2015 Şubat Anneleri

bende aynı durumdayım canım. 5+3 tü bugün ve belirti namına tık yok:)) herkeste olacak diye bişey yok gerçi ama yinede evham yaptım çatlamak üzereyim. normalde 8. haftaya kadar bekleyecektim dr kontrolü için ama yarın gitmeye karar verdim. dayanamadım napiim

merhaba canm sen bebeğn kalp atışlarını duydun muu? ya çok kararsızım 6+3ken gidicem duyulur mu diye düşünüyorum sende 6. haftandaymışsın soriyim dedim:)

seninle aramızda fazla fark yok canım sat a göre 27 şubat bizim. ben daha hiç gitmedim dr. a ama yarın randevum var. benim fazla beklentim yok kalp atışı için erken olabilir bunu bilerek gidiyorum ama şu anki durumu olması gerektiği gibi mi onu öğrensem yeter.. niyeyse evham yaptım şu an hamile olduğumdan bile emin değilim sanki:26:

merhaba canm sen bebeğn kalp atışlarını duydun muu? ya çok kararsızım 6+3ken gidicem duyulur mu diye düşünüyorum sende 6. haftandaymışsın soriyim dedim:)

Canim alttan kesin duyulur ama karindan iyi bir usg olursa duyulur. Karindan duyulmayabilir yani

ctesi günü gittim canım gitmez olaydım kalbi atmıyo dedi beni mahfetti

ay böyle mi söyledi sen sakın moralini bozma bence daha erken çünkü kaç haftalık oldun tam bana 7de gel dedi doktor bende 6+2de gitcem aynısını bende yaşarım heralde

randevu almak cok kolay canım. aynı gune bıle verıyorlar. calısıyorsan cumartesı 3 ekadar muayne var. benım arkadasımda jımere basladı ama muayne parasını bırak testler cok pahalıydı. yanı dıger ozellerle arasında cok buyuk fark vardı testlerın. oda oyuzden medıkabıle gecmıstı. bence en yakın zamanda karar ver canım jımer mı rentıp mı. cunku hamılelık ılerleryınce degıstırmek daha zor olucak. buarada rentıp fsm de cnm.

Canim alttan kesin duyulur ama karindan iyi bir usg olursa duyulur. Karindan duyulmayabilir yani

ya canm bana gittiğimde alttan muayne etti 5 haftalık dedi işte. bu gidişimde de alttan mı olcak o zamann. yaa duyulsunda hiç farketmezz ama bide duyulmazsa o insanı mahfeder

Canım ben de 2 senedir falan tiroid hapı içiyorym yalnız mide bulantısı yan Etkisi yok. O hapı hergün aynı saatte ve sadece 1 yudum suyla içmek lazım. Çünkü vücuda hormon alıyoruz. Ben sabah 8 e alarm kurup kalkıp içip geri yatıyorum. Böylece yarım saat açlık durumum da uykuda geçiyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım zaten belirtiler kalp atışı başladıktan sonra başlıyo derler ben bgn 6. hftaya girdim bende baş dönmesi ve uyku başladı. senin zamanlama güzel olmuş kalp atışlarıda duyulurrr mercimeğinnn :)

canım zaten belirtiler kalp atışı başladıktan sonra başlıyo derler ben bgn 6. hftaya girdim bende baş dönmesi ve uyku başladı. senin zamanlama güzel olmuş kalp atışlarıda duyulurrr mercimeğinnn :)

bende başlamadı işte o yüzden rahat değilim zaten.
neyse yarına bişey kalmadı sonuçta yaşayıp görcez..
hakkımızda hayırlısı artık..

peki canım rentıpta önerebileceğin bayan doktor var mı

bende başlamadı işte o yüzden rahat değilim zaten.
neyse yarına bişey kalmadı sonuçta yaşayıp görcez..
hakkımızda hayırlısı artık..

canım herkeste aynı zamanda aynı belitiler başlamaz ki sen içini ferah tut yarın güzel haberlerle geliceksin inşallahh

Selam kozlar bende araniza yeni katildim bende 6+2 günlük hamileyim bu gün kalp atislarini dinledim çok heycanliydi ilk gebelig bos gebelik geçirdim haliyle bunda çok korktum tekrar aynisi olacak diye ama olmadi allahim bana güzel bir hediye verdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba;

beklenen doğum tarihi 15.02.2015
son adet tarihi 08.05.2014
kilo 65
yaş 25
şehir ist
kaçıncı bebek ilk
son durum 8+6 kalp atışlarını duyduk

sevgiler...[/QUOTE]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya karnında yani biraz aşağıda seyirme hisseden varmı bugün 7+6 gunluk hamileyim cok garip atti 8. Haftada hissedenleri duymuştum inanmamistim sanirim seyiriyo :))

Kızlar ya karnında yani biraz aşağıda seyirme hisseden varmı bugün 7+6 gunluk hamileyim cok garip atti 8. Haftada hissedenleri duymuştum inanmamistim sanirim seyiriyo :))
.
Abimin esi ilk bebeğinde hissettiğini söylemişti ve ona erkek çocuğun olacak demislerdi ve erkek oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O hissettigin karin atar damarin canim. Simdi bebek cok kucuk. Seyirme damardan olur zaten. Eskisinden cok fazla kan tasiniyor rahme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…