Günaydın kızlar merakıma yenik düşüp, şu evde idrarla belirlenen cinsiyet testinden satın alim diyorum.10.haftada yapılıyormuş...Bilgisi yada deneyimi olan varmı acabaaa?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar
dün çok şükür miniğimin kalp atışlarını duydum
rabbim herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
bir bedende 2 kalp yüce rabbimin biz kadınlara verdiği çok büyük bir mucize
ultrasonda 6+4 çıktık ama normalde 7+4dük
karın ağrımdan dolayı doktor progestan verdi
düşük tehlikesine karşı önlem olsun dedi.
premesis diye bir bulantı hapı verdi içinde b12 ve folik asit varmış.
çok şükür içtikten 10 dk sonra bulantılarımı kesiyor ve üstüne iştah açıyor
sınavımı söyledim sınav sabahı sınavdan yarım saat önce vurdurmam için metpamit yazdı
sınav süresince idare edecek seni dedi.
3 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole
3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ben meleğimi şimdiden çok özledim
Evet bizim gidip yaptirmamiz gerekiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bir sorum olacak aş erme durumunuz nasıl? ben hep tatlı aş eriyorum ve olmadık zamanda olmadık şeyi aş eriyorum resmen yaaa oğlumda hiç böyle olmadım ben turşuyu severdim ve yemek yemek istemez düşününce midem bulanırdı yemeği. şimdi resmen yemek aş eriyorum bazen dışardan bişeyler bazen tatlı inşallah çok uzun sürmez bu aş ermeler...
Banada premesis verdi zorda kalmadıkça içmemeye çalışıyorm. Araçla yolculuk yapınca çok oluyo genelde zaten.
hadı bakalım gozun aydın cnm. okadar mide bulantısı cektın ama sımdı unutmussundur butun kotu gunlerı :) ınsan kalp atısını duyup bıde bebısı gordukten sonra hergun doktora gıtmek ıstıyor:) bız doktordan geldık eşim keske su ultrasondan evde olsa butun gece ızlerdık onu dıyodu. ınsan o derece ozluyor ve gormek ıstıyor :)
Günaydın kızlar merakıma yenik düşüp, şu evde idrarla belirlenen cinsiyet testinden satın alim diyorum.10.haftada yapılıyormuş...Bilgisi yada deneyimi olan varmı acabaaa?
kızlar bu arada belki bir fikri olan vardır ilk hamileliğimde kızıma resmen yerlerde süründüm kusmaktan serum almaktan yaklaşık bir 5 ay.şimdi ikincide 8 hafta bitti daha zamanı gelmedimi acaba diyorum yoksa iki hamilelikte farklı olur mu.yine akşama doğru bulantılarım oluyor amamaşallah diyeyim ilkine göre nur nimet.kusma yok çok şükür.daha artar mı acaba tecrübesi olanlar.:18:
kızlaaar bende varımm:)ayy heyecanlı bekleyiş hayırlısıyla..
valla ben hep içiyorum canım malum sınav haftam formdan düşmemem lazım
sağolasın kuzumm unuttum valla miniğim için herşeye değer. saatlerce yatıp o pıt pıtları dinleyesim var sanki çok kısa sürdü gibi geldi çıkınca.
benimde eşim düne kadar bana kimseye söyleme daha deyip duruyordu kendisi akşam herkese söylemiş evde yatıyorum mesaj üstüne mesaj geliyor
pıt pıtları duyunca baba olacağına emin oldu heralde
Valla bi ark almisti kiz cikti erkek oldu KK de kullanan birkaç kişi var tutan çok çok az tavsiye etmem.bir grup var 8. Haftada duruştan tahmin ediyor. Bir grup var 11 haftada nub teorisi ile tahmin ediyir
Bende oglanda ayniydim simdi benimde maşallah var ama o zmnki gibi şiddetli değil. İkincide daha az olur diyen var cinsiyete gore değişir diyen var muallak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bir sorum olacak aş erme durumunuz nasıl? ben hep tatlı aş eriyorum ve olmadık zamanda olmadık şeyi aş eriyorum resmen yaaa oğlumda hiç böyle olmadım ben turşuyu severdim ve yemek yemek istemez düşününce midem bulanırdı yemeği. şimdi resmen yemek aş eriyorum bazen dışardan bişeyler bazen tatlı inşallah çok uzun sürmez bu aş ermeler...
evet canım jimer cok pahalı geldı banada. ben besevlerde oturuyorum evımde cok yakın ama gerek gormedım okadar parayı vermeyı. ben ılk once medıkabıle gıdıcektım ama orası cok kalabalık. randevu almak ıstedım 20-25 gun sonraya verdı. sonra bırcok kısıden ve buradakı yazılardan selim beyi ogrendım rentıpta. cok ıyı bır doktor dıyorlar ve hastaneyıde cok ııyı dıye anlatıyor herkes. oraya devam edıyorum sımdı. memnunum acıkcası. ılgılı ve kıbar bı doktor. hastane cok temız ve modern. calısanlar da ılgılı. fiyatları sorarsan muayne 48 tl. dogum bana normal ve doktor gereklı derse sezaryan 1.200 dedıler ama sen kendı ıstegınle sezaryan olursan 1.750 tl. bana uygun geldı. bırde bu maddı konuda doktorun yaklasımı hosuma gıttı. benım bıraz rısk vardı. progestan verdı. kontrol ıcın 9 gun sonra gel bosuna para verme ıkıncıye dedı. (10 gun ıcınde sadece 1 kere muayne ucretı alıyorlar). ayrıca ılk gıttıgım gun daha cep telefonunu verdı ve ıstedıgın zaman ulasabılrısın dedı. bıldıgım kadarıyla evı hastanenın karsısındaymıs. acıl durumlarda gece falanda olsa gelıyormus hastaneye. bu benım ıcın onemlıydı acıkcası
günaydın kızlar
dün çok şükür miniğimin kalp atışlarını duydum
rabbim herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
bir bedende 2 kalp yüce rabbimin biz kadınlara verdiği çok büyük bir mucize
ultrasonda 6+4 çıktık ama normalde 7+4dük
karın ağrımdan dolayı doktor progestan verdi
düşük tehlikesine karşı önlem olsun dedi.
premesis diye bir bulantı hapı verdi içinde b12 ve folik asit varmış.
çok şükür içtikten 10 dk sonra bulantılarımı kesiyor ve üstüne iştah açıyor
sınavımı söyledim sınav sabahı sınavdan yarım saat önce vurdurmam için metpamit yazdı
sınav süresince idare edecek seni dedi.
3 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole
3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ben meleğimi şimdiden çok özledim
valla cnm o pıtpıtları duyunca ben bıle anne oldugmu yenı anladım. erkekler ıcın cok normal. cok farklı bı duyguymus. allah herkese nasıp etsın inş.
Gözün Aydın canım o duyguyu yaşaman çok güzel :) bende kullanıyorum progestan yan etkisi çok bana göre inşallah sende olmaz
vallahi yaaa bu çok büyük bir mucize
daha karpuz çekirdeği kadarken bu kadar bağladı kendine
birde doğduktan sonra hele gülümsemeye başlayınca ne yaparız bilmem
vallahi işi bile bırakmayı düşünebilirim
doğum izni doğumdan sonra 2 aymış
damla kadar bebeğimi kimselere emanet edemem gerekirse işi bırakırım
hadi ya ne gibi yan etkiler oldu
doktor günde 3 defa kullan dedi ama bir kutu mu dedi yoksa 1 ay mı dedi onu unuttum
kutu bitince tekrar soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?