- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Temmuzda bayramda konyadayız doktor izin verirse ordada gidebilir doktora tavsiyen hangisi?
Yazini okurken bile gozlerim doldu o ani yasadigini dusunemiyorum bile :) insallah bende duyarim hayirlisiyla vakti geldiginde :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr sesini dinletmedi kalbi atiyo dedi yetti bana :)O ses anlatılmaz canım yaşanır diyorlar ya aynen öyle biz eşimle ağladık karşılıklı o zaman anlıyorsun hamile olduğunu içinde bir canlı yaşadığını o zaman anlıyorsun anne olduğunu :) Allah her isteyene yaşatsın inşallah
Hamileligin her asamasi ayri guzel. Ama hareketleri hissetmek baska tabi hepimize saglikla gostersin o gunleri allah.4-5 aylik olmasida yeter bana :) tekme atmasini cok istiyorum kipirdadigini hissetmeyi :) cunku hamileligin en guzel aylari kipirdamaya basladiginda oluyo diyolar :)
Ben Özel Selçukluda Nil OKUR'a gidiorum çook memnunum :):)
Daha ona da çok var.. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatıyorum.O yüzden hiç vakit geçmiyor çalışmak daha iyi olurdu.
tam olarak nerdeydi o hastane bu numune hastanesinin oradaki mi?
Himmm bunu bilmiyodum. Bana 5. Haftada duyulmaya bilir yada duyulasabilir ama 6. Haftada duyarsin demislerdi. Aman saglikli oldugunu biliyimde 3hafta sonra duysamda olur :) o sesi duymak nasil bisey? :)
Bide beni düşün kaydettik videoya açıp dinliyoruz bazen eşim arabada açmış dinliyo Allah'ım bu mutluluğumuza sahip çıksın inşallah bir kere kaybettik bebeğimizi buna daha çok üstüne düşüyoruz daha dikkat ediyoruz sen bence git artık çünkü senin haftanda ilişki bile yasaktı bana kutu kutu ilaç verdi yarın git hemen yaz sonra buraya belki bebişin kalbinin sesinide verir sana bellimi olur
Ben Bursadayım.. Çok heyecanlıyım bir an önce şubat gelsede bebeğimizi kucağımıza alsak hayırlısıyla..
Dr sesini dinletmedi kalbi atiyo dedi yetti bana :)
Hamileligin her asamasi ayri guzel. Ama hareketleri hissetmek baska tabi hepimize saglikla gostersin o gunleri allah.
Oglumun eli hep yuzunde olurdu. Yuzunun goruntusunu alamamisti dr. Dogdu ayni eli yuzundeydi 10 gun sonra indirdi :) guzel seyler bunlar unutmuyor insan. Cok heyecanliyim 5.cocugum olsa yine ayni heyecan olur sanirim)
Himm senin hamileligin biraz zor geciyo o zaman.bende calismiyorum evdeyim ama benim biseyim yok sukur bulantim bile olmuyo bazen basim donuyo o kadr. Allah saglik versin sanada bebeginede. Oyle boyle gecicek bi bakicaksin tekme atiyo bi bakicaksin odasini hazirliyosun,kiyafet aliyosun hazirlik yapiyosun derken bebegini eline alicaksin insallah :)
canım ya o ses cok farklı bı duygu. hamıleyım bebgım olucak dıye dolasıyosun etrafta ama hıc hıssetmedıgın ıcın onu cok ta olayın farkında olmuyosun ama kalbını dınledıgın an butun annelık damarların kabarıyor. o zaman anlıyorsun asıl hamılelıgı. ben hıc etkılenıegımı dusunmezdım ama esımde bende resmen gozlerımz doldu aglamamk ıcın zor tuttuk kendımızı. bıdehareketlerını hıssedecegımı dusunuyorum sımdı. ben asıl o duyguyu yasamak ıstıyorum bır an once.
canım ya o ses cok farklı bı duygu. hamıleyım bebgım olucak dıye dolasıyosun etrafta ama hıc hıssetmedıgın ıcın onu cok ta olayın farkında olmuyosun ama kalbını dınledıgın an butun annelık damarların kabarıyor. o zaman anlıyorsun asıl hamılelıgı. ben hıc etkılenıegımı dusunmezdım ama esımde bende resmen gozlerımz doldu aglamamk ıcın zor tuttuk kendımızı. bıdehareketlerını hıssedecegımı dusunuyorum sımdı. ben asıl o duyguyu yasamak ıstıyorum bır an once.
Sabahları bulantım çok oluyor ama ben önlem amaçlı yatıyorum. Birde kimsem yok eşimden başka ve sağolsun arkadaşlardan başka bursada o yüzden biraz sıkılıyorum. Bu arada doktor bana günde 2 tane soda içmemi önerdi size de söylediler mi? Başka ne öneride bulundular?
hemserı cıktık aysecım. bende bursadayım. hangı semtte otoruyosun ve hangı doktora gıdıyosun?
Ve suanda aynen dedigin gibiyim ben hamileyim ama bisey hissetmedigim icin cok farkindada degilim :)
Ben henuz doktora gitmedim yarin gidicem ama sodayi ne icin onerdi ?
canım benım ıns sende yasarsın yarın aynı duyguları ama duyamazsanda korkma. herkesın aynı haftalarda olucak dıye bırsey yok. 9. haftaya kadar yolu var bunun. yeterkı saglıklı olsun..
mideni rahatlatır rahat bir hamilelik geçirirsin dedi
canım ben özlücede oturuyorum.Jimere gidiyorum doktordan çok memnunum ama biraz pahalı geldi bana doğum için 3 3,5 diyor?sen nerdesin hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?