2015 Şubat Anneleri

sen gelsin demedin ya eşine söyleme gereği duymuş eşin gelin derse oğlum çağırdı diye gelecek kalacak uyanık
illede gelecem derse annen baban gidince gelsin bence

Öyle canım kusura bakmayın dolu dolu olup birsürü şey yazdım sağolun yanımda olduğunuz için.

yok be ne kusuru sende :))) valla şubat anneleri iyiki var herzaman birbirimizin yanındayız ne güzel, dışarda kimseye anlatamadığımız şeyleri birbirimize söylüyoruz

Bölüm başkanı imzalayacak ya da dekan. Ama o imzalamıyorum demiyor kimseye eline gelen evrağı geciktiriyor geciktirebildiği kadar geciktirecek bu arada bana baskı uygulayacak sanırım.

belli bi süresi yok mu imzalaması için ?

o da belki sen anlatmadığın için üstüne geliyor , sen aten yumuşak kalplisin canım benim resmen dişlerini geçirmiş

Biraz herkesten soyutladığı için kendini, tek başına kafasında birsürü şey kurmuş bugün de hepsini söyledi işte. Bu şekilde yıl içinde bana her dediğini yaptırmayı planlıyor sanırım. Aksi gibi ben zaten onun her dediğini yapıyorum. Baskı kur yönet şeklinde uygulama yapmak istiyor ama ben dışardan güçlü görünsem de kendi kendimi üzüyorum.

kendini soyutlamamıştır , kimseyle anlaşamamıştır mahalle ağzı falan diyosun

Normalde Eylül-Ekim döneminde imzalanmalı. Aralık oldu bekletmiş işte. Sanırım yılbaşına kadar imza gitmeli.

bunun cezalı yok mu ya , resmen kişinin isteğine kalmış gibi, sonuçta o da görevini geciktirmiş olmuyor mu imzalamamakla ?

Bende molfix kullanmayı düşünüyorum. Ben kozmetik ürünlerini fuara bıraktım almıyorum şimdi. Bebek arabası ve tüm kozmetik ürünlerimi fuardan alcam. Acil ihtiyaç değiller. Hemde uyguna gelirler.

Bende molfix yenidoğan almış bulundum,göbek bağı oyuntusu var diye,ama sonra yorumları okudum hiç kimse memnun değil,çok sızdrıyormuş,bence huggies yada prima al....

Sen öyle demişsen neden bir daha arama ihtiyacı duyuyorlar.yani bende görümcemim asla ve asla gidip abimin ailevi işlerine karışmam.
Hatta bizde bir görüş vardır onlar karı koca mutlu iseler biz hiç görmesek bile olur çünkü bize sadece bayramlarda gelirler.
Yinede güleryüzle karşılayıp saygı duyarız.

Yazık sana canım ya. İnsanı iş hayatından soğutur böylesi. Güç bela çalışıyorsun bide önüne taş koyuyo tabiri caizse. Vicdansız merhametsiz insan !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…