2015 Şubat Anneleri

Yazini okurken bile gozlerim doldu o ani yasadigini dusunemiyorum bile :) insallah bende duyarim hayirlisiyla vakti geldiginde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide beni düşün kaydettik videoya açıp dinliyoruz bazen eşim arabada açmış dinliyo Allah'ım bu mutluluğumuza sahip çıksın inşallah bir kere kaybettik bebeğimizi buna daha çok üstüne düşüyoruz daha dikkat ediyoruz sen bence git artık çünkü senin haftanda ilişki bile yasaktı bana kutu kutu ilaç verdi yarın git hemen yaz sonra buraya belki bebişin kalbinin sesinide verir sana bellimi olur

Dr sesini dinletmedi kalbi atiyo dedi yetti bana :)

4-5 aylik olmasida yeter bana :) tekme atmasini cok istiyorum kipirdadigini hissetmeyi :) cunku hamileligin en guzel aylari kipirdamaya basladiginda oluyo diyolar :)

Hamileligin her asamasi ayri guzel. Ama hareketleri hissetmek baska tabi hepimize saglikla gostersin o gunleri allah.
Oglumun eli hep yuzunde olurdu. Yuzunun goruntusunu alamamisti dr. Dogdu ayni eli yuzundeydi 10 gun sonra indirdi :) guzel seyler bunlar unutmuyor insan. Cok heyecanliyim 5.cocugum olsa yine ayni heyecan olur sanirim )

Daha ona da çok var.. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatıyorum.O yüzden hiç vakit geçmiyor çalışmak daha iyi olurdu.

Himm senin hamileligin biraz zor geciyo o zaman.bende calismiyorum evdeyim ama benim biseyim yok sukur bulantim bile olmuyo bazen basim donuyo o kadr. Allah saglik versin sanada bebeginede. Oyle boyle gecicek bi bakicaksin tekme atiyo bi bakicaksin odasini hazirliyosun,kiyafet aliyosun hazirlik yapiyosun derken bebegini eline alicaksin insallah :)

canım ya o ses cok farklı bı duygu. hamıleyım bebgım olucak dıye dolasıyosun etrafta ama hıc hıssetmedıgın ıcın onu cok ta olayın farkında olmuyosun ama kalbını dınledıgın an butun annelık damarların kabarıyor. o zaman anlıyorsun asıl hamılelıgı. ben hıc etkılenıegımı dusunmezdım ama esımde bende resmen gozlerımz doldu aglamamk ıcın zor tuttuk kendımızı. bıdehareketlerını hıssedecegımı dusunuyorum sımdı. ben asıl o duyguyu yasamak ıstıyorum bır an once.

İnsallah mutlulugunuz daim olur masallah nazar degmesin :) bende yarin gidicem sonrada buraya yazicam. Gercekten cok tesekur ederim insan kendini yanliz hissetmiyo hemde moral oldu akilda verdin ayy cok tesekur ederim :)

Ben Bursadayım.. Çok heyecanlıyım bir an önce şubat gelsede bebeğimizi kucağımıza alsak hayırlısıyla..

hemserı cıktık aysecım. bende bursadayım. hangı semtte otoruyosun ve hangı doktora gıdıyosun?

Ayy ne guzel masallah Allah evladinizi size bagislasin masallah tü tü nazar degmesin :) insallah Allah hepimizin bebegine saglik sihhat versin :)

Sabahları bulantım çok oluyor ama ben önlem amaçlı yatıyorum. Birde kimsem yok eşimden başka ve sağolsun arkadaşlardan başka bursada o yüzden biraz sıkılıyorum. Bu arada doktor bana günde 2 tane soda içmemi önerdi size de söylediler mi? Başka ne öneride bulundular?

Soylediklerinizi okudukca nasil bu zamana kadar doktora gitmedim diyorum kendime :) sabah ilk isim gitmek olucak :)

Ve suanda aynen dedigin gibiyim ben hamileyim ama bisey hissetmedigim icin cok farkindada degilim :)

Ben henuz doktora gitmedim yarin gidicem ama sodayi ne icin onerdi ?

Ve suanda aynen dedigin gibiyim ben hamileyim ama bisey hissetmedigim icin cok farkindada degilim :)

canım benım ıns sende yasarsın yarın aynı duyguları ama duyamazsanda korkma. herkesın aynı haftalarda olucak dıye bırsey yok. 9. haftaya kadar yolu var bunun. yeterkı saglıklı olsun..

canım benım ıns sende yasarsın yarın aynı duyguları ama duyamazsanda korkma. herkesın aynı haftalarda olucak dıye bırsey yok. 9. haftaya kadar yolu var bunun. yeterkı saglıklı olsun..

Amin canim insallah :)) bende oyle dusunuyorum saglikli olsun bana yeter :)

canım ben özlücede oturuyorum.Jimere gidiyorum doktordan çok memnunum ama biraz pahalı geldi bana doğum için 3 3,5 diyor?sen nerdesin hangi doktora gidiyorsun

evet canım jimer cok pahalı geldı banada. ben besevlerde oturuyorum evımde cok yakın ama gerek gormedım okadar parayı vermeyı. ben ılk once medıkabıle gıdıcektım ama orası cok kalabalık. randevu almak ıstedım 20-25 gun sonraya verdı. sonra bırcok kısıden ve buradakı yazılardan selim beyi ogrendım rentıpta. cok ıyı bır doktor dıyorlar ve hastaneyıde cok ııyı dıye anlatıyor herkes. oraya devam edıyorum sımdı. memnunum acıkcası. ılgılı ve kıbar bı doktor. hastane cok temız ve modern. calısanlar da ılgılı. fiyatları sorarsan muayne 48 tl. dogum bana normal ve doktor gereklı derse sezaryan 1.200 dedıler ama sen kendı ıstegınle sezaryan olursan 1.750 tl. bana uygun geldı. bırde bu maddı konuda doktorun yaklasımı hosuma gıttı. benım bıraz rısk vardı. progestan verdı. kontrol ıcın 9 gun sonra gel bosuna para verme ıkıncıye dedı. (10 gun ıcınde sadece 1 kere muayne ucretı alıyorlar). ayrıca ılk gıttıgım gun daha cep telefonunu verdı ve ıstedıgın zaman ulasabılrısın dedı. bıldıgım kadarıyla evı hastanenın karsısındaymıs. acıl durumlarda gece falanda olsa gelıyormus hastaneye. bu benım ıcın onemlıydı acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…