Eşim hazırlasa getirse keşke.
bende kurdurdum canım neredeyse 1 ay olacak 6 aralıkta kurulduğu :)
Bende şimdi yıkama ütüleme işlerine geçicem ve şu banyo şampuan işlerini halledeyim dedim.
ateş ölçme için ebebekteki arzumu beğendim kararı onu almaktn yana verdim hem fiyatıda uygun
göğüs pedi chicconunkini alıcam 60lıdan.
biberon avent 120 ml cam olanı beğendim karar verdim onuda alıcam inş.
Bebedor banyo süngeri 4 lüden.
Wee baby fırça tarak seti alıcam
tırnak setini bursada özdilekten aldım bebedorunkini :)
Emzik olarakta Philips avent 0-6 aylık 2li karanlıkta parlayn varmış onu istiyorum inş gerek kalmaz kullanmaya ama yinede alalım bulunsun :) ben yürüyordum sokakta oynarken fln ağzımda emzikle gezerdim birde kaybederdim snrada uyurken ille memem die ağlardım 3 yaşlarımda fln :) bna çekerse emer memeyi.
Bebek bezi olarak ben prima prim care yani primanın beyaz olanlarından aldım bir tane 50lılı yenidoğan için olanı aldım. Birde 3 numara 80lı aldım aynı beyaz primadan. inş bebişe alerji fln yapmaz devamı olarak yine prima beyaz olandan 2 numara ve 4 numara almayı düşünüyorum şöle 80 lı 100lu paketlerden uygun indirimde denk getirirsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?