Ya işte aynen ben de senin gibiyim.Bu bel konusu yeri geldi ağlattı beni.Ama son zamanlarda çok agrıdığında sıcak su torbası koyuyorum çok iyi geliyor , aklında olsun.ben de fıtık yok ama belim çok hassastır. bekarlıktan beri azçık fazla ayakta kalsam bulaşık vs yıkasam sabit ağrı girer hemen. hamilelikte de erkenden ağrımaya başladı. senin dediğin gibi azcık fazla ayakta takılsam ayağıma doğru inen sinire bişey dokunuo kıpırdayamıyorum bile. druma sordum yapılcak bişi yok. kendini yormamaya dinlenmeye çalış dedi. işlerini de 20 dakka iş 15 dakka mola şeklinde yap dedi. öle idare edeceğiz anlaşılan. fazla kilo almamaya çalışıyorum sanırım kilo ve göbekten dolayı da iice artıyo.
benım kadeşim öyle şeylerle çok ilgili. ona göre böyle sinyal göndericiler ve alıcılar diye bazı insanlar var. bunlar karşılıklı bir araya gelirse aralarında kuvveti hissetme olayları olurmuş. tam tabii onun terimleri ile açıklayamadım ama anlamışsındır bazen kafa gidiyor cümle kuramıyorum.Iyi insan lafının üstüne yazdıbir de âliyadan haber alsaydık. Yaprakgül nasıl acaba.
Pirelideve, canım sıcak su torbası koy çok iyi geliyor.Dün çok canım yandı canım hiçbişey yapamadım ağlamaktan başka. Belim çok hassas demekki. Bekarkende hiç doktora gitmedim bel için. Onun için bi şüphe düştü içime.
Ahahaaa :) ne güzel ailece ilgi odağınız olmuş. Bizde bazen birbirimizden habersiz yem atıyoruz akvaryuma sonra 2 gün yem vermiyoruz. Çok yiyincede ölüyolarevlenmeden bakıyorduk biz vardı evde annem her gün suyunu değiştiriyordu; hatta bir keresinde üçümüz de birbirimizden habersiz yem vermişiz şişmişti biri babam aldı avucuna karnını ovaladı hayvan fazlalığı attı rahatladı
lierac Çok güzel canım tavsiye ederimhımm anladım evet olabilir. karnım geriliyor zaten. ne sürcem konusunda da hala kararsızım. bebek yağı kullandım dokundu bana kırmızı kırmızı oldu karnım bıraktım geçti. arkadaş kakao yağı çok ii gelio dedi ondan aldım. 1 kere sürdüm. pul pul oldu bu sefer de. evde saf z.yagı var egeden almıştım ondan mı sürsem.
ben yenidoğan için 1 numara aldım küçük mü aldım.Prematüre olanlar için de sıfır vardı.
Daha sadece 4.5 kilo mu aldın cidden 31 haftalık mısınesıme sorup duruyorum bende nıye buyudu benım karnım bu kadar dıye.. 4.5 kılo aldım hepı topu ama sanarsın 20 kılo almışım göbek benım degılyada bana oyle gelıyor
Eşim teklif etti dün bebeğe zararı olurmu ki diye cesaret edemedim. Bi dahakine olmaz inşaallah ama olursa öyle yapayım canım. Çok teşekkür ederim.Pirelideve, canım sıcak su torbası koy çok iyi geliyor.
Canim bende fitik var normalde kenfimi yorunca cok agrim olur ama masallah hamilelikte sikinti yasamadim.Aramızda bel fıtığı olan varmı ? Bende 3-4senedir belimi zorlayınca hep ağrı oluyordu. 3 aylık hamileyken bel ağrılarım başladı. Dün biraz fazla kaldım ayakta daha doğrusu hiç oturmadım diyebilirim gece ağrıdan ağladım uyuyamadım 2 ye kadar. Belimden sağ bacağıma bi sinir iniyo kasıyo sanki. Sadece bel değil bacakla ağrıyo kramp gbi ama bi değişik. Bu hamilelikten mi bel fıtığı olabilir mi ? Babamda bel fıtığı var bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-aralik-anneleri.698216/page-3619 Kızlar şu sayfadaki videoya bi bakıııın. Ne tuhaf
kızlar molfix sitesinde ücretsiz göbek bağı oyuntulu bez gönderiyor sizde formu doldurun adrese gelsin :)
http://molfixyenidogan.com/tesekkurler/ sağda küçük bi form var ben doldurdum
nerde be taş gibi benim karnım kadının cıvık resmen :)Kadının karnı ne kadar yumuşak. Yağlı gibi Sizin de öyle mi?
Evet inş :) sezeryan olursa 40 a kalmıyor sanırım geneldekaldı 10 Allahın izniyle :)
cansu galiba onun kızıda kuşun bacağını kırmış .çekmiş bacağından heralde. o da sabah yazmıştı. dedım toplu kıyım mı yaptınız?
bilmemya çok alakasız olacak ta , senin oturma simiti yumuşak mı sert mi ? eşim almaya gitmiş sert olan var demiş medikalci bilemedim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-aralik-anneleri.698216/page-3619 Kızlar şu sayfadaki videoya bi bakıııın. Ne tuhaf
Disk kayması var bende , sol bacağında ise ağrı fıtık olabilir ya da bel kasların yorulduğundan ağrı yapıyordur zaten hassasiyeti varsa oncedenAramızda bel fıtığı olan varmı ? Bende 3-4senedir belimi zorlayınca hep ağrı oluyordu. 3 aylık hamileyken bel ağrılarım başladı. Dün biraz fazla kaldım ayakta daha doğrusu hiç oturmadım diyebilirim gece ağrıdan ağladım uyuyamadım 2 ye kadar. Belimden sağ bacağıma bi sinir iniyo kasıyo sanki. Sadece bel değil bacakla ağrıyo kramp gbi ama bi değişik. Bu hamilelikten mi bel fıtığı olabilir mi ? Babamda bel fıtığı var bu arada
Kadının karnı ne kadar yumuşak. Yağlı gibi Sizin de öyle mi?
stok için degıl hastaneye götürmek ıcın.2 numaradan da al nasilsa buyuyecek. Kucuk olandan stoklama cabuk buyurse elinde kalmasin
bu çok değişik bir bebeği döndürme şekli. kim cesaret eder bilmem bu insanlar çıldırmış herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?