2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
burada yüksek kesimlere kar yağmış ama daha merkeze yağmadı soğuğunu çekiyoruz sadece

Bizimde iki hafta önce hint bülbüllerimiz öldü ikisi birden hemde. Balıklarımızla teselli oluyoruz bizde

biz balıklara sürekli bakmak zor olur diye balık almadık ben okul için gidip geliyorum eşimin nöbetleri oluyor falan... sonra alalım yenisini hadi çıkalım dedi yok onun yerini tutmaz diye aldırmadım şimdi

göbek deliğimin 3 parmak üstü dalga dalga... bu kız doğuma hazırlanıyor "hehehe gelicem ve sizi hiiiç uyutmıycam" planları yapıyor gibi geldi bana :)

sağlıcakla gelsinlerde uyutmasınlar napalım Şimdiden depo yapıyorum ben sende durumlar nasıl?

ya soruyorum ama söylemek istemezsen anlarım, kavga sebebiniz neydi ? yani sanki senin önemsediğin kadar karşı taraf önemsemiyor gibi ya da çok mu gurursuzluk yapıyor ?

biz balıklara sürekli bakmak zor olur diye balık almadık ben okul için gidip geliyorum eşimin nöbetleri oluyor falan... sonra alalım yenisini hadi çıkalım dedi yok onun yerini tutmaz diye aldırmadım şimdi
Bizimki kocaman tank akvaryum canım. 50-60 tane balık var. Tatlı su akvaryumu. Şehir dışına çıkacağımız zaman otomatik yemleme cihazını kuruyoruz. Zamanını dolduran ölüyo çünkü bizimkiler minik balık. Parmak kadar bile değiller. Ama tuzlu su akvaryumunda balıklar daha büyük oluyo çabuk ölmüyo

oo sizin baya büyükmüş benim bahsettiğim 2-3 tane japon balığıydı

sen benden 3 hafta gerideymişsin. 3 haftada öle bi büyüdü ki benimki inanamadım :/ Çok sıkıntı yapmıyo ama buara çabuk büyüyolar hazırlıklı ol

hımm anladım evet olabilir. karnım geriliyor zaten. ne sürcem konusunda da hala kararsızım. bebek yağı kullandım dokundu bana kırmızı kırmızı oldu karnım bıraktım geçti. arkadaş kakao yağı çok ii gelio dedi ondan aldım. 1 kere sürdüm. pul pul oldu bu sefer de. evde saf z.yagı var egeden almıştım ondan mı sürsem.

cansu galiba onun kızıda kuşun bacağını kırmış .çekmiş bacağından heralde. o da sabah yazmıştı. dedım toplu kıyım mı yaptınız?

Yok canım bizimki büyük. Fanusa balık almak balıklara işkence canım. Çok yaşamıyorlar su sıvaklığı uygun olmuyo motor olmadığı için filtre edilmiyo çok zor

evlenmeden bakıyorduk biz vardı evde annem her gün suyunu değiştiriyordu; hatta bir keresinde üçümüz de birbirimizden habersiz yem vermişiz şişmişti biri babam aldı avucuna karnını ovaladı hayvan fazlalığı attı rahatladı

ben de fıtık yok ama belim çok hassastır. bekarlıktan beri azçık fazla ayakta kalsam bulaşık vs yıkasam sabit ağrı girer hemen. hamilelikte de erkenden ağrımaya başladı. senin dediğin gibi azcık fazla ayakta takılsam ayağıma doğru inen sinire bişey dokunuo kıpırdayamıyorum bile. druma sordum yapılcak bişi yok. kendini yormamaya dinlenmeye çalış dedi. işlerini de 20 dakka iş 15 dakka mola şeklinde yap dedi. öle idare edeceğiz anlaşılan. fazla kilo almamaya çalışıyorum sanırım kilo ve göbekten dolayı da iice artıyo.

Dün çok canım yandı canım hiçbişey yapamadım ağlamaktan başka. Belim çok hassas demekki. Bekarkende hiç doktora gitmedim bel için. Onun için bi şüphe düştü içime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…