2015 Şubat Anneleri

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Anladim canim. Ama kazen kim ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kazen KK bin yöneticisi kurucusu cnm..
Kizlar isim düşünen var mi şimdiden ? Esim kiz ve erkek isimlerini araştırmaya başladı. Bekleyelim desemde mümkün mu

Valla kiz olursa elif ama erkeği ne Esim ne de ben hic dusunmedik. Esim bana bir tablo yaptirmisti hamile kaldigim ay tabi hamile olduğumu bilmiyordum henüz. Çok istiyordum 9 ay olmayinca Esim dedi ki, inşallah bu elif tablosu bize uğur getirsin bir kizimiz olsun adida elif olsun dedi ve o ay hamile kaldim. İnşallah kizin olur da adi da elif olur.

Yaaa kizlaaarrr cuma gunki kanamam gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hemen Dr unu ara bence ben çok şükür hic yasamadim ama hamileliği boyunca hep kanama yasayan tanidigim var.

Cnm ben TSH tam kan karaciğer enzimi glikoz kolesterol demir emilimi ve hepatit yaptirdim. Bana da Dr decavit verdi elevitye domuz jelatini var nette bir arastir istersen değiştir onu. Kan hali için daha erken bence ama vermişse kullan derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Cuma gunu zaten doktoriuma muyene oldum kanama olunca. Hersey normal bebegimin kalbi de atiyor hatta 2 gun onden gidiyor minigim. Kan sonucumda normal, dusuk riski yok. Internetten bi yazi buldum doru olabilir cunku progesteron seviyem normal. Yaz su

Gebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden olur, ancak her şey yolunda seyreder..
Yine ilk haftalarda "nedensiz" kanamalara sıklıkla rastlanır ve çoğu durumda gebelik sağlıklı bir şekilde devam eder.

olabilir tatlım tabi ki. Sen yine kalbini bozma bebeğin sağlıklıdır annesi üzmez o seni endişelenme sen :)

Ne kadar anlamli olmuş çok güzelde bir isim Rabbim Gönlünüze gore olani sahlikla versin inşallah. Bizde Esim ve benim ortak paydamiz olan bir isim olsun istiyoruz liste yapmaya basladi esim.
Benim içinde herkes kiz diye düşünüyor. Kismet diyelim artik.

Evet cok garip bişey ve cok guzeldi sen kaç haftaliksin cnm

İste Elif'imm

Eklentiler

• $1404157124587.webp
    22 KB · Görüntüleme: 37
olabilir tatlım tabi ki. Sen yine kalbini bozma bebeğin sağlıklıdır annesi üzmez o seni endişelenme sen :)

Devami gelmedi canim zaten kendimi cok d yormuyorim ama cuma gunu de bugun de evden ciktim sicakta. Sanirim sicak ve gunes kilcal damarlarimda catlamaya yol aciyor benim. Bozmicam moralimi iyidir benim minik uzum tanem :) saol canim destegin icin :)

Evet cok garip bişey ve cok guzeldi sen kaç haftaliksin cnm

1 kere öle bişi hissettim cidden çok güzel ve garipti canım :)

ben 8 + 5 canım yarın 8 + 6 olucam.
ama bu segirmeyi hissettiğim oldu bir kaç gün yanı 9 haftalıkken hissettiğim kesin ama

Kizlar isim düşünen var mi şimdiden ? Esim kiz ve erkek isimlerini araştırmaya başladı. Bekleyelim desemde mümkün mu

Kız olursa zeynep ortak kararımız. Erkekte eşim enis istiyor bende başına mutlaka ahmet yada muhammet ekliycem. Tabi doğuma kadar fikir değişmezse.

çıkma canım sıcakta eğer çıkman gerekirse de 7 den sonra çık canım. valla bende bugün oğlanla markete gittim yokuş bizim ev servis de yarım saate kalkacak dediler birlikte eve geldik ama poşetler bi elimde bi elimde oğlan allahım o yol bitmedi bana bitmedi. daha tövbe ettim tövbeee..
en güzeli 7 den sonrası cnm. dikkat et kendine

kızlar bir sorum olacak aş erme durumunuz nasıl? ben hep tatlı aş eriyorum ve olmadık zamanda olmadık şeyi aş eriyorum resmen yaaa oğlumda hiç böyle olmadım ben turşuyu severdim ve yemek yemek istemez düşününce midem bulanırdı yemeği. şimdi resmen yemek aş eriyorum bazen dışardan bişeyler bazen tatlı inşallah çok uzun sürmez bu aş ermeler...

İste Elif'imm

Benim kızımın adıda Elif Naz. Kızımın odasındada var Elif tablosu. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.

Benim kızımın adıda Elif Naz. Kızımın odasındada var Elif tablosu. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.

oyy ne güzel sağlıklı uzun ömürlü olsun Elif Naz :)

Sen de bir de oglan var, zor canim isin. Ama iki melek icin anne yorgunlugu guzel yorgunluk :) cumadan sonra ben de bida cikmam diyodum saglik ocagina gitmem lazimdi mecbur sicakta ciktim hatta yarin bida gidip jel yazdirmam lazim progesteron

o zaman erken saatte git cnm bence. Evet bi de oğlan olunca zor evde hiiç huysuzluğu yok minnoşun da dışarıyı çok sevmiyor illa elimi tutacak yanımda yürümez o biraz zorluyor eller dolu olunca yine de çok şükür. inşallah ikinci de abisi gibi olur beni hiç üzmez.

ben tatlı severdim ama şimdi hiç canım istemiyor..her sabah fındık ezmesi yerdim,şimdi hiiiçç yiyesim yok..buralarda kıti turşusu diye bişey var onu canım çok istiyor,kayınvalidem yollamış sağolsun bilsem rahatsız etmeyecek kavanozu bi kerede bitiricem =))) ama genel olarak aşerme gibi bişeyim yok,genellikle mecburiyetten yemek yiyorum..

aile hekimliğine biz mi gidip hamilelik kaydı yaptırıyoruz?? eğer öyleyse benimde gitmem lazım..

İste Elif'imm

Ah çok da guzelmis, bayildim:)

Kız olursa zeynep ortak kararımız. Erkekte eşim enis istiyor bende başına mutlaka ahmet yada muhammet ekliycem. Tabi doğuma kadar fikir değişmezse.

Gönlüne göre olsun canim. Bende kizin olursa melodi diyordum.

Ya canim aş erdiğini nazil anlayacagim ? Mesela dun karpuz alalim soğuk iyi olur yeriz dedim alamadik herkes oruçlu işinde bende yalniz cikip almiyorum ( basim her an donuyor) o yüzden kaldi. Aşerdim mi bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…