2015 Şubat Anneleri


Yaaa bn zayıfim yani zayıftim simdiden gobegim hafif cikti sanirim ic karnim yok bnmde o olduğunu düşündüm ne biliyim cok garip bi duygu yarın 8 haftalik oluyoruz tam hafta sonu kontrol var bunu kesinlikle doktoruma sorucam cok merak ettim ama icimdeki ses bebegin tepki veriyor diyo
 
Cnm benim ikinci kutudan 4 tane içtim daha. 50 ilk iciyorum ben en son 2.68 di iyi ded Dr. Sen kaclik kullaniyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.


kızlar bnmde troidim var. Evlenmeden 1 hafta önce öğrenmiştim.

ilk ölçümde 6.4 çıkmıştı.
1 ay sonra evlenip ist gelince yaptırmıştım 4.9 çıkmıştı bebiş istiyoruz diyince doktor 25 mg ile başladı ilaca çok düşürtürse keserim ilacı demişti
ilacı kullanalı 20 . gün olmuştu tekrar ölçmüştük 3.06 çıkmıştı ki o ay hamile olduğumu öğrendim 25 mg devam ediyordum bana dahiliyeci endkr. bölümüne git orası gebeleri için daha iyi demişti geçen çarş randebum vardı doktor mazeret izni almış gidemedim ölçm yaptırdım değerim 3.6 ya yükselmiş o yüzden yine dahiliyecime gittim 50 mg başladı bi gün tam bi gün yarım iç dedi ama ben gebelerde troidin 2.5 ve aşağısı olması gerek diye bildiğimden hiç yarım içmiyorum ve Allah nasip ederse de 10 temmuzda okmeydanı eğ. araş. gidicem mine adaş diye bir doktor iyi diye duymuştum ismini troidi olanlar topiğinde. bebeğim için en çok troidim yüzünden endişeleniyorum zihin gelişimini etkilemez inşAllah sağlıkla dünyaya gelir Allahın iziniyle.

Sizlere doktorunz neler dedi peki ben daha endkr. bölümüne gidemedim gideniniz var mı ?
ilacımın adı benim Euthyrox.
 

Ben geç gidip kalp atışlarını duymak istemiştim çünkü duyamazsam stres yapacağımı biliyorum ama dayanadım işte içime bir kurt düştü. Artık yarın ola hayır ola..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

dr lara göre imkansız öyle diyordu bana oğlumdayken önce seyirme hissediyorsun sonra kelebek uöuyor gibi oluyor sonrası tık tık atıyor zaten.
 

aynı ilacın 50 liğini kullanıyorum bende cnm ilk bu ilaçla başladım ve 2 ay önce 19.98 di pko olabilirsin dedi değildim adetini düzensiz yapar dedi hiç şaşmadı 28 de olurdum. ilaçla 1.5 ayda ki ilaç o kadar sürüyor 2.68 e düştü kadın doğum dr um ilacı kullanmaya devam et dedi 1 ay sonra tekrar kan testi tsh felan yaptırcam sağlık ocağında umarım bu sefrrde çok düşürmez. ama tsh düştü ve çok rahatladım ben çok rahatsız edermiş beni de ben anlamadım ne olduğunu. dr um ilacı doğuma kadar kullanacaksın hatta ömür boyu kullanman gerekebilir dedi. kuzende kızında kullandı ve maşallah cin gibi kızı hiç endişelenme eğer tedavi edilmezse o zaman sıkıntılı oluyor durum. çok şükür bilinçli insanlarız. ben tsh var diye iyotsuz tuz kullanıyordum şimdi bebek dolayısı ile iyotluya geri dondum bir de arada dereotu çiğnerim dengelermiş belki onunda faydası olmuştur.
 
Bende 2010 ağustos annesiyim bizde hala gorusuyoruz bir arkadasim yakinima tasindi hatta. Çok güzel dostlar edindik eslerimiz bile...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizdemi öyle bir grup acsak. Dogumdan sonra da daha kolay olur gorusmelerimiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 


dr ilaç verdiyse iç tatlım bebeğin için beslenmen için içmen gerekiyor ama. ihmal etme bence. geçecek az akldı bazen dayanılmaz oluyor aç kalmamaya çalış az az sık sık ye ve canının istediğini ye çok yağlı yeme kızartma yeme.
 
