Peki eline geçmîş nasıl guzelmi begenmdiğin tarafları varmı ayy morunu cok begendm ama kullanşszmı olurevet 74 tl siyah
Kizlar doktorum 2 hafta sonra şeker yuklemesi yapacak..29 hafta bitmis olaxak.gec olmuyor mu sizce
canım ilk resımdekı daha güzel sankı ikinci siyah olan cok mat bır renk gıbı geldı bana yınede sen bılırısnEki Görüntüle 1316944 Eki Görüntüle 1316945 Kızlar acele bakın bi sipariş vercm nasıl bu cantalar hangii rengii daha iyii
Valla satıcı kız bana öyle söyledi bende aldım o acil hastane çıkışından, şerefnazda tertemiz geldi bebek deyince acaba esas hastane çıkışınımı versek diye düşünmedim değil...
ben hamile kaldığımda zaten şişkoydum boy 1,64 kilo 7211 kilo aldım oldum 83 ne kadar zayıf hatun varsa şubat annesi olmuş maşallah doktor dikkat etsen bile 5-6 kilo alırsın dedi ( potansiyeli biliyor tabi kadın ) ama 85 kiloyla doğuma giderim (olumlama yapıyorum :) )
Valla satıcı kız bana öyle söyledi bende aldım o acil hastane çıkışından, şerefnazda tertemiz geldi bebek deyince acaba esas hastane çıkışınımı versek diye düşünmedim değil...
bana satan kız ilk olarak şu ucuz şeylerden giydir diye iç dış zıbın olan beyaz ince bi takım verdi sadece üst ama alt yok birde eldiven ve şapka
sadece bunları giyse bebek üşür bunları alta giydirip üste tulum versem nasıl olur?
yada bi hastane cıkışı var direk onu versem diyorum kararsız kaldım
Arkadaşlar grip oldum çok kötü uçukladım ilaç kullanamıyorum önerdiğiniz bişey var mı ..
yok ya veririm ben hemşireye aldığımı en iyisini aldık hemde kumaş açısından. ondan değerli değil ya hem onun pisliğinden ne olacak
gördüm canım ekleyeceğim şimdi akşam üstü uyuya kalmışım
merhaba kızlar. geçen hafta eşimin tayini ankara'ya çıktı. şu an yaşadığımız yere 10 saat mesafe uzak bi yere yani. bir haftadır her şey allak bullak. müthiş bir belirsizlik ve düzensizlik var hayatımızda. 20 gün sonra göreve başlaması gerekiyor. benim doğum izni hakkım 3 hafta sonra yani aynı zamana denk geliyor. ama ankara'yı hiç bilmiyoruz. litchi yardımcı oldu sağolsun semtler konusunda ama gidip görmeyince tam canlandıramıyor insan kafasında.
merkeze yakın olsun evimiz istiyoruz ama evler çok eski ve pahalı. uzak yerler daha uygun ve yeni ama arabamız yok. bebek gelince acil durumlarda vs. ne yaparız bilmiyorum. ev bulamıyoruz istediğimiz gibi.
ve eşim önce kendisinin gidip bi kaç ay kalması gerektiğini söylüyor. tanımak için ortamı. benim doğumu şu anki şehrimizde yapmamı istiyor. yanıma da yalnız kalmamam için anne ve babasını getirmeyi düşünüyor. ama bunun düşüncesi bile beni deli ediyor. bir haftadır ağlıyorum, bi çıkış bulamıyorum. kısa zaman içinde benim de onunla beraber oraya taşınmam gerektiğini, bunun en doğrusu olacağını düşünüyorum. bi süre sonra uçağa da almayacaklar beni. ve 10 saat otobüs yolculuğu da çekemem tabiki. yani en kısa zamanda gitmemiz en mantıklısı bence ama bunu anlamıyor.
burda doğum yapmayı ben de isterim tabii ki ama yanımda eşim olmadan baş edebileceğimi sanmıyorum. doktorumu hastanemi seviyorum, güveniyorum. ama doğum yapmakla da iş bitmiyor ki. bebek kendine gelene kadar iki belki üç ay burda kalmam gerekecek bence yine gidemiycem ankaraya.
kısacası moralim sıfır. biraz karışık anlattım ama kafamın içi de aynı oranda karışık olduğundan başka türlü anlatamadım
işte bende aynıyım 85 le giderim diyorum fazlası olursa da sağlık olsun ne yapalım :) ama gerçekten bu sayfada hep zayıf anneler var bende zayıftım hamile kalmadan önce ama alındı yani inkar edemem D: evlatlar sağlıklı olsunda kilo milo umrumda değil sadece kızlara şaşıyorum 5 6 kiloyu dert ediyorlar :)
canım bende kılo alan anne adaylarından bırıyım tam 13 kılo fakat umurumda bıle degıl bebegım sağlıklı olsunda.mınnaklar doğunca zaen verırız degılmıişte bende aynıyım 85 le giderim diyorum fazlası olursa da sağlık olsun ne yapalım :) ama gerçekten bu sayfada hep zayıf anneler var bende zayıftım hamile kalmadan önce ama alındı yani inkar edemem D: evlatlar sağlıklı olsunda kilo milo umrumda değil sadece kızlara şaşıyorum 5 6 kiloyu dert ediyorlar :)
çok gecmıs olsun canım bol bol c vıtamını tuketebılırsın yapacak bısey yok maalesef .uçuğun ıcınse ancak arkadaşında yazdığı gb tahta kasıkla korkutabılırsın rabbım sıfa versın guzelım Allaha emanet olArkadaşlar grip oldum çok kötü uçukladım ilaç kullanamıyorum önerdiğiniz bişey var mı ..
bana satan kız ilk olarak şu ucuz şeylerden giydir diye iç dış zıbın olan beyaz ince bi takım verdi sadece üst ama alt yok birde eldiven ve şapka
sadece bunları giyse bebek üşür bunları alta giydirip üste tulum versem nasıl olur?
yada bi hastane cıkışı var direk onu versem diyorum kararsız kaldım
Bence bunu dogum yapacagimiz hastaneye sormak lazim prosedur farkli olabilir benim videolardan gordugum kizimi soyle bi sudan gecirip kurulamislar sampuan vb yok yani sonra da ic badisiyle hastane cikisini giydirdiler iste.tertemiz derken kan yoktu yanii o beyaz unlu verniks tabakasinin kalintilari vardi basinda gıdısında ama onlar pismis gibi gelmiyor hic ustbas da batrmiyor oyle o yuzden bizimki temizdi yani.ama simdi nasil olur ben de supheye dustum bak onden sorulup konusulabilir ama illaki kanlı vermezler siliyolardır muhakkak.o ince basit ic zıbınlıklarını icine verip distan yine cici takım giydirilebilir bence
Tek onla olmaz kız gariban gibi :) hem üsür oyle kiyafet bile degil o amaaan kirlenirse de.kirlenir ya tek derdimiz o olsun saglikli olsunlat da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?