2015 Şubat Anneleri

Bugun bunu bnde duydum erkek erken hissedilirmis bakalim hayırlısı ama çok garip yaa

O hissettigin karin atar damarin canim. Simdi bebek cok kucuk. Seyirme damardan olur zaten. Eskisinden cok fazla kan tasiniyor rahme.

Karnimdada atiyo ama bu cok farklıydı bilmiyorum nasi soyleyim karnimin tam altında minicik bi dokunus gibi bilmiyorum bn o dıye sevindim degisik bisey ya

Nasilsiniz kizlar.bulanti hissi mahvediyor beni ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada osmaniye de yasayan var mi aramizda.aslinda adana-ceyhanliyim ama is sebebiyle osmaniyedeyim.

Beklenir mı o kadar, git tabi doktora mümkün olsa da her hafta godebilsem giderim bende, her anne adayı gibi icimde ne oluyor diye merak ediyorum, kalp atışını da duymadan herseyin yolunda olduğuna emin olamiyorum. Seninle günlerimiz aynı sayılır cnm, yarın git ve guzel haberlerle gel insallah

Son düzenleme:
Selam kızlar. Cuma günü hafif kanamam oldu die doktora gitmiştim bi problem yoktu ama önlem olarak iğne yaptılar. Bir de kan aldılar düşük riskim var mı diye. Değerim 25 altında olursa risk var demekti. Bir önceki tahlilde değerim 30 çıkmıştı fakat bu sefer 26,5 çıkmış. Doktorum sonuç gayet iyi dedi 30 dan 26 ya düşmeside artık bebek kandan daha fazla beslendiği için dedi. Fakat karın altımda solda özellikle ağrım devam ediyor diye " crinone jel " verdi sabahlari kullan kutu bitene kadr dedi. Bu ilaci kullanan varmi, vajinalmis. Yarin bebisimin 7. Haftasi doluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aybi zamanda 2010 nisan annesiyim.topicte kimse yoktu osmaniye ya da ceyhandan.kadinlar kulubundeki topicten 58 kisiyiz face de gizli grubumuz var.artik ordan haberlesiyoruz.daha pratik oluyor.cok guzel dostluklarimiz olustu.3 defa bu bulusma yapildi.yuzyuze gorusildu.

Kuzlar dün kırmızı kanamayla acile gittim hemen yatış yaptılar doktoru çağırdılar iğne serum falan derken şuan evdeyim.çok korktum valla ama bebişim sürpriz yaptı karından ilk defa 5+4 de hem kesemizi hem de kalp pıt pıtımızı duyduk şok olduk :)

ben de 6+2 deyim.bende de henüz bulantı yok.ara ara başdönmesi sedece.benimde oğlumda hafif bulantı olmuştu.kızımda aşırı yoğun.bekliyorum şimdi nasıl olcak diye.ama daha midem süt liman.fırtına başlamadı midemde henüz.

hem geçmiş olsun hem de gözün aydın dileyelim o zaman sana.gününüz güzel bitmiş şükür

benim oğlan da seninki kadar olmasada sakin bi bebekti.ama kızım yemez,içmez uyumaz mızmııız bir şey çıktı.kök söktürdü bize.şimdi oğlanın ağzını yokluyom bi kardeş daha istemisin diye.aybikeyle zor başa çıkıyom bi kardeşle daha hiç başa çıkamam diyo.

evet bu sene bebek gelmeden göndermek en iyisi.seneye bebeğin inşallah en tatlı zamanları olacak ozaman evden gönderilmiş gibi hissedebilir.çünkü ilk zamanlar pek bebeği umursamayabiliyorlar ama bebek hareketlendikçe kıskanmalar belirginleşebiliyor.çok şükür bizde fazla olmadı ama her daim beni mi çok seviyon onu mu muhabbeti var evde

hoşgeldin.seninle aynyız ozaman ben de 6+2 deyim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ya karnında yani biraz aşağıda seyirme hisseden varmı bugün 7+6 gunluk hamileyim cok garip atti 8. Haftada hissedenleri duymuştum inanmamistim sanirim seyiriyo :))

Cnm eğer iç karnin yoksa erken hissedersiniz. Ben 11. Haftada fikir fikir oğlumu hissediyordum kilolu olmamam ve iç karnimin olmamasıyla daha cabuk hissediyordum tabi. Bende de arada seyirme oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende 2010 ağustos annesiyim bizde hala gorusuyoruz bir arkadasim yakinima tasindi hatta. Çok güzel dostlar edindik eslerimiz bile...

Senin oğlun olacak bence cnm oğlanlar daha cabuk hissettirir kendini.

Oy onlara kurban olurum ben yaa hep sunu hayal ediyorum kiz erkek ne olursa abi oyun oynayalim mi hadi araba yarisi oynayalim muhabbeti... İnşallah o günlere saglikla gelelimmm

Arkadaslar ben de 5+ 5 günlük hamileyim. Bugün bursa medıcalde Dr gittim fakat kararsızım. Ren tıp Selim bey adını cok duyuyorum. Acaba ona mı gitsem? Çok kararsızımmmm(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkinize de teşekkür ederim...
İster istemez üzgünüm...bi yorgunluk be kırıklık var yüregimde...demekki daha sabretmem beklemem gerekiyormuş...
hakkımda hayırlısı olsun...

çok üzüldüm canım RAbbim sabır versin üzülmemek elde değil ama bil ki daha hayırlı zmnda sağlıkla kucağına alacağın zmnlarda gelecek bebişini inşAllah :) bol bol dua et inşAllah.

bu arada doktor neye göre dışgebelik dedi ben sayfaları tam takip edip tek tek okuyamadım da kalp atımını mı duymadınız ?

Senin oğlun olacak bence cnm oğlanlar daha cabuk hissettirir kendini.

Valla canım şu bulantılara ağlarken kanamam olunca şok oldum çık korktum.Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş sağlıklı olsunlar da cibsiyeti düşünmüyorum bile :) da ben bulantıya hiç dayanamıyorum ya dün seruma bulantı ilacı koydu doktor bile ilaç yazdı ama içmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…