aile hekimliğine biz mi gidip hamilelik kaydı yaptırıyoruz?? eğer öyleyse benimde gitmem lazım..
ben tatlı severdim ama şimdi hiç canım istemiyor..her sabah fındık ezmesi yerdim,şimdi hiiiçç yiyesim yok..buralarda kıti turşusu diye bişey var onu canım çok istiyor,kayınvalidem yollamış sağolsun bilsem rahatsız etmeyecek kavanozu bi kerede bitiricem =))) ama genel olarak aşerme gibi bişeyim yok,genellikle mecburiyetten yemek yiyorum..
kızlar bir sorum olacak aş erme durumunuz nasıl? ben hep tatlı aş eriyorum ve olmadık zamanda olmadık şeyi aş eriyorum resmen yaaa oğlumda hiç böyle olmadım ben turşuyu severdim ve yemek yemek istemez düşününce midem bulanırdı yemeği. şimdi resmen yemek aş eriyorum bazen dışardan bişeyler bazen tatlı inşallah çok uzun sürmez bu aş ermeler...
Ah çok da guzelmis, bayildim:)
Gönlüne göre olsun canim. Bende kizin olursa melodi diyordum.
Ya canim aş erdiğini nazil anlayacagim ? Mesela dun karpuz alalim soğuk iyi olur yeriz dedim alamadik herkes oruçlu işinde bende yalniz cikip almiyorum ( basim her an donuyor) o yüzden kaldi. Aşerdim mi bilmiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ekşiye aşeriyorm bu defa. Limonu sıkıp sıkıp ictim fazlasi tansiyonumu dusurur diye cok icmedim. Bir de meyve. Simdi meyve zamani soguk soguk ohh
Ekşiye aşeriyorm bu defa. Limonu sıkıp sıkıp ictim fazlasi tansiyonumu dusurur diye cok icmedim. Bir de meyve. Simdi meyve zamani soguk soguk ohh
Merhaba kizlar
Minigimin kalp atislarini duydum Allaha cok sukur
Bi ay sonra ikili test icin gidicem tekrar
Demir eksikligi cikti yahu bende ama dr folik asit disinda bisey vermedi
Bi ay sonra demire baslicaz dedi
Halsizim cok ve surekli uykum var resmen.. Bi de midem cok taniyor benim ya kizlar midesi benimgibi yanan gaz problemi olan var mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mattika bu sefer farklı tutturduk mu kiz yoksa he :)))
Tesekkur ederm :)Modem bulaniyo yanma yok cnm bu arada gozunaydin. Mide yanmasina her yemek sonraki bir bardak suya bir cay kasugi karbonat at ve iç iyi geliyor hem doğal ilacdan daha faydali.
Merhaba kizlar
Minigimin kalp atislarini duydum Allaha cok sukur
Bi ay sonra ikili test icin gidicem tekrar
Demir eksikligi cikti yahu bende ama dr folik asit disinda bisey vermedi
Bi ay sonra demire baslicaz dedi
Halsizim cok ve surekli uykum var resmen.. Bi de midem cok taniyor benim ya kizlar midesi benimgibi yanan gaz problemi olan var mi
Günaydın hanımlar :)
Benim canımda ekşi meyve ve ekşi dondurma çekiyor ananas özellikle. Bide turşuuu düşününce bile ağzım sulandı keşke yanıma alsaydın akşam olmayacak şimdi :/
Benimde canım çok turşu çekiyoooo. Kocişler alsın da gelsin alşama
Cnm benim ikinci kutudan 4 tane içtim daha. 50 ilk iciyorum ben en son 2.68 di iyi ded Dr. Sen kaclik kullaniyorsun.
peki canım rentıpta önerebileceğin bayan doktor var mı
Banada premesis verdi zorda kalmadıkça içmemeye çalışıyorm. Araçla yolculuk yapınca çok oluyo genelde zaten.günaydın kızlar
dün çok şükür miniğimin kalp atışlarını duydum
rabbim herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
bir bedende 2 kalp yüce rabbimin biz kadınlara verdiği çok büyük bir mucize
ultrasonda 6+4 çıktık ama normalde 7+4dük
karın ağrımdan dolayı doktor progestan verdi
düşük tehlikesine karşı önlem olsun dedi.
premesis diye bir bulantı hapı verdi içinde b12 ve folik asit varmış.
çok şükür içtikten 10 dk sonra bulantılarımı kesiyor ve üstüne iştah açıyor
sınavımı söyledim sınav sabahı sınavdan yarım saat önce vurdurmam için metpamit yazdı
sınav süresince idare edecek seni dedi.
3 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole
3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ben meleğimi şimdiden çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?