2015 Şubat Anneleri

Gel gel canım hepimiz saleplerimizi içip yağan karı seyredelim mutlu mutlu Eskişehir de yemyeşildir aslında bak orayı fazla katletmediler

Ehh bi nebze iste canim. Gerçi bağlarda felan pek ağaç yok o yüzden evimin yerini değiştim iki yil önce. Yeşillik insana hayat veriyo

Kizlar siz yataklari kurdunuzmu yada nezaman kurmayi düsünüyosunuz daha erkenmi bilememedim.

ben kurdurdum beşiği normalde aralık sonuna gelsin diye düşünmüştük ama dolabını kurunca beşiği de kurulsun dursun dedik...mobilya beşiklerin 1 ay önceden kurulması kokusunun çıkması açısından önemli

Canım sakin ol, hiç üzülme.kimse seni ücretsiz izine zorlayamaz maaşını kendi veriyor sanki edepsiz! Tutanak da tutuyorsa tutsun savunmanı yaparsın geçer gider. Sen yumuşak kalplisin ondan üstüne geliyo bence. Heryerden çıkıyorbu mahluklar ya

Kapıdan kovarsan bacadan misali ammada yüzsüzlermiş pess

A bak bu supermis herkesden uzak olman
çocuklari uyutyum sana super bisey tavsuye edicem çocukhastaliklaryla ilgili
reklamlardan sonra ozeline donucem, gidip yatiriyim yumurcaklari sabah okul var uyanamiyoalr sonra ..
Ok canım. teşekkür ederim,bekliyorum

Evet, bende kizim odasini degistirdim onun mobilyalari kuruldu malum kiskancliklar simdiden basladi bebegin Yeni yatagi var ya benim diye. Ozaman besigide kurdurim dursun.

Yaptım 37 cm cıktı doğrudr hemen hemen

böle toplu halde set olarak mı satılıyor yoksa canım tek tek mi aldın sen set yaptın
Vallaha ben daha sadece şampuanını aldım bide sabunu var ya sebamedin onu alcam takım olarak görmedim ama blmiyorum kampanya vardı dye aldm

uzulmemeye calıs dıyecegım ama ben normal sartlarda bıle cıddı derecede herseyı kafama fazlasıyla takarım..ben gıbı degılsındır ınsaallah..herkesın basında bır musıbet su sıralar

Ben de senin gibi herşeyi ciddi algılayıp kafama takarım

Çok üzüldüm canım ya böyle haksızlik yapan insanlara hiç tahammül edemiyorum bi de kadın olacak halinden anlaması lazım ama nerde çalışma ortamında kadın kadının dusmani oluyor hep

Anlıycağını sanmıyorum bir de büyük olduğu için kimse ona bişey diyemiyor. Onun gibi birkaç kişi kaldı bölümde yaşı büyük olan. Diğerleri hep genç o yüzden kimse ona kızamıyor.

bende kurdurdum canım neredeyse 1 ay olacak 6 aralıkta kurulduğu :)
Bende şimdi yıkama ütüleme işlerine geçicem ve şu banyo şampuan işlerini halledeyim dedim.

ateş ölçme için ebebekteki arzumu beğendim kararı onu almaktn yana verdim hem fiyatıda uygun
göğüs pedi chicconunkini alıcam 60lıdan.
biberon avent 120 ml cam olanı beğendim karar verdim onuda alıcam inş.
Bebedor banyo süngeri 4 lüden.
Wee baby fırça tarak seti alıcam
tırnak setini bursada özdilekten aldım bebedorunkini :)
Emzik olarakta Philips avent 0-6 aylık 2li karanlıkta parlayn varmış onu istiyorum inş gerek kalmaz kullanmaya ama yinede alalım bulunsun :) ben yürüyordum sokakta oynarken fln ağzımda emzikle gezerdim birde kaybederdim snrada uyurken ille memem die ağlardım 3 yaşlarımda fln :) bna çekerse emer memeyi.

