Gel gel canım hepimiz saleplerimizi içip yağan karı seyredelim mutlu mutluEskişehir de yemyeşildir aslında bak orayı fazla katletmediler
Kizlar siz yataklari kurdunuzmu yada nezaman kurmayi düsünüyosunuz daha erkenmi bilememedim.
Canım sakin ol, hiç üzülme.kimse seni ücretsiz izine zorlayamaz maaşını kendi veriyor sanki edepsiz! Tutanak da tutuyorsa tutsun savunmanı yaparsın geçer gider. Sen yumuşak kalplisin ondan üstüne geliyo bence. Heryerden çıkıyorbu mahluklar yaŞu Türkiye'de kimsenin çalışmadığı konuları öğrenicem çalışıcam diye yıllarca uğraştım girdiğim sınavlara mi yanıyım karşımda böyle insanların olmasına mı yanayım. Vicdanı geçtim tehdit ediyor bir de tehditlik bişey de yapmadım habire laf işitiyorum. Tutturmuş ücretsiz izin alcakmışım. Kimseye şikayet edemiyorum etsem bile benim statüm yeterli kalmıyor savaşmaya.
Kapıdan kovarsan bacadan misali ammada yüzsüzlermiş pessgeçenlerde görümcem aramıştı..telefonda annem doğumda sana bakmak ıcın yanına gelmek ıstıyor ne dersın dıye sordu ben de gerek yok annem babam gelecekler demıstım..
bugünde esımı aradı gorumcecıgımmmm. abı annem gelmek ıstıyor Meltem e sordum ama annem babam gelecek dedı,ama annem babam da gelmek ıstıyor nasılyaparız dedı.esım ogunler bı gelsın hele deyıp kestırıp attı...
bunu düşünmekten kafayı yıyebılırım. bu kadını nasıl evimden ve aılemden uzak tutarımın yollarını arıyorum sureklı...
Ok canım. teşekkür ederim,bekliyorumA bak bu supermis herkesden uzak olman
çocuklari uyutyum sana super bisey tavsuye edicem çocukhastaliklaryla ilgili
reklamlardan sonra ozeline donucem, gidip yatiriyim yumurcaklari sabah okul var uyanamiyoalr sonra ..
ben kurdurdum beşiği normalde aralık sonuna gelsin diye düşünmüştük ama dolabını kurunca beşiği de kurulsun dursun dedik...mobilya beşiklerin 1 ay önceden kurulması kokusunun çıkması açısından önemli
Yaptım 37 cm cıktı doğrudr hemen hemenInternette de öyle yazıyor çıkıyodur sanırım
Benim eşim de öyle yapar grip olduğunda çabuk iyileşmek için. İşte hem bilinçli olmak lazım hemde biraz soğukkanlı, sana benzer bi ablam var demiştim ne olsa onu ararım artık
Çocuk doktoru gerçekten çok önemli bunu nasıl çözerim bilmiyorum. Mardin'den Diyarbakır'a gidiyorum şuan kontroller için ama çocuk doğunca onu götüremem yollarda telef olur yavrucak. İnş buralarda bulabilirim dediğin gibi bir doktor.
Vallaha ben daha sadece şampuanını aldım bide sabunu var ya sebamedin onu alcam takım olarak görmedim ama blmiyorum kampanya vardı dye aldmböle toplu halde set olarak mı satılıyor yoksa canım tek tek mi aldın sen set yaptın
uzulmemeye calıs dıyecegım ama ben normal sartlarda bıle cıddı derecede herseyı kafama fazlasıyla takarım..ben gıbı degılsındır ınsaallah..herkesın basında bır musıbet su sıralar
Çok üzüldüm canım ya böyle haksızlik yapan insanlara hiç tahammül edemiyorum bi de kadın olacak halinden anlaması lazım ama nerde çalışma ortamında kadın kadının dusmani oluyor hep
Evet bizimde hastane odasında bulncak isim heralde bu gidişle isim demişken asrın koymayı düşünüyoruz nasııl??aynen bende korktum ama iyi bişey yaaa
o hastane odasında bebeğe isim aradıkları sahne çok güzeldi
2 nunara kac kilo arasi oluyodu canim ben 3-6 kilo arasinda.olandan alicamBende Çanta İçin Prima 2 Numara Aldım Yeşil Renkli Olandan
ben kurdurdum beşiği normalde aralık sonuna gelsin diye düşünmüştük ama dolabını kurunca beşiği de kurulsun dursun dedik...mobilya beşiklerin 1 ay önceden kurulması kokusunun çıkması açısından önemli
Vallaha ben daha sadece şampuanını aldım bide sabunu var ya sebamedin onu alcam takım olarak görmedim ama blmiyorum kampanya vardı dye aldm
uzuldum canim olanlara
insafsiz kadin,ne istiyorki sende n : (
insalalh bigun emeklerinin karsiligini alirsin cnaim boyle dengesizlerle ugrasmak zorunda kalmazsin
Bende molfix kullanmayı düşünüyorum. Ben kozmetik ürünlerini fuara bıraktım almıyorum şimdi. Bebek arabası ve tüm kozmetik ürünlerimi fuardan alcam. Acil ihtiyaç değiller. Hemde uyguna gelirler.
Camasir makinem dezenfekte olmakta su an. Deterjan kutusunu cikardim, yuvasini cifledim. Detarjan kutusunu da cifleyip duruladim. Sirke koydum 90 derecede calistirdim makinemi. 1,5 saat sonra biter. Yetismezse yarin yikiycam bizim zillinin kiyafetlerini.
Canim bedenine baktim 4 beden almisim XL oluyo sanirim.siteye baktım güzel görünüyor normalde small giyiyordum small mu medium mu alsam karar veremedim kalıpları nasil ne dersin
ben 2 aydır gidemiyorum tez hocamla görüşmeye farklı şehirdeyim diye; adam hala siz iyisiniz dimi diyor ya...en son geçen hafta aradı bu dönem bitirmemiz için acele etmemiz lazım diye dedim hocam tezi verecek gibi hazırlanalım ama bu dönem savunma için gelemem ama 1-2 hafta içinde gelip soracaklarımı soracağım siz uygun olduğunuzda diye; tamam haberim olsun ama fikir değişikliğinden dedi kibarca...
telefon da mı edememiş? allah yardımcın olsun canım ya...
Canım sakin ol, hiç üzülme.kimse seni ücretsiz izine zorlayamaz maaşını kendi veriyor sanki edepsiz! Tutanak da tutuyorsa tutsun savunmanı yaparsın geçer gider. Sen yumuşak kalplisin ondan üstüne geliyo bence. Heryerden çıkıyorbu mahluklar ya
Kapıdan kovarsan bacadan misali ammada yüzsüzlermiş pess
Ok canım. teşekkür ederim,bekliyorum
fuar nerede hngi tarihlerde olacakmış canım ?
nasıl dezenfekte yapıyorsun sirkeyle canım deterjan gözünü bnde çıkartıp fırçalıyorum yıkıyorum 3 ayda 1 fln. Ama sirke koyma işini hiç duymamıştım mak. içi snra sirke kokmaz mı :)
deterjan koyduğumuz yere mi koyup boş mak. yıkamaya başlatıyorsunz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?