- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
kullanışlı bişeymiş iyi günlerde kullanın inşallah :)
Bizimde iki hafta önce hint bülbüllerimiz öldüikisi birden hemde. Balıklarımızla teselli oluyoruz bizde
göbek deliğimin 3 parmak üstü dalga dalga... bu kız doğuma hazırlanıyor "hehehe gelicem ve sizi hiiiç uyutmıycam" planları yapıyor gibi geldi bana :)
emzıgı bıberon un emzıgını ve camını yada alt kısmını dıyım kasıklarını..herseyını kaynatıyorsunuz kızlar..tırnak makasınıda alkol yada kolonya ıle temızlemenız gerek ..
kafama taktığım su..yarın bır sebeple gırecekler bu eve bundan emınım,ama ben konusmayacam,yemek yapmayacam hızmet etmeyecem,esımı dolduracaklar evlılıgıme mılyonuncu bombayı koyup defolup gıdecekler(utanmadan hala benden hızmetbekleyecekler) sutum kesılene kadar üzecekler..
ben bunu dert edıyorum ıste..
Bizimki kocaman tank akvaryum canım. 50-60 tane balık var. Tatlı su akvaryumu. Şehir dışına çıkacağımız zaman otomatik yemleme cihazını kuruyoruz. Zamanını dolduran ölüyo çünkü bizimkiler minik balık. Parmak kadar bile değiller. Ama tuzlu su akvaryumunda balıklar daha büyük oluyo çabuk ölmüyobiz balıklara sürekli bakmak zor olur diye balık almadık ben okul için gidip geliyorum eşimin nöbetleri oluyor falan... sonra alalım yenisini hadi çıkalım dedi yok onun yerini tutmaz diye aldırmadım şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-aralik-anneleri.698216/page-3619 Kızlar şu sayfadaki videoya bi bakıııın. Ne tuhaf
Bizimki kocaman tank akvaryum canım. 50-60 tane balık var. Tatlı su akvaryumu. Şehir dışına çıkacağımız zaman otomatik yemleme cihazını kuruyoruz. Zamanını dolduran ölüyo çünkü bizimkiler minik balık. Parmak kadar bile değiller. Ama tuzlu su akvaryumunda balıklar daha büyük oluyo çabuk ölmüyo
Doktor çeviriyo bebeği. Ne değişik.bebek ters sezaryen olacak durumu yok :)
sen benden 3 hafta gerideymişsin. 3 haftada öle bi büyüdü ki benimki inanamadım :/ Çok sıkıntı yapmıyo ama buara çabuk büyüyolar hazırlıklı ol
Resmen döndürdü bebeği eliylehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-aralik-anneleri.698216/page-3619 Kızlar şu sayfadaki videoya bi bakıııın. Ne tuhaf
Yok canım bizimki büyük. Fanusa balık almak balıklara işkence canım. Çok yaşamıyorlar su sıvaklığı uygun olmuyo motor olmadığı için filtre edilmiyo çok zoroo sizin baya büyükmüş benim bahsettiğim 2-3 tane japon balığıydı
cansu galiba onun kızıda kuşun bacağını kırmış .çekmiş bacağından heralde. o da sabah yazmıştı. dedım toplu kıyım mı yaptınız?başka kuşlarla ilgili ne olmuş ki dedim geçmişte gözümden kaçmış
çok ağlamıştım eşim bir de sabah görmüş çöpe atmış akşamüstü fark ettim ben olmadığını eve gelince sordum başta "arkadaşa verdim bebekten ilgilenemeyiz dedin ya" dedi. öldü sandımm diyince "aslında öldü, ben daha fazla üzülürsün sandım söylemedim" diye gerçeği söylemişti. söylemeseydi ben daha mutlu olacaktım ama baya bi ağlama krizi geçirmiştim o akşam
bu gece de rüyama girdi gözüne baktım yaşlar süzülüyordu ne alakaysa
Yok canım bizimki büyük. Fanusa balık almak balıklara işkence canım. Çok yaşamıyorlar su sıvaklığı uygun olmuyo motor olmadığı için filtre edilmiyo çok zor
Aramızda bel fıtığı olan varmı ? Bende 3-4senedir belimi zorlayınca hep ağrı oluyordu. 3 aylık hamileyken bel ağrılarım başladı. Dün biraz fazla kaldım ayakta daha doğrusu hiç oturmadım diyebilirim gece ağrıdan ağladım uyuyamadım 2 ye kadar. Belimden sağ bacağıma bi sinir iniyo kasıyo sanki. Sadece bel değil bacakla ağrıyo kramp gbi ama bi değişik. Bu hamilelikten mi bel fıtığı olabilir mi ? Babamda bel fıtığı var bu arada
cansu galiba onun kızıda kuşun bacağını kırmış .çekmiş bacağından heralde. o da sabah yazmıştı. dedım toplu kıyım mı yaptınız?
Dün çok canım yandı canım hiçbişey yapamadım ağlamaktan başka. Belim çok hassas demekki. Bekarkende hiç doktora gitmedim bel için. Onun için bi şüphe düştü içime.ben de fıtık yok ama belim çok hassastır. bekarlıktan beri azçık fazla ayakta kalsam bulaşık vs yıkasam sabit ağrı girer hemen. hamilelikte de erkenden ağrımaya başladı. senin dediğin gibi azcık fazla ayakta takılsam ayağıma doğru inen sinire bişey dokunuo kıpırdayamıyorum bile. druma sordum yapılcak bişi yok. kendini yormamaya dinlenmeye çalış dedi. işlerini de 20 dakka iş 15 dakka mola şeklinde yap dedi. öle idare edeceğiz anlaşılan. fazla kilo almamaya çalışıyorum sanırım kilo ve göbekten dolayı da iice artıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?