Kızlar, yorumlarınızı okurken bulantilarim yok diye tedirgin oldum. Bende sadece yorgunluk ve uyku hali var, başka da hic bir belirti yok. Goguslrerde de gerginlik var ama gecen hafta o da daha yogundu sanki. Ben 5+2deyim, sizin mide bulantilariniz ne zaman başladı?
canım inan sesini duymama bile gerek yok herşey yolunda desinler atıyo ben görüyorum desinler o bile bana yeticek stresim biticek en azından...
canım ne oldu doktora gittin mi?
merhaba canm sen bebeğn kalp atışlarını duydun muu? ya çok kararsızım 6+3ken gidicem duyulur mu diye düşünüyorum sende 6. haftandaymışsın soriyim dedim:)
merhaba canm sen bebeğn kalp atışlarını duydun muu? ya çok kararsızım 6+3ken gidicem duyulur mu diye düşünüyorum sende 6. haftandaymışsın soriyim dedim:)
ctesi günü gittim canım gitmez olaydım kalbi atmıyo dedi beni mahfetti
rentıp fsmdeki değil mi ? aslında eşim jimere devam diyor canım ama çok pahalı ben her muayenede 75 lira veriyorm ama 10 gün içinde tekrar gidebiliyorsun birde cumartesi tekrar gideceğim test yapacakmış ona ne kadar veririm bilmiyorum rentıpta erken doğan bebekler için ünite yok diye biliyorum o da önemli ama ben değiştirmek istiyorum bakalım olmazsa selim beye giderim rahat randevu ayarlanıyor mu
Canim alttan kesin duyulur ama karindan iyi bir usg olursa duyulur. Karindan duyulmayabilir yani
Herkese gunaydin her sabah AC Karnina ictigim troit hormonu hapindan nefret ediyorum çok modemi bulandiriyor. Yarim saatte yemek yiyemiyorum içince. Bu cumartesi kontrolumuz var. Dr dan ilaç rica edicim bulanti için oglumda vermemişti bu sefer verecek mi bakalim... Sizler nasilsiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seninle aramızda fazla fark yok canım sat a göre 27 şubat bizim. ben daha hiç gitmedim dr. a ama yarın randevum var. benim fazla beklentim yok kalp atışı için erken olabilir bunu bilerek gidiyorum ama şu anki durumu olması gerektiği gibi mi onu öğrensem yeter.. niyeyse evham yaptım şu an hamile olduğumdan bile emin değilim sanki:26:
canım zaten belirtiler kalp atışı başladıktan sonra başlıyo derler ben bgn 6. hftaya girdim bende baş dönmesi ve uyku başladı. senin zamanlama güzel olmuş kalp atışlarıda duyulurrr mercimeğinnn :)
randevu almak cok kolay canım. aynı gune bıle verıyorlar. calısıyorsan cumartesı 3 ekadar muayne var. benım arkadasımda jımere basladı ama muayne parasını bırak testler cok pahalıydı. yanı dıger ozellerle arasında cok buyuk fark vardı testlerın. oda oyuzden medıkabıle gecmıstı. bence en yakın zamanda karar ver canım jımer mı rentıp mı. cunku hamılelık ılerleryınce degıstırmek daha zor olucak. buarada rentıp fsm de cnm.
bende başlamadı işte o yüzden rahat değilim zaten.
neyse yarına bişey kalmadı sonuçta yaşayıp görcez..
hakkımızda hayırlısı artık..
canım herkeste aynı zamanda aynı belitiler başlamaz ki sen içini ferah tut yarın güzel haberlerle geliceksin inşallahh
inşallah canım.. sonucu yazarım ona göre sende gidip gitmemeye karar verirsin.
.Kızlar ya karnında yani biraz aşağıda seyirme hisseden varmı bugün 7+6 gunluk hamileyim cok garip atti 8. Haftada hissedenleri duymuştum inanmamistim sanirim seyiriyo :))
Kızlar ya karnında yani biraz aşağıda seyirme hisseden varmı bugün 7+6 gunluk hamileyim cok garip atti 8. Haftada hissedenleri duymuştum inanmamistim sanirim seyiriyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?