İnsallah mutlulugunuz daim olur masallah nazar degmesin :) bende yarin gidicem sonrada buraya yazicam. Gercekten cok tesekur ederim insan kendini yanliz hissetmiyo hemde moral oldu akilda verdin ayy cok tesekur ederim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaz canım konuşuruz bol bol :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben dayanamadım tıp fakültesinden randevu aldım yarın için. oranın sistemleri son sistem olduğu için daha garantiye almış oldum işi. rabbim nasip etsinde yarın duyalım şu kalp atışını.
bol bol dua edin olurmu boynum bükük çıkmıyım hastaneden..
evet canım jimer cok pahalı geldı banada. ben besevlerde oturuyorum evımde cok yakın ama gerek gormedım okadar parayı vermeyı. ben ılk once medıkabıle gıdıcektım ama orası cok kalabalık. randevu almak ıstedım 20-25 gun sonraya verdı. sonra bırcok kısıden ve buradakı yazılardan selim beyi ogrendım rentıpta. cok ıyı bır doktor dıyorlar ve hastaneyıde cok ııyı dıye anlatıyor herkes. oraya devam edıyorum sımdı. memnunum acıkcası. ılgılı ve kıbar bı doktor. hastane cok temız ve modern. calısanlar da ılgılı. fiyatları sorarsan muayne 48 tl. dogum bana normal ve doktor gereklı derse sezaryan 1.200 dedıler ama sen kendı ıstegınle sezaryan olursan 1.750 tl. bana uygun geldı. bırde bu maddı konuda doktorun yaklasımı hosuma gıttı. benım bıraz rısk vardı. progestan verdı. kontrol ıcın 9 gun sonra gel bosuna para verme ıkıncıye dedı. (10 gun ıcınde sadece 1 kere muayne ucretı alıyorlar). ayrıca ılk gıttıgım gun daha cep telefonunu verdı ve ıstedıgın zaman ulasabılrısın dedı. bıldıgım kadarıyla evı hastanenın karsısındaymıs. acıl durumlarda gece falanda olsa gelıyormus hastaneye. bu benım ıcın onemlıydı acıkcası
Kızlar, yorumlarınızı okurken bulantilarim yok diye tedirgin oldum. Bende sadece yorgunluk ve uyku hali var, başka da hic bir belirti yok. Goguslrerde de gerginlik var ama gecen hafta o da daha yogundu sanki. Ben 5+2deyim, sizin mide bulantilariniz ne zaman başladı?
mideni rahatlatır rahat bir hamilelik geçirirsin dedi
Kızlar oruç tutan annelerimiz var sanırım. Bütün gün doğru düzgün birşey yemiyorum oruç tutsam açken midem daha rahat sanki dr. yasakladı ama ben denemek istiyorum fikirleriniz neler? Ramazanda tutmayınca da kendimi çok kötü hissediyorum ben...eşimde tutamıyor zaten sanki evimize ramazan gelmedi gibi çok mutsuzumm.....
6.haftada genelde başlıyor canım. daha erken olmaması normal ama umarım olmasın bulantında tavsiye etmem yani :)
İnşallah güzel haberler gel tatlım kendini strese sokma daha erken aslın bende daha duymadım pıtpıtları dr. 6+1 de gittim alttan bakarsan duyabiliriz ama gerek yok dedi 2 haftaya gel dedi bu c.tesi gidicem bende minnoşumu da görürürm belki. dr dedi bana 9. haftaya kadar duyulabilinir dedi. lütfen bu kadar takma kafana tatlım. Stres olma ama bize de yarın güzel haberler ver inşallahh...
Sat 14:05:2014 bek dog.. 18:02:2014
en azından herşey yolunda ama kalp atışı için daha erken bebiş küçük 1 hafta sonra bakmak lazım bile dese bana yeticek canım. inş yarın hayırlı haberlerle gelirim..
kızlar ben dayanamadım tıp fakültesinden randevu aldım yarın için. oranın sistemleri son sistem olduğu için daha garantiye almış oldum işi. rabbim nasip etsinde yarın duyalım şu kalp atışını.
bol bol dua edin olurmu boynum bükük çıkmıyım hastaneden..
Hakılsın cnm ya işte bu doktorlar bayılır insanlara eziyet etmeye maalesef. iyi bir dr bulmak gerçekten zor. İnşallah güzel haberlerle geleceksin cnm ben inanıyorum.
Aynen canım stres yapma, ama benim dr um ilk haftalar sesi duymak için çok yüksek derese sinyal gönderdiklerini ve bu da bebeğe zarar verdiğini söylemişti. zaten kalbi ultrasonda görüyorsun hareket halinde :) . biraz daha büyüyünce dinlemeni öneririm demişti sen de bi danış istersen canım.
Ben tutuyorum canım ama bulantı veya başka bir belirtim yok henüz. bugünü işte çalışarak geçirdim bir sorun olmadı çok şükür. dene diycem ama bulantın olursa zor olur herhalde.. Dr. lar bu konuda bir görüş birliği içinde değil benim anladığım. benim dr. erken dönemlerde izin veriyor ama ilerleyen alarda çocuğun gelişimini yavaşlatır diye tutma diyor örneğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?