2015 Şubat Anneleri

Ama bu kuşlardan ne istiyorsunuz bu sabah.

başka kuşlarla ilgili ne olmuş ki dedim geçmişte gözümden kaçmış

çok ağlamıştım eşim bir de sabah görmüş çöpe atmış akşamüstü fark ettim ben olmadığını eve gelince sordum başta "arkadaşa verdim bebekten ilgilenemeyiz dedin ya" dedi. öldü sandımm diyince "aslında öldü, ben daha fazla üzülürsün sandım söylemedim" diye gerçeği söylemişti. söylemeseydi ben daha mutlu olacaktım ama baya bi ağlama krizi geçirmiştim o akşam
bu gece de rüyama girdi gözüne baktım yaşlar süzülüyordu ne alakaysa

kızlar günaydın yine doldurmuşunuz geçmişi 30 sayfa gözlerim acıdı
sanırım ben 37 ye kadar çalışamıcam karnım çok büyüdü ve ister istemez hareketlerim kısıtlanıyo hep yatmak istiyorum

Iyi insan lafının üstüne yazdı bir de âliyadan haber alsaydık. Yaprakgül nasıl acaba.

bende sinir oluyorum gobegıme yaa..7.aya kadar kımse farkına varmadı karnımın..sımdı nasıl saklayacağımı sasırdım..bırden oylesıne hızlı buyudukı..kızımda bu kadarken dogma gıtmıstım.

valla vücudumun başka bi yerinde bişey yok kontrole gidiyom doktora kadınlar 37. haftada benim kadar göbeği var

valla vücudumun başka bi yerinde bişey yok kontrole gidiyom doktora kadınlar 37. haftada benim kadar göbeği var
esıme sorup duruyorum bende nıye buyudu benım karnım bu kadar dıye.. 4.5 kılo aldım hepı topu ama sanarsın 20 kılo almışım göbek benım degıl yada bana oyle gelıyor

2 nunara kac kilo arasi oluyodu canim ben 3-6 kilo arasinda.olandan alicam
Yanlış Hatırlamıyosam 2-5 Kg Arasında Oluyo Bide Bana Çokda Büyük Alma Çocuk En Fazla 3-4 Kg Arasında Doğuyo Bezde Büyük Gelince Rahat Edemiyolarmış. Bende 2 Numara Prima Aldım Olmadı Büyüğünüde Alırıs

Gunaydin herkese.
Bir gun kar tatili oldu burda. Temizlikci geldi ayni anda evde olmamiz hos olmadi. Ama yerler kaygan tek basima yurumekten korkuyorum allah korusun dusmemek lazim.
Karda cesaret edemedim aslinda alisverise cikmak icin firsat bugun.

ben yenidoğan için 1 numara aldım küçük mü aldım. Prematüre olanlar için de sıfır vardı.

esıme sorup duruyorum bende nıye buyudu benım karnım bu kadar dıye.. 4.5 kılo aldım hepı topu ama sanarsın 20 kılo almışım göbek benım degıl yada bana oyle gelıyor
aynen canım bende 6 kilo almışım am millet diye 15 aldın heralde diye :)

Canim tirnak makasina ben bisey yapmadim duymadimda ama biberon basliklarini kaynamis suyun icine koyup 5-10dk bekletip aliyosun alt caminida normal sicak suyla yikiyosun okadr
Sağol canım teşekkür ederim. Emziği de başlık gbi yapacağım değil mi ?

sen yapacağını yapmışsın, daha ne takıyorsun kafana. Allah'ın izniyle yine çatır çatır doğurup gelip kendi işini yaparsın şekerim. Boşver dünya işleri bunlar. Herkesi Allah'a havale et, ben öyle yapıyorum.

Bize mi geliyon yoksa kız :) 89 nolu bütün otobsler geliyo. Kayabaşı otobüslerinin hepsi ordan geçiyo ayrıca.
Canım sen kayabaşındamı oturuyosun? Yakın arkadaşım kayaşehirde oturuyo, gidip geliyoruz ordan biliyorum:)

Bende ilk bezini yenidoğan almak istiyorum. Direk 1 numaradan başlayınca popolarında çok büyük duruyo gibi.

kullanışlı bişeymiş iyi günlerde kullanın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…