2015 Şubat Anneleri

aa ben ılk defa duyuyorum boyle bısey oldugunu. fiyatı ne kadar pekı cnm bılgın varmı?

hadı bakalım gozun aydın cnm. okadar mide bulantısı cektın ama sımdı unutmussundur butun kotu gunlerı :) ınsan kalp atısını duyup bıde bebısı gordukten sonra hergun doktora gıtmek ıstıyor:) bız doktordan geldık eşim keske su ultrasondan evde olsa butun gece ızlerdık onu dıyodu. ınsan o derece ozluyor ve gormek ıstıyor :)

Evet bizim gidip yaptirmamiz gerekiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben keseyı gormek ıcın devlet hastanesıne gıtmıstım. orda hamıle oldugumu kaydettıler sanırım. sonra benı aıle hekımım aradı gebelıkle ılgılı bırseyler sordu ve telefonda kaydımı yaptı. arada ugra bıze falan dedı. ben gıtmedım ama sanırım devlet hastanesı onlarla bılgılerı paylasıyorlar.

benımde canım hıc tatlı cekmıyor cnm. genelde tuzlu seyler ıstıyorum. pogaca gıbı. meyveyıde susayınca canım ıstıyor. onun dısında bısey aserdıgım yok maalesef. accık asersekte bızde nazlansak :)

Banada premesis verdi zorda kalmadıkