Cnm eğer iç karnin yoksa erken hissedersiniz. Ben 11. Haftada fikir fikir oğlumu hissediyordum kilolu olmamam ve iç karnimin olmamasıyla daha cabuk hissediyordum tabi. Bende de arada seyirme oluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm benim ikinci kutudan 4 tane içtim daha. 50 ilk iciyorum ben en son 2.68 di iyi ded Dr. Sen kaclik kullaniyorsun.
Beklenir mı o kadar, git tabi doktora mümkün olsa da her hafta godebilsem giderim bende, her anne adayı gibi icimde ne oluyor diye merak ediyorum, kalp atışını da duymadan herseyin yolunda olduğuna emin olamiyorum. Seninle günlerimiz aynı sayılır cnm, yarın git ve guzel haberlerle gel insallah
Yaaa bn zayıfim yani zayıftim simdiden gobegim hafif cikti sanirim ic karnim yok bnmde o olduğunu düşündüm ne biliyim cok garip bi duygu yarın 8 haftalik oluyoruz tam hafta sonu kontrol var bunu kesinlikle doktoruma sorucam cok merak ettim ama icimdeki ses bebegin tepki veriyor diyo
kızlar bnmde troidim var. Evlenmeden 1 hafta önce öğrenmiştim.
ilk ölçümde 6.4 çıkmıştı.
1 ay sonra evlenip ist gelince yaptırmıştım 4.9 çıkmıştı bebiş istiyoruz diyince doktor 25 mg ile başladı ilaca çok düşürtürse keserim ilacı demişti
ilacı kullanalı 20 . gün olmuştu tekrar ölçmüştük 3.06 çıkmıştı ki o ay hamile olduğumu öğrendim 25 mg devam ediyordum bana dahiliyeci endkr. bölümüne git orası gebeleri için daha iyi demişti geçen çarş randebum vardı doktor mazeret izni almış gidemedim ölçm yaptırdım değerim 3.6 ya yükselmiş o yüzden yine dahiliyecime gittim 50 mg başladı bi gün tam bi gün yarım iç dedi ama ben gebelerde troidin 2.5 ve aşağısı olması gerek diye bildiğimden hiç yarım içmiyorum ve Allah nasip ederse de 10 temmuzda okmeydanı eğ. araş. gidicem mine adaş diye bir doktor iyi diye duymuştum ismini troidi olanlar topiğinde. bebeğim için en çok troidim yüzünden endişeleniyorum zihin gelişimini etkilemez inşAllah sağlıkla dünyaya gelir Allahın iziniyle.
Sizlere doktorunz neler dedi peki ben daha endkr. bölümüne gidemedim gideniniz var mı ?
ilacımın adı benim Euthyrox.
Bende 2010 ağustos annesiyim bizde hala gorusuyoruz bir arkadasim yakinima tasindi hatta. Çok güzel dostlar edindik eslerimiz bile...
Valla canım şu bulantılara ağlarken kanamam olunca şok oldum çık korktum.Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş sağlıklı olsunlar da cibsiyeti düşünmüyorum bile :) da ben bulantıya hiç dayanamıyorum yadün seruma bulantı ilacı koydu doktor bile ilaç yazdı ama içmek istemiyorum
Bizdemi öyle bir grup acsak. Dogumdan sonra da daha kolay olur gorusmelerimiz.
Kızlar ya karnında yani biraz aşağıda seyirme hisseden varmı bugün 7+6 gunluk hamileyim cok garip atti 8. Haftada hissedenleri duymuştum inanmamistim sanirim seyiriyo :))
Merhaaba 2015 şubat anneleri...
çarsamba günü dr a gittim 8hafta3günlüktü
kendi doktorum sezeryan doğuma girmişti,boşuna zaman kaybetmemek adına
baska bi doktor baska bi ultrason cihazı ile baktı kese ve bebek göründü fakat bebek kendini 5hafta 6günlükkken sonlandırmıs dedi..
her duruma kendımı hazırlamıstım zaten gitmeden ama içimde kötü düşnceler yoktu yinedee..
saat 13:15 den 17:40'a kadar zorlu bekleyiş başladı kendi doktorum sezeryandan çıktı dinlendi
ve 18:00 gibi hazırlıklar basladı , yarım ssaat kadr sürede kürtaj oldum ne yazıkki..Hakkımızda hayırlısı böyleymıs,
Bu nedenle sizlerin hamilelik yolculuğunuza artık eşlik edemeyeceğim,
Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin.
Dualarım sizinle Allah'a emanet olun..
aynı ilacın 50 liğini kullanıyorum bende cnm ilk bu ilaçla başladım ve 2 ay önce 19.98 di pko olabilirsin dedi değildim adetini düzensiz yapar dedi hiç şaşmadı 28 de olurdum. ilaçla 1.5 ayda ki ilaç o kadar sürüyor 2.68 e düştü kadın doğum dr um ilacı kullanmaya devam et dedi 1 ay sonra tekrar kan testi tsh felan yaptırcam sağlık ocağında umarım bu sefrrde çok düşürmez. ama tsh düştü ve çok rahatladım ben çok rahatsız edermiş beni de ben anlamadım ne olduğunu. dr um ilacı doğuma kadar kullanacaksın hatta ömür boyu kullanman gerekebilir dedi. kuzende kızında kullandı ve maşallah cin gibi kızı hiç endişelenme eğer tedavi edilmezse o zaman sıkıntılı oluyor durum. çok şükür bilinçli insanlarız. ben tsh var diye iyotsuz tuz kullanıyordum şimdi bebek dolayısı ile iyotluya geri dondum bir de arada dereotu çiğnerim dengelermiş belki onunda faydası olmuştur.
şu an için bu imkansız. kazenin kesin uyarısı var bu konuda. açıkçası doğuma kadar burdan devam etmeyi tercih ediyorum şu anda. sonrası allah kerim..
çok üzüldüm canım RAbbim sabır versin üzülmemek elde değil ama bil ki daha hayırlı zmnda sağlıkla kucağına alacağın zmnlarda gelecek bebişini inşAllah :) bol bol dua et inşAllah.
bu arada doktor neye göre dışgebelik dedi ben sayfaları tam takip edip tek tek okuyamadım da kalp atımını mı duymadınız ?
canım ctesi günü hilale gittik hiç memnun kalmadım. 6+4 haftalık kalp atışı yok dedi o kadar kötü muamele etti ki sanki bebeğimi kaybetmişim gibi ağlaya ağlaya çıktım ordan. bütün gün ağladım moralim sıfırdı. sonra internetten araştırdım kalp atışları 6. hafta itibari ile 8. haftaya kadar duyulabiliyomuş.
kızlar bana söylermisiniz kaçıncı haftalarda duydunuz ben deliricem
Yaaa kizlaaarrr cuma gunki kanamam gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaa kizlaaarrr cuma gunki kanamam gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugün sağlık ocağına gittin ne testler yapıldı diye sordular 8+6 hamileyim ve bugüne kadar tsh.toxo plazma ve onun gibi bir iki bulaşıcı hastalıklara bakıldı hemşire yarınn gel kan alalım hemogram,glukoz vs.. bikaç bişey bakalım dedi sizler bu zamana kadar neler yaptırdınız acaba birde dr folik asidi kesti yerine elevit ve kan hapı verdi siz neler kullanıyorsunuz acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?