Bizdemi öyle bir grup acsak. Dogumdan sonra da daha kolay olur gorusmelerimiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu an için bu imkansız. kazenin kesin uyarısı var bu konuda. açıkçası doğuma kadar burdan devam etmeyi tercih ediyorum şu anda. sonrası allah kerim..
 
Kızlar ya karnında yani biraz aşağıda seyirme hisseden varmı bugün 7+6 gunluk hamileyim cok garip atti 8. Haftada hissedenleri duymuştum inanmamistim sanirim seyiriyo :))

bende geçen gece yatakta sağelimi karnıma koymuş salavat çekiyordum uyumaya çalışırken birden bir segirme gibi bişi hissettim karnımda kızlar gaz sancılarımdan biraz farklıydı sanki ama bilmiyorum erkendir die de düşünüyordum ama sizlerinde bildiği var mı hissedebilen bu haftalada :)
çok garip bir hissi ama inanın ki :)
 

çok üzüldüm ya Allah tez zamanda sana hayırlı bir evlat nasip etsin 8-9 aylık karında ölenler de var çok şükür rabbimıze ne eylese güzel eyler her işte bir hayıır vardır derler canını sıkma lütfen söylemesi kolay ama sabretmek gerekiyor.
 

canım inşAllah dediğin gibi olur. ben bir türlü şu endokrinoloji uzmanına gitsem rahatlıcam ama randevu aldım gidemedim şimdi de 10 temmuzda var randevum. bende ilacımı saati kuruyorum ilacı içiyorum yatıyorum.

orucuda 2 gün tuttum snra dün sahurda midem kötü oldu yiyemedim die eşim izin vermedi tutma dedi. hemde troid ilacımı tam açken içemiyorum sahurdan biraz önce içiyorum ama sahurla iftar arası okadr kısa ki açıkmıyor bile insan. ilaç tam etki etmez die orucu bıraktım bebeğim sağlıklı olsun da tek istediğim bu


eşimde erkek diyor hissediyorum diyor oğlum die seviyor ama ben kızım diyorum kız hissediyorum ama annelerimizn belirtilere göre cinsiyet tahmin gelenekleri var ya onlara göre bnde hep erkeği işaret ediyor
 

Teşekkür ederim Allah razı olsun...inşallah hayırlı zamanda nasip olacak bana da..

Tam dış gebelik teşhisi konmadı benim zaten çok yeniydi kese bile görünmedi...salı günü ki kan testine göre dış gebelik ya da saglıksız iç gebelik denip ona göre ilaç ya da igne ile düşürülücek...
Hayırlısı inşallah şimdi dua ediyorum en azından iç gebelik olsunda igneye gerek kalmasın
 
Kizlar isim düşünen var mi şimdiden ? Esim kiz ve erkek isimlerini araştırmaya başladı. Bekleyelim desemde mümkün mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Yaaa kizlaaarrr cuma gunki kanamam gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

bende 6+1 de gitmiştim hiç bişey görünmemişti sonra tatile çıktık döndüğümde 7+6 demişti ilk o zaman görmüştüm.panik olma bikaçgüne görürsün inşallah.
 
kızlar bugün sağlık ocağına gittin ne testler yapıldı diye sordular 8+6 hamileyim ve bugüne kadar tsh.toxo plazma ve onun gibi bir iki bulaşıcı hastalıklara bakıldı hemşire yarınn gel kan alalım hemogram,glukoz vs.. bikaç bişey bakalım dedi sizler bu zamana kadar neler yaptırdınız acaba birde dr folik asidi kesti yerine elevit ve kan hapı verdi siz neler kullanıyorsunuz acaba.
 
kızlar aranızda edirneli olan var mı ben kırklarelindeyim ama burda özel hastane yok edirnede tavsiye edeceğiniz bir dr varmı acaba.
 
Yaaa kizlaaarrr cuma gunki kanamam gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiizzzzlllaaarrrrrr ay biriniz bisey yazar mi yaaaaa :'(


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Yaaa kizlaaarrr cuma gunki kanamam gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim kanama ise sor doktoruna bi. Hem için rahat etsin allah korusun birşey varsa da önlem alir doktorun.


Ya unutmustum ben onu saglik ocagina bildirmek gerek. Onlarda mi test yapcaklarmis canim? Bende kaydimi yapayim buradan yazarim ne olduğunu tekrar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…