- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
oyyy maşallah suphanallah oğluşuna nazar değmesin canımbenim öyle değil :))) eğer istiyorsa gönder canım evde bizle sıkılıyolar ben hamiş olmadan beraber bisiklet turu vs yapıyorduk şimdi soruyor sen niye sürmüyosun diye bende totom ağrıyor diyorumm ama gezdiriyorum boll bol yine hazrılanıyor güneşin batmasını bekliyor hanfendi :)))
Saçmalık bunu kim dedi sen istemeden hiç bir Dr bakmaz git sen bak 6 haftada ilaç kullandık hepimiz folik asit geç kalma git kontrol ol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki ev kuşu parka gideriz iki kayar hadi eve gidelim der. çalışırken kreşe gidiyordu daha sosyaldi şimdi asosyal oldu evde benimle. okulda açılır aslında istemiyor gitmeyi ama gidecek yani yapacak birşey yok maalesef..
Tebrik ederim Allah bebegini saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin :)
Yarin gitmeyi dusunuyorum insallah. Ama korkuttular iste ne biliyim o yuzden gidemedim. Meraktanda catliyorum gitsem kalp atislarini duyucam bide :)))
Hayırlı olsun bu arada Allah saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin :)amin hepimizinkini inşallah sizin kaç haftalık? Birde nerde yaşıyorsunuz doktor arıyorum da ?
Ayşe sanırım konyadasın ?? Hayırlı olsun bu arada Allah saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin :)
Hayır canım konyalıyım ama bursada yaşoyorum iş nedeniyle sen konyada mısın?
amin hepimizinkini inşallah sizin kaç haftalık? Birde nerde yaşıyorsunuz doktor arıyorum da ?
Ben baktırdım ama Dr sordu bakalım mı diye k bir zararı yok dedi baktırdım ama kalp atışını duycam diye şartlama kendini bazen duyulmuyor üzülürsün boş yere ben 8. Haftada duydum sorun değil bu ama bazen duyamıyor 6. Haftada duymamıştı benimkini
evet , 3yıllık evlıyım ve eşim korundu 3 yıldır.
bu şekilde hamıle kalabılıyorsam bana düşen doktorlarla birlikte hareket edip gerisini Allah'a bırakmak..iyi dileğin için teşekkür edeim canım :)
msjı düzeltmiştim ama yakalanmışım :):) evet yardımcı olabilirdim ama neyse hemseri çıktık :)
Benimki 6 haftalik istanbulda yasiyorum anadolu yakasi . Siz?
Himmm bunu bilmiyodum. Bana 5. Haftada duyulmaya bilir yada duyulasabilir ama 6. Haftada duyarsin demislerdi. Aman saglikli oldugunu biliyimde 3hafta sonra duysamda olur :) o sesi duymak nasil bisey? :)
Ben Bursadayım.. Çok heyecanlıyım bir an önce şubat gelsede bebeğimizi kucağımıza alsak hayırlısıyla..
ne kadar olumlu ve güçlü birisin sana hayran kaldım şuanda. Allah gönlüne göre versin inş.
O ses anlatılmaz canım yaşanır diyorlar ya aynen öyle biz eşimle ağladık karşılıklı o zaman anlıyorsun hamile olduğunu içinde bir canlı yaşadığını o zaman anlıyorsun anne olduğunu :) Allah her isteyene yaşatsın inşallah
4-5 aylik olmasida yeter bana :) tekme atmasini cok istiyorum kipirdadigini hissetmeyi :) cunku hamileligin en guzel aylari kipirdamaya basladiginda oluyo diyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?