2015 Şubat Anneleri

Yaz canım konuşuruz bol bol :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ben dayanamadım tıp fakültesinden randevu aldım yarın için. oranın sistemleri son sistem olduğu için daha garantiye almış oldum işi. rabbim nasip etsinde yarın duyalım şu kalp atışını.
bol bol dua edin olurmu boynum bükük çıkmıyım hastaneden..

İnşallah güzel haberler gel tatlım kendini strese sokma daha erken aslın bende daha duymadım pıtpıtları dr. 6+1 de gittim alttan bakarsan duyabiliriz ama gerek yok dedi 2 haftaya gel dedi bu c.tesi gidicem bende minnoşumu da görürürm belki. dr dedi bana 9. haftaya kadar duyulabilinir dedi. lütfen bu kadar takma kafana tatlım. Stres olma ama bize de yarın güzel haberler ver inşallahh...

Kızlar, yorumlarınızı okurken bulantilarim yok diye tedirgin oldum. Bende sadece yorgunluk ve uyku hali var, başka da hic bir belirti yok. Goguslrerde de gerginlik var ama gecen hafta o da daha yogundu sanki. Ben 5+2deyim, sizin mide bulantilariniz ne zaman başladı?

Kızlar oruç tutan annelerimiz var sanırım. Bütün gün doğru düzgün birşey yemiyorum oruç tutsam açken midem daha rahat sanki dr. yasakladı ama ben denemek istiyorum fikirleriniz neler? Ramazanda tutmayınca da kendimi çok kötü hissediyorum ben...eşimde tutamıyor zaten sanki evimize ramazan gelmedi gibi çok mutsuzumm.....

rentıp fsmdeki değil mi ? aslında eşim jimere devam diyor canım ama çok pahalı ben her muayenede 75 lira veriyorm ama 10 gün içinde tekrar gidebiliyorsun birde cumartesi tekrar gideceğim test yapacakmış ona ne kadar veririm bilmiyorum rentıpta erken doğan bebekler için ünite yok diye biliyorum o da önemli ama ben değiştirmek istiyorum bakalım olmazsa selim beye giderim rahat randevu ayarlanıyor mu

6.haftada genelde başlıyor canım. daha erken olmaması normal ama umarım olmasın bulantında tavsiye etmem yani :)

Ben tutuyorum canım ama bulantı veya başka bir belirtim yok henüz. bugünü işte çalışarak geçirdim bir sorun olmadı çok şükür. dene diycem ama bulantın olursa zor olur herhalde.. Dr. lar bu konuda bir görüş birliği içinde değil benim anladığım. benim dr. erken dönemlerde izin veriyor ama ilerleyen alarda çocuğun gelişimini yavaşlatır diye tutma diyor örneğin.

6.haftada genelde başlıyor canım. daha erken olmaması normal ama umarım olmasın bulantında tavsiye etmem yani :)

Kimse istemez mide bulantisi ama bu herseyin iyi gittiğine işaretse olmasi daha iyi, hamilelik çok değişik birsey bir türlü memnun olamıyoruz, herseyin altında birsey arıyoruz, Allah hepimize bu donemi hayirlisiyla atlamamızı nasip eder insallah. Bir de su haftaların nasıl hesaplandigini bir anlasam, 6ci hafta 6 haftanın bitiminde mı oluyor, 5 hafta bitince 6ya girdiğimiz icin (misal) 6ci hafta o mu oluyor. Poff...

Son düzenleme:

en azından herşey yolunda ama kalp atışı için daha erken bebiş küçük 1 hafta sonra bakmak lazım bile dese bana yeticek canım. inş yarın hayırlı haberlerle gelirim..

en azından herşey yolunda ama kalp atışı için daha erken bebiş küçük 1 hafta sonra bakmak lazım bile dese bana yeticek canım. inş yarın hayırlı haberlerle gelirim..

Hakılsın cnm ya işte bu doktorlar bayılır insanlara eziyet etmeye maalesef. iyi bir dr bulmak gerçekten zor. İnşallah güzel haberlerle geleceksin cnm ben inanıyorum.

Aynen canım stres yapma, ama benim dr um ilk haftalar sesi duymak için çok yüksek derese sinyal gönderdiklerini ve bu da bebeğe zarar verdiğini söylemişti. zaten kalbi ultrasonda görüyorsun hareket halinde :) . biraz daha büyüyünce dinlemeni öneririm demişti sen de bi danış istersen canım.

Hakılsın cnm ya işte bu doktorlar bayılır insanlara eziyet etmeye maalesef. iyi bir dr bulmak gerçekten zor. İnşallah güzel haberlerle geleceksin cnm ben inanıyorum.

canım inan sesini duymama bile gerek yok herşey yolunda desinler atıyo ben görüyorum desinler o bile bana yeticek stresim biticek en azından...

merhaba canm sen bebeğn kalp atışlarını duydun muu? ya çok kararsızım 6+3ken gidicem duyulur mu diye düşünüyorum sende 6. haftandaymışsın soriyim dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…