Bebek bezi olarak ben prima prim care yani primanın beyaz olanlarından aldım bir tane 50lılı yenidoğan için olanı aldım. Birde 3 numara 80lı aldım aynı beyaz primadan. inş bebişe alerji fln yapmaz devamı olarak yine prima beyaz olandan 2 numara ve 4 numara almayı düşünüyorum şöle 80 lı 100lu paketlerden uygun indirimde denk getirirsem :)

Vallaha ben daha sadece şampuanını aldım bide sabunu var ya sebamedin onu alcam takım olarak görmedim ama blmiyorum kampanya vardı dye aldm

Canım eşim beylikdüzü değil de anadolu yakasındaki bostancıdaki hello baby gidelim diyor baktım da cidden fiyatları çok uygun birde 500 ml olanı orada var ebebektekiler hem daha pahalı hem daha az ml.si :) bakalım indirim bitmeden gidersek bnde koklarım şampuan bnyo köpüğü sabun 3 lü olarak alırım hesapladım da hellobabyde 75.6 tl ediyor bu 3ü. :)

uzuldum canim olanlara
insafsiz kadin,ne istiyorki sende n : (
insalalh bigun emeklerinin karsiligini alirsin cnaim boyle dengesizlerle ugrasmak zorunda kalmazsin

Her yıl görev uzatması diye benimle ilgili evrağı buna veriyorlar o da amirlik yapıyor işte. Geçen yıl sertleşmişti bu yıl bağırdı resmen. Benim seçtiğim dalda bu kadından başka kimse yok aslında ben yıllardır ordayım da benim hocam emekli olunca onun yerine getirmişlerdi. Diğer dallarda birsürü insan var ve hiçkimsenin görev uzatması böyle kriz haline gelmiyor.

Camasir makinem dezenfekte olmakta su an. Deterjan kutusunu cikardim, yuvasini cifledim. Detarjan kutusunu da cifleyip duruladim. Sirke koydum 90 derecede calistirdim makinemi. 1,5 saat sonra biter. Yetismezse yarin yikiycam bizim zillinin kiyafetlerini.

Bende molfix kullanmayı düşünüyorum. Ben kozmetik ürünlerini fuara bıraktım almıyorum şimdi. Bebek arabası ve tüm kozmetik ürünlerimi fuardan alcam. Acil ihtiyaç değiller. Hemde uyguna gelirler.

fuar nerede hngi tarihlerde olacakmış canım ?

nasıl dezenfekte yapıyorsun sirkeyle canım deterjan gözünü bnde çıkartıp fırçalıyorum yıkıyorum 3 ayda 1 fln. Ama sirke koyma işini hiç duymamıştım mak. içi snra sirke kokmaz mı :)
deterjan koyduğumuz yere mi koyup boş mak. yıkamaya başlatıyorsunz ?

Tez hocalarım başkaydı daha doğrusu seçtiğim dal Türkiye'de sadece bir tane ve ilk master hocam ben Dra yaparken sağlık sorunlarından emekli oldu sonra onun yerine gelen hocayla Doktoramı bitirdin. Şimdiki kadın kadrosuzluktan buraya geçirilmiş birisi. Benim dalımla bile alakalı değildi ilk başta. Sonra sonra öğrendi. Bana da kadro verilmedi birtürlü. Şimdi de amirlik yapıyor işte. Dra hocama söyledim bişey yapamaz sen bölüm başkanına şikayet et dedi. Şikayet etsem gidip ona söyleme olasılıkları da var bu sefer vay efendim sen beni şikayet ettin diye daha çok kızacak.

Sürekli maaşla tehdit ediyor. Uzatmamı imzalamamakla tehdit edip duruyor yoruldum bu insanla uğraşmaktan

Canim deterjan kutusunu çıkardığımız yuva da cok kirli oluyor deterjan kalintisindan. Ayrica deterjan koydugumuz goze koyup 90 derecede bos calistirdim. Ben daha once camasirlari yikarken de koyuyordum camasirlar da kokmuyor bos makine kokmaz diye dusunuyorum. Bebek eşyalarını yikayacagim icin makine icindeki mikroplar biraz kirilsin istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…