Elbisemaşallah :)
ben bişey daha sorayım. üzerindeki elbise mi etek gömlek mi?
yok yahu ne erkenı artık alsak bıkac hafta anca tatamlanır sonra yıka utule hazırla doktorda 32 den sonra hazır olsun dıyo e ancaOlur buluşalım canımbana daha erken alışveriş için dediler yaw. zaten başlamamıştım tam alayım diyorum bîri illa ki karışıyor.
32 den sonramıyok yahu ne erkenı artık alsak bıkac hafta anca tatamlanır sonra yıka utule hazırla doktorda 32 den sonra hazır olsun dıyo e anca
Elbise
Adanadayken almistim bebekten önce denedim dun gobeklede oluyormus, sadece yukari ciktinerden aldın canım. çok güzelmiş.
bugun hayat yok burda sankı kızlar.. noldu kızzz.. sabah tembıhledım az konusun dıye mı sessızsınıztamam artık konusabılırsınız yasakbıttı
haha sen etmıosunda ıste ne olacagı bellı olmuyo 32 den sonra cantanız hazır olsun der doktorlar hayırlısı tabıkı...32 den sonramıyok canım artık ben kendimi 38 bile kanalize etmemişim 32 de neymiş.
Yok pek mutlu oluncak bsey degil su azligi da cok tehlikeli. Ilk hamilelikte hastaneye yattim ciger gelistirici yapildi. Bunda da az ama daha iyi. Son aylar yaza gelmisti belki de ondan
canim ben 6 yildir bu dr u takip ediyorumhttp://pi.web.tr/kadir-tugcu/
kızlar bu dr yurt dışında calısan turk bır dr..bırebır sorduğunuz tum sorulara cevap verıyor.kızım 7aylıkken kanı dusuk dıye sıse sıse kan ılacı vermıstı dr.kızım bunları ıcmeye başladıktan hemen sonra cok agır hastalıklar gecırdı.sadece 1 haftada hergun 8 sıse surup ıcıyordu..
aşırı derece de kusma,uykusuzluk huzursuzluk ne ararsanız oldu çocukta ve 2 yasına kadar devamettı..
bu dr a kızımın tahlıllelrını gonderdıgımde bana kendı ellerınle cocugunu zehırlıyorsun,butun ılacları cope at,cocugunda kansızlık yok dedı.turk dr ları yetıskın bır ınsanla kucuk bır bebegın kan degerlerı referans aralığını bir tutarak degerlendırıyor..olan çocuğuna olmuş..cok uzun sure bu ılacları kızın vücudundan atana kadar sıkıntılarınız devam edecek dedı.. dedıgı herseyde doğru cıktı..
kısacası farklı bır dr mutlaka okuyun derım..
Sağol canım amîn kasıklarımda çok hafif bi agrı ama öok hafif sadece otrup kalkarken çok baskı hisseyrmama îşte doktra bi gittik senin doğum başlayabilir hazırol hersye dedi nst de şiddetli sancı çıktı ama ben hissetmyrdö o ayrı
Haklısın canım napayım işte durum böyle. Kardeşime rica edeyim 14 yaşında erkek ama rica edersem yapar sanırımKuzucum ama artık çok fazla yorulmamız lazım, eşinden destek al bari.Anlıyorum seni ama artık son aylardayız Allah muhafaza ondan diyorum bende.
en azından perdeleri taksa gene iyiHaklısın canım napayım işte durum böyle. Kardeşime rica edeyim 14 yaşında erkek ama rica edersem yapar sanırım
http://pi.web.tr/kadir-tugcu/
kızlar bu dr yurt dışında calısan turk bır dr..bırebır sorduğunuz tum sorulara cevap verıyor.kızım 7aylıkken kanı dusuk dıye sıse sıse kan ılacı vermıstı dr.kızım bunları ıcmeye başladıktan hemen sonra cok agır hastalıklar gecırdı.sadece 1 haftada hergun 8 sıse surup ıcıyordu..
aşırı derece de kusma,uykusuzluk huzursuzluk ne ararsanız oldu çocukta ve 2 yasına kadar devamettı..
bu dr a kızımın tahlıllelrını gonderdıgımde bana kendı ellerınle cocugunu zehırlıyorsun,butun ılacları cope at,cocugunda kansızlık yok dedı.turk dr ları yetıskın bır ınsanla kucuk bır bebegın kan degerlerı referans aralığını bir tutarak degerlendırıyor..olan çocuğuna olmuş..cok uzun sure bu ılacları kızın vücudundan atana kadar sıkıntılarınız devam edecek dedı.. dedıgı herseyde doğru cıktı..
kısacası farklı bır dr mutlaka okuyun derım..
geçmiş olsun tatlım şekermi çıkmıştı sende?bende çıkmadı ama suyum fazla olduğu için şekerli şeylerin etkilediğini söyledi doktor dikkat et yediklerine dedi.
sen nasıl besleniyorsun ?biraz fikir olsun banada
Salonun perdesini 2 defa yıkadım onun dışındakileri 3 defa 1 sene içersinde. Hamile kaldığımdan beri hiç dokunmadım yani 7 aydır.
Canım doktor neden Ocağın 15 inden sonra doğum dedi?Belki söylemişsindir ama ben görmedim hiç o konuyu merak ettim.Yani 15 inden sonra her an doğum olabilir mi dedi doktorun?
Olur buluşalım canımbana daha erken alışveriş için dediler yaw. zaten başlamamıştım tam alayım diyorum bîri illa ki karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?