- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Kazen KK bin yöneticisi kurucusu cnm..Anladim canim. Ama kazen kim ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar isim düşünen var mi şimdiden ? Esim kiz ve erkek isimlerini araştırmaya başladı. Bekleyelim desemde mümkün mu
Canim hemen Dr unu ara bence ben çok şükür hic yasamadim ama hamileliği boyunca hep kanama yasayan tanidigim var.Yaaa kizlaaarrr cuma gunki kanamam gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugün sağlık ocağına gittin ne testler yapıldı diye sordular 8+6 hamileyim ve bugüne kadar tsh.toxo plazma ve onun gibi bir iki bulaşıcı hastalıklara bakıldı hemşire yarınn gel kan alalım hemogram,glukoz vs.. bikaç bişey bakalım dedi sizler bu zamana kadar neler yaptırdınız acaba birde dr folik asidi kesti yerine elevit ve kan hapı verdi siz neler kullanıyorsunuz acaba.
Kazen KK bin yöneticisi kurucusu cnm..
Valla kiz olursa elif ama erkeği ne Esim ne de ben hic dusunmedik. Esim bana bir tablo yaptirmisti hamile kaldigim ay tabi hamile olduğumu bilmiyordum henüz. Çok istiyordum 9 ay olmayinca Esim dedi ki, inşallah bu elif tablosu bize uğur getirsin bir kizimiz olsun adida elif olsun dedi ve o ay hamile kaldim. İnşallah kizin olur da adi da elif olur.
Canim hemen Dr unu ara bence ben çok şükür hic yasamadim ama hamileliği boyunca hep kanama yasayan tanidigim var.
Cnm ben TSH tam kan karaciğer enzimi glikoz kolesterol demir emilimi ve hepatit yaptirdim. Bana da Dr decavit verdi elevitye domuz jelatini var nette bir arastir istersen değiştir onu. Kan hali için daha erken bence ama vermişse kullan derim.
Cuma gunu zaten doktoriuma muyene oldum kanama olunca. Hersey normal bebegimin kalbi de atiyor hatta 2 gun onden gidiyor minigim. Kan sonucumda normal, dusuk riski yok. Internetten bi yazi buldum doru olabilir cunku progesteron seviyem normal. Yaz su
Gebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden olur, ancak her şey yolunda seyreder..
Yine ilk haftalarda "nedensiz" kanamalara sıklıkla rastlanır ve çoğu durumda gebelik sağlıklı bir şekilde devam eder.
Kazen KK bin yöneticisi kurucusu cnm..
Valla kiz olursa elif ama erkeği ne Esim ne de ben hic dusunmedik. Esim bana bir tablo yaptirmisti hamile kaldigim ay tabi hamile olduğumu bilmiyordum henüz. Çok istiyordum 9 ay olmayinca Esim dedi ki, inşallah bu elif tablosu bize uğur getirsin bir kizimiz olsun adida elif olsun dedi ve o ay hamile kaldim. İnşallah kizin olur da adi da elif olur.
Canim hemen Dr unu ara bence ben çok şükür hic yasamadim ama hamileliği boyunca hep kanama yasayan tanidigim var.
Cnm ben TSH tam kan karaciğer enzimi glikoz kolesterol demir emilimi ve hepatit yaptirdim. Bana da Dr decavit verdi elevitye domuz jelatini var nette bir arastir istersen değiştir onu. Kan hali için daha erken bence ama vermişse kullan derim.
bende geçen gece yatakta sağelimi karnıma koymuş salavat çekiyordum uyumaya çalışırken birden bir segirme gibi bişi hissettim karnımda kızlar gaz sancılarımdan biraz farklıydı sanki ama bilmiyorum erkendir die de düşünüyordum ama sizlerinde bildiği var mı hissedebilen bu haftalada :)
çok garip bir hissi ama inanın ki :)
olabilir tatlım tabi ki. Sen yine kalbini bozma bebeğin sağlıklıdır annesi üzmez o seni endişelenme sen :)
Evet cok garip bişey ve cok guzeldi sen kaç haftaliksin cnm
Kizlar isim düşünen var mi şimdiden ? Esim kiz ve erkek isimlerini araştırmaya başladı. Bekleyelim desemde mümkün mu
Devami gelmedi canim zaten kendimi cok d yormuyorim ama cuma gunu de bugun de evden ciktim sicakta. Sanirim sicak ve gunes kilcal damarlarimda catlamaya yol aciyor benim. Bozmicam moralimi iyidir benim minik uzum tanem :) saol canim destegin icin :)
İste Elif'imm
Benim kızımın adıda Elif Naz. Kızımın odasındada var Elif tablosu. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.
çıkma canım sıcakta eğer çıkman gerekirse de 7 den sonra çık canım. valla bende bugün oğlanla markete gittim yokuş bizim ev servis de yarım saate kalkacak dediler birlikte eve geldik ama poşetler bi elimde bi elimde oğlan allahım o yol bitmedi bana bitmedi. daha tövbe ettim tövbeee..
en güzeli 7 den sonrası cnm. dikkat et kendine
Sen de bir de oglan var, zor canim isin. Ama iki melek icin anne yorgunlugu guzel yorgunluk :) cumadan sonra ben de bida cikmam diyodum saglik ocagina gitmem lazimdi mecbur sicakta ciktim hatta yarin bida gidip jel yazdirmam lazim progesteron
kızlar bir sorum olacak aş erme durumunuz nasıl? ben hep tatlı aş eriyorum ve olmadık zamanda olmadık şeyi aş eriyorum resmen yaaa oğlumda hiç böyle olmadım ben turşuyu severdim ve yemek yemek istemez düşününce midem bulanırdı yemeği. şimdi resmen yemek aş eriyorum bazen dışardan bişeyler bazen tatlı inşallah çok uzun sürmez bu aş ermeler...
İste Elif'imm
Kız olursa zeynep ortak kararımız. Erkekte eşim enis istiyor bende başına mutlaka ahmet yada muhammet ekliycem. Tabi doğuma kadar fikir değişmezse.
kızlar bir sorum olacak aş erme durumunuz nasıl? ben hep tatlı aş eriyorum ve olmadık zamanda olmadık şeyi aş eriyorum resmen yaaa oğlumda hiç böyle olmadım ben turşuyu severdim ve yemek yemek istemez düşününce midem bulanırdı yemeği. şimdi resmen yemek aş eriyorum bazen dışardan bişeyler bazen tatlı inşallah çok uzun sürmez bu aş ermeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?