2015 Şubat Anneleri

Ya işte aynen ben de senin gibiyim.Bu bel konusu yeri geldi ağlattı beni.Ama son zamanlarda çok agrıdığında sıcak su torbası koyuyorum çok iyi geliyor , aklında olsun.

Iyi insan lafının üstüne yazdı bir de âliyadan haber alsaydık. Yaprakgül nasıl acaba.
benım kadeşim öyle şeylerle çok ilgili. ona göre böyle sinyal göndericiler ve alıcılar diye bazı insanlar var. bunlar karşılıklı bir araya gelirse aralarında kuvveti hissetme olayları olurmuş. tam tabii onun terimleri ile açıklayamadım ama anlamışsındır bazen kafa gidiyor cümle kuramıyorum.
bende çağırıcıymışım mesela dün yıllardır görmediğim bir kuzenım var. yolda gıdıyorum yanımdan biri gectı. işte ne kadar kuzenime benziyor dıye ıcımden gecırdım. telım çaldı arayan o ve hayatında ılk kez benı aramıştır.
böyle bınlerce konu var bende.

Ahahaaa :) ne güzel ailece ilgi odağınız olmuş. Bizde bazen birbirimizden habersiz yem atıyoruz akvaryuma sonra 2 gün yem vermiyoruz. Çok yiyincede ölüyolar

lierac Çok güzel canım tavsiye ederim

esıme sorup duruyorum bende nıye buyudu benım karnım bu kadar dıye.. 4.5 kılo aldım hepı topu ama sanarsın 20 kılo almışım göbek benım degıl yada bana oyle gelıyor
Daha sadece 4.5 kilo mu aldın cidden 31 haftalık mısın

Canim bende fitik var normalde kenfimi yorunca cok agrim olur ama masallah hamilelikte sikinti yasamadim.
İlk hamilelugimde fitik yoktu ama cok agrim oluyordu belimde.
Bel bacak agrilari bu donemde normal fitik oldugunu sanmam dogumdan sonra devam ederse bi mr cektirirsin

cansu galiba onun kızıda kuşun bacağını kırmış .çekmiş bacağından heralde. o da sabah yazmıştı. dedım toplu kıyım mı yaptınız?

yine alakasız : ))) senin oturma simiti yumuşak mı sert mi canım ? medikalci bizde sadece sert olan var demiş , senle fyza kullanıyor oturma simiti ikinize de soruyorum

Disk kayması var bende , sol bacağında ise ağrı fıtık olabilir ya da bel kasların yorulduğundan ağrı yapıyordur zaten hassasiyeti varsa onceden

bu çok değişik bir bebeği döndürme şekli. kim cesaret eder bilmem bu insanlar çıldırmış herhalde :)

bana hiç çılgınca gelmedi , zaten içerde kendileri de dönüyor dışardan müdahaleyle döndürdü adam ne olcak canım : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…