- 12 Ocak 2014
- 4.058
- 3.231
- 448
İlk bebek olunca düşünmemiz kaçınılmaz canım. Bu kadar düşünüyoruz ama uygulayabilcwkmiyiz bilmiyorum. İlk defa anne olmanın heyecanı bu. Bence normal. Sormadan öğrenemem ki.Hmmm bu lafların biri bana biri Pirelideve geldi.
Valla benim suçum.yok eşim aldı.
İşte şimdi.siz öyle diyorsunuz da biz kendimiz deneyimlemeden burnumuzun dikine gidecez.
Kafayı üşütmezsek iyi. Dikkat et burda sadece 2.anneler normal kafada,araya serpiştirilmiş. Diğerlerinin hepsi uçmuş
benim göbeğim de küçük. 7. aya girdik ama 5 aylık göbeğim var. bi sıkıntım da yok şükür. herhalde ben 37 ye kdr çalışacağım.
Hayır canım polis lojmanlarının yanındayım ben. İnzarın tam sorduğu yerde :)Canım sen kayabaşındamı oturuyosun? Yakın arkadaşım kayaşehirde oturuyo, gidip geliyoruz ordan biliyorum:)
Bende ilk bezini yenidoğan almak istiyorum. Direk 1 numaradan başlayınca popolarında çok büyük duruyo gibi.
Seninkinin markası ne?Ben 145 e aldım
emzıgı bıberon un emzıgını ve camını yada alt kısmını dıyım kasıklarını..herseyını kaynatıyorsunuz kızlar..tırnak makasınıda alkol yada kolonya ıle temızlemenız gerek ..Sağol canım teşekkür ederim. Emziği de başlık gbi yapacağım değil mi ?
kafama taktığım su..yarın bır sebeple gırecekler bu eve bundan emınım,ama ben konusmayacam,yemek yapmayacam hızmet etmeyecem,esımı dolduracaklar evlılıgıme mılyonuncu bombayı koyup defolup gıdecekler(utanmadan hala benden hızmetbekleyecekler) sutum kesılene kadar üzecekler..sen yapacağını yapmışsın, daha ne takıyorsun kafana. Allah'ın izniyle yine çatır çatır doğurup gelip kendi işini yaparsın şekerim. Boşver dünya işleri bunlar. Herkesi Allah'a havale et, ben öyle yapıyorum.
Bizimde iki hafta önce hint bülbüllerimiz öldübaşka kuşlarla ilgili ne olmuş ki dedim geçmişte gözümden kaçmış
çok ağlamıştım eşim bir de sabah görmüş çöpe atmış akşamüstü fark ettim ben olmadığını eve gelince sordum başta "arkadaşa verdim bebekten ilgilenemeyiz dedin ya" dedi. öldü sandımm diyince "aslında öldü, ben daha fazla üzülürsün sandım söylemedim" diye gerçeği söylemişti. söylemeseydi ben daha mutlu olacaktım ama baya bi ağlama krizi geçirmiştim o akşam
bu gece de rüyama girdi gözüne baktım yaşlar süzülüyordu ne alakaysa
Ben de hep yatmak istiyorumkızlar günaydın yine doldurmuşunuz geçmişi 30 sayfagözlerim acıdı
sanırım ben 37 ye kadar çalışamıcam karnım çok büyüdü ve ister istemez hareketlerim kısıtlanıyo hep yatmak istiyorum
markası ne canımhem alından hem kulaktan ölçüyor. bir başlığı var takınca alından çıkarınca kulaktan ama alında dokundurmak gerekiyor ya da çok yakın olması. biberon ve banyo suyu ısısını da ölçebiliyormuşuz. ayrıca bekleme durumunda oda sıcaklığını da ölçüyor.
Kaç dakika kaynatıcaz ? Erimez mi ?emzıgı bıberon un emzıgını ve camını yada alt kısmını dıyım kasıklarını..herseyını kaynatıyorsunuz kızlar..tırnak makasınıda alkol yada kolonya ıle temızlemenız gerek ..
kafama taktığım su..yarın bır sebeple gırecekler bu eve bundan emınım,ama ben konusmayacam,yemek yapmayacam hızmet etmeyecem,esımı dolduracaklar evlılıgıme mılyonuncu bombayı koyup defolup gıdecekler(utanmadan hala benden hızmetbekleyecekler) sutum kesılene kadar üzecekler..
ben bunu dert edıyorum ıste..
emzıgı bıberon un emzıgını ve camını yada alt kısmını dıyım kasıklarını..herseyını kaynatıyorsunuz kızlar..tırnak makasınıda alkol yada kolonya ıle temızlemenız gerek ..
kafama taktığım su..yarın bır sebeple gırecekler bu eve bundan emınım,ama ben konusmayacam,yemek yapmayacam hızmet etmeyecem,esımı dolduracaklar evlılıgıme mılyonuncu bombayı koyup defolup gıdecekler(utanmadan hala benden hızmetbekleyecekler) sutum kesılene kadar üzecekler..
ben bunu dert edıyorum ıste..
başka kuşlarla ilgili ne olmuş ki dedim geçmişte gözümden kaçmış
çok ağlamıştım eşim bir de sabah görmüş çöpe atmış akşamüstü fark ettim ben olmadığını eve gelince sordum başta "arkadaşa verdim bebekten ilgilenemeyiz dedin ya" dedi. öldü sandımm diyince "aslında öldü, ben daha fazla üzülürsün sandım söylemedim" diye gerçeği söylemişti. söylemeseydi ben daha mutlu olacaktım ama baya bi ağlama krizi geçirmiştim o akşam
bu gece de rüyama girdi gözüne baktım yaşlar süzülüyordu ne alakaysa
30. Hafta mıı , cok şeker
Gömseymiş keşke
markası ne canım
Evet bizimde hastane odasında bulncak isim heralde bu gidişle isim demişken asrın koymayı düşünüyoruz nasııl??
hangi film bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?