2015 Şubat Anneleri

Görümcek hanıma noluyomuş acaba? Üstüne ne vazife? Uyuz oluyorum böyle tiplere.

Vallaha ben daha sadece şampuanını aldım bide sabunu var ya sebamedin onu alcam takım olarak görmedim ama blmiyorum kampanya vardı dye aldm
pişik kremi olarak ne almayı düşünüyorsun peki canım?

Kızlar kordon bankası- kök hücre saklamayla ilgili be düşünüyorsunuz. Kızımda böyle şeylerden haberimiz yoktu, birde çok pahalıymış o zamanlar. Geçen hastaneye gittiğimizde eşim araştırmış, biyerle görüşüyo şimdi. Galiba yaptırcaz biz. Kök hücreden organ bile yapıyorlarmış. Aklınızda olsun. Sadece doğum anında alınıyormuş kordondaki hücreler.

ilk kez duydum canım sen yıka bakalım sonra bna bilgi verirmisin koku fln oluyor mu olmuyor mu die :) bnde perşmbe ve snrasında havalar biraz düzelecek diyorlar perşmbe yıkamaya başlıcam renklerine göre ayrı ayrı bakalım :)

niye böyle yaptı peki ? odanda olmadığın için mi yani ?

Tek dediği o gelmiş odamda bulamamış. Dedim ki merdiven çıkma dedi Dr dedim o yüzden aşağıdaki laboratuvardaydım dedim. Bu sefer de niye bana söylemiyorsun dedi. Sabah 8:30 akşam 17:20 ne yaptığını bilecem dedi.

hngi şehir hngi hast. canım. ?
bende istiyorum aslında ama saklamanın ilk ücretlerinin baya pahalı olduğunu duydum.

Yaa ben de şaşkınım, hayırlı olsun bile demeyen kv , beni cok sevdiğini söylemiş yeğenine . Bu ne sevgi bu ne ızdırap ??

Cnr expo da canım ocak ayında olacak. Anne bebek çocuk fuarı. Almanız gereken herşey yarı fiyatı gibi bi fiyatla orda var. Geçen sene gitmiştik görümcemin çocuklarına almıştık bişeyler. Emzik çıngırak ıslak mendil bide iki bölmeli yemek saklama kutusu almıştık. Herşey o kadar uygunduki bişey almadan çıkmak istemedik.

Telefon olayını sevmiyormuş. Kişiliği gereği telefon etmezmiş. Geldiğinde beni bulacakmış o kadar. Izin alacağım zamanları söylememi istemişti bir iki odasına gittim bulamayınca mail atmıştım şu gün izin alıcam diye ona bile laf söyledi mail atmıcakmışım bizzat gidip söyliycekmişim. Çok sıkı gereksiz bir davranışı var bunu kimseye anlatmadığım için kimse de bilmiyor okulda. Olan bana oluyor işte.

Canim kokmaz merak etme :) ben evimi de sirkeli suyla siliyorum kokmuyor. Sen bilirsin bitince soylerim :)

Bence birisi onu dolduruşa getirmiş senin üstüne salmış. Ne bu hırs yaw

Ben de kurdum, cibinliği fln takmadım toz olmasın die onları son ay kurucam inş

ocakta ne bilim benim için geç olabilir mi ki benim şubat başıya tahmini tarih ocak sonunda fln olursa doğum die tedirginim herşeyi ocak 10 a kadar bitirmeyi düşünüyorum.

İlk doğumda gelenlere vermek için pasta yaptırmayı düşünüyorum sizce uygun olur mu magnetli dolap süsleride tanesi 2 tl civarı oluyor ben değişiklik olsun die pasta yaptırayım diyorum bir arkadaşla konuştuk forumdan bir byn ankarada yapıyormuş bana örnekler gönderdi beğendim 100 adet için 2 tl fiyat verdi sizce ne dersiniz pasta uygun olur mu ?
Mevlütünü ben öle hemen yapmıcam havalar düzeldiğinde mayıs gibi fln yapıcam öle düşünüyoruz eşimle okuldan arkadaşları flnda gelir eşimin etli pide yada tavuk pilav gibi yemek vermeyi düşünüyoruz hediye olarakta yasin düşünmüştüm ama arkadaş yazmış ya 7 tl fln bna çok pahalıya gelir çünkü az değil çok yaptırıcam bizim sülale kalabalık okuldan gelenler flnda olur havlu yada ozmn şeker düşünebilirim birde kolonya şişeleri olabilir die düşünüyorum :)

Sürekli maaşla tehdit ediyor. Uzatmamı imzalamamakla tehdit edip duruyor yoruldum bu insanla uğraşmaktan

Imzalamasa nolur canım bölüm başkanıyla çözemez misin? Hayır sanki karına ortak oluyorsun kadının maaşına takmış. Haftada 3 gün raporlusun ya, bide doğum iznine ayrılacaksın senden faydalanamayacak onun derdindedir o vicdansız! Bence üstündeki baskıyı bölüm başkanıyla bi konuşmalısın yarın daha büyük bir olay olduğunda geçmişini bilir en azından, belki senin yanında olur?

Sabahtan beri hiç oturmadım onca iş yaptım tam oturacaktım ki mutfak lavabosunun borusu patladı, bel bacak ağrısından canım yanıyo zaten sinirden ağladım söylene söylene onuda temizledim attım kendimi koltuğa. Bardak taşıycak halim yok mutfağa gidipmeyve hazırlamak bile zor geliyo şu an. Eşim hazırlasa getirse keşke.

Dengesiz , vicdansız . Kimsenin yanına kalmaz , hele hamile bir bayana.. Onun için üzülmek lazım, Allah I'm bilir yapar

Bilmiyorum ki, o kadın ne zaman geldi başıma o günden beri diken üstündeyim. Geldiğinde yardımcı doçenti. Ben araştırma görevlisiydim. Sonra doçent oldu Prof oldu yükseldi bişiler bişiler ben hala araştırma görevlisiydim. Allah bişey mi göstermeye çalışıyor bana acaba. Doktoram bitti hocamın yanına bile gitmemi istemiyordu. Korkuttu sürekli beni. Şimdi mutsuz hissetmemin nedeni o oldu. Kendi başıma üretmeye çalışmaya çalışıyorum ona bile karışıyor. Ne derse tamam dedim ama tükendiğimi hissediyorum. Sanırım altmışlı yaşlarda. Devlet en geç altmışyediye kadar çalışmaya izin veriyor. Bana akıl vermeye kalkanlar habire sabret emekli olup gidecek dediler yıllarca. Bir beş yılı falan var gibi.

dikkat et kendine canım :) meyveyi de iste yav nazlana nazlana getirsin soysun sende yersin oda yer bir meyve getiremicek ne var :)

:) ben de şimdi oturdum bendeki kıyafetlerin etiketlerini kestim
ebebekten arzumun ateş ölçerini aldım eve geldim inceledim beğendim iyi ki almışım biberon ısısı,banyo suyunun ısısını falan da ölçüyor; oda termometresi olarak da kullanılıyormuş
emzik almadım ben annem aldırmadı; ben almamışım emzik kardeşime de kaç çeşit denedik yok almadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…