.
Abimin esi ilk bebeğinde hissettiğini söylemişti ve ona erkek çocuğun olacak demislerdi ve erkek oldu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O hissettigin karin atar damarin canim. Simdi bebek cok kucuk. Seyirme damardan olur zaten. Eskisinden cok fazla kan tasiniyor rahme.
bende aynı durumdayım canım. 5+3 tü bugün ve belirti namına tık yok:)) herkeste olacak diye bişey yok gerçi ama yinede evham yaptım çatlamak üzereyim. normalde 8. haftaya kadar bekleyecektim dr kontrolü için ama yarın gitmeye karar verdim. dayanamadım napiim
Karnimdada atiyo ama bu cok farklıydı bilmiyorum nasi soyleyim karnimin tam altında minicik bi dokunus gibi bilmiyorum bn o dıye sevindim degisik bisey ya
Kızlar, yorumlarınızı okurken bulantilarim yok diye tedirgin oldum. Bende sadece yorgunluk ve uyku hali var, başka da hic bir belirti yok. Goguslrerde de gerginlik var ama gecen hafta o da daha yogundu sanki. Ben 5+2deyim, sizin mide bulantilariniz ne zaman başladı?
Kuzlar dün kırmızı kanamayla acile gittim hemen yatış yaptılar doktoru çağırdılar iğne serum falan derken şuan evdeyim.çok korktum valla ama bebişim sürpriz yaptı karından ilk defa 5+4 de hem kesemizi hem de kalp pıt pıtımızı duyduk şok olduk :)
aynen cnm yok benim oğlan dağıtmaz oturur tv izler arada gelir öper beni gene odasına gider. uyurken bile ben uyanmadan uyansa bile yataktan kalkmaz asla bekler sessizce uyanmamı. bende anaokuluna gödericem eşimle konuştuk karar verdik bize çok düştü özellikle bana hasta zannedior beni mide bulantısı baş dönmesi bazen kasık ağrısı bel ağrısı. ne oldu anne sana diyor biraz hastayım diyorum. bebek varya ondan desem bebeğe kin güdecek çünkü bana çok düşkün.
Selam kozlar bende araniza yeni katildim bende 6+2 günlük hamileyim bu gün kalp atislarini dinledim çok heycanliydi ilk gebelig bos gebelik geçirdim haliyle bunda çok korktum tekrar aynisi olacak diye ama olmadi allahim bana güzel bir hediye verdi.
Kızlar ya karnında yani biraz aşağıda seyirme hisseden varmı bugün 7+6 gunluk hamileyim cok garip atti 8. Haftada hissedenleri duymuştum inanmamistim sanirim seyiriyo :))
Aybi zamanda 2010 nisan annesiyim.topicte kimse yoktu osmaniye ya da ceyhandan.kadinlar kulubundeki topicten 58 kisiyiz face de gizli grubumuz var.artik ordan haberlesiyoruz.daha pratik oluyor.cok guzel dostluklarimiz olustu.3 defa bu bulusma yapildi.yuzyuze gorusildu.
Kuzlar dün kırmızı kanamayla acile gittim hemen yatış yaptılar doktoru çağırdılar iğne serum falan derken şuan evdeyim.çok korktum valla ama bebişim sürpriz yaptı karından ilk defa 5+4 de hem kesemizi hem de kalp pıt pıtımızı duyduk şok olduk :)
benim oğlan da seninki kadar olmasada sakin bi bebekti.ama kızım yemez,içmez uyumaz mızmııız bir şey çıktı.kök söktürdü bize.şimdi oğlanın ağzını yokluyom bi kardeş daha istemisin diye.aybikeyle zor başa çıkıyom bi kardeşle daha hiç başa çıkamam diyo.
evet bu sene bebek gelmeden göndermek en iyisi.seneye bebeğin inşallah en tatlı zamanları olacak ozaman evden gönderilmiş gibi hissedebilir.çünkü ilk zamanlar pek bebeği umursamayabiliyorlar ama bebek hareketlendikçe kıskanmalar belirginleşebiliyor.çok şükür bizde fazla olmadı ama her daim beni mi çok seviyon onu mu muhabbeti var evde
İkinize de teşekkür ederim...
İster istemez üzgünüm...bi yorgunluk be kırıklık var yüregimde...demekki daha sabretmem beklemem gerekiyormuş...
hakkımda hayırlısı olsun...
Senin oğlun olacak bence cnm oğlanlar daha cabuk hissettirir kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?