- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Ama bu kuşlardan ne istiyorsunuz bu sabah.
Bizde dün seni merak ettik kayıp diye. Burdakilerin %99 u yaptırdı yükleme.canan' a bakma azcık şekerli su içiyorsun sabahki çayın gibi.
Birde.sen eşinin memlekete gidecektik doğum için. Ne oldu o işlerin? Sağlığın nasıl?
bende sinir oluyorum gobegıme yaa..7.aya kadar kımse farkına varmadı karnımın..sımdı nasıl saklayacağımı sasırdım..bırden oylesıne hızlı buyudukı..kızımda bu kadarken dogma gıtmıstım.kızlar günaydın yine doldurmuşunuz geçmişi 30 sayfagözlerim acıdı
sanırım ben 37 ye kadar çalışamıcam karnım çok büyüdü ve ister istemez hareketlerim kısıtlanıyo hep yatmak istiyorum
valla vücudumun başka bi yerinde bişey yok kontrole gidiyom doktora kadınlar 37. haftada benim kadar göbeği varbende sinir oluyorum gobegıme yaa..7.aya kadar kımse farkına varmadı karnımın..sımdı nasıl saklayacağımı sasırdım..bırden oylesıne hızlı buyudukı..kızımda bu kadarken dogma gıtmıstım.
günaydın kızlarr :) geçen ay ölem muhabbet kuşumu gördüm rüyamda gözünden yaş gelmişti kötü oldum
esıme sorup duruyorum bende nıye buyudu benım karnım bu kadar dıye.. 4.5 kılo aldım hepı topu ama sanarsın 20 kılo almışım göbek benım degılvalla vücudumun başka bi yerinde bişey yok kontrole gidiyom doktora kadınlar 37. haftada benim kadar göbeği var
2 numaradan da al nasilsa buyuyecek. Kucuk olandan stoklama cabuk buyurse elinde kalmasinBir tane aldım.ama ayrıca hastane için o 2 numaradan almaya gerek var mı?
Yanlış Hatırlamıyosam 2-5 Kg Arasında Oluyo Bide Bana Çokda Büyük Alma Çocuk En Fazla 3-4 Kg Arasında Doğuyo Bezde Büyük Gelince Rahat Edemiyolarmış. Bende 2 Numara Prima Aldım Olmadı Büyüğünüde Alırıs2 nunara kac kilo arasi oluyodu canim ben 3-6 kilo arasinda.olandan alicam
Akdeniz'de ne karı?
Antalyaya da yagmis diye okudum ben.Torosların karı herhalde :)
Yanlış Hatırlamıyosam 2-5 Kg Arasında Oluyo Bide Bana Çokda Büyük Alma Çocuk En Fazla 3-4 Kg Arasında Doğuyo Bezde Büyük Gelince Rahat Edemiyolarmış. Bende 2 Numara Prima Aldım Olmadı Büyüğünüde Alırıs
aynen canım bende 6 kilo almışım am millet diye 15 aldın heralde diye :)esıme sorup duruyorum bende nıye buyudu benım karnım bu kadar dıye.. 4.5 kılo aldım hepı topu ama sanarsın 20 kılo almışım göbek benım degılyada bana oyle gelıyor
Sağol canım teşekkür ederim. Emziği de başlık gbi yapacağım değil mi ?Canim tirnak makasina ben bisey yapmadim duymadimda ama biberon basliklarini kaynamis suyun icine koyup 5-10dk bekletip aliyosun alt caminida normal sicak suyla yikiyosun okadr
ben gorumcemı cok severım cıdden cok bılır kıme nasıl davranacağını..
bız daha 3 ay olmadı kv ıle bırbırımıze gırdık..oyle sözler soyledıkıbana ve aıleme ..aılem evlılıgımı bıtırmeye kalktı ne çocuğuma ne de karnımdakını gozlerı gordu..oyle bıze cınnet gecırttı..enson teldebundan sonra senın meltem dıyebır gelının yok evıme gelmeyeceksın evıne gelmeyecem tanımıyorum senı dedım..senın Allahbelanı versın dıyebasbas bağırdı..
geçenlerde ıstanbula geldiler kı bızedegeleceklerını bıldıgımden kıs gunu karnımdakine kucagımdakıne bakmadan ankaraya gıttım sırf karşılaşmak ıstemedıgımden..bana o hakaretlerı eden bır mahluka hızmet etmemı bekledı esımde hıcbırsey olmamış gıbı..avuçlarını yalarlar..
o zaman cocuguda alıp gıdınce bunlar kendılerıne bır daha çocukları da gostermeyecegımı sanıp sımdıden yer yapıyolar akıllarınca.bana bakacakmısssss... vallahıde bıllahıde benı sırtında kabeye götürse affetmeyecegım onu. benım bakıma muhtaçlığım yokkı..ben doğumdan yürüyerek çıktım evıme geldım hemen temızlıge gırıstım yemek yaptım utu yaptım..
HASBİNALLAHI VENIMEL VEKIL VENIMEL MEVLA VE NIMEN NASR..
ALLAH BANA YETER,O NE GUZEL VEKILDIR.
sımdı görümcem nıye ısrarla arıyor annesının nıyetını soyluyor?gorumcem onca olay oldu bıttı bana ağzını dahı açmadı hıcbırsey olmamış gıbı aynı samımıyetle benı arayıp sormaya devam ettı,bende hıc demedım senın anan bunu bunu dedı bana dıye..kv dede onu kullanıyor aklınca,kendısıyle gorustugumu bıldıgınden araya onu sokuyor...
ama bırdaha görümcem böyle bırsey desın oda cevabını alacak.. basıt bır gelın kv meselesı degıl bızımkı kısacası..ve ben delirmek uzereyım...doğum yaklaştıkça..
Canım sen kayabaşındamı oturuyosun? Yakın arkadaşım kayaşehirde oturuyo, gidip geliyoruz ordan biliyorum:)Bize mi geliyon yoksa kız :) 89 nolu bütün otobsler geliyo. Kayabaşı otobüslerinin hepsi ordan geçiyo ayrıca.
Bende ilk bezini yenidoğan almak istiyorum. Direk 1 numaradan başlayınca popolarında çok büyük duruyo gibi.Yanlış Hatırlamıyosam 2-5 Kg Arasında Oluyo Bide Bana Çokda Büyük Alma Çocuk En Fazla 3-4 Kg Arasında Doğuyo Bezde Büyük Gelince Rahat Edemiyolarmış. Bende 2 Numara Prima Aldım Olmadı Büyüğünüde Alırıs
hem alından hem kulaktan ölçüyor. bir başlığı var takınca alından çıkarınca kulaktan ama alında dokundurmak gerekiyor ya da çok yakın olması. biberon ve banyo suyu ısısını da ölçebiliyormuşuz. ayrıca bekleme durumunda oda sıcaklığını da ölçüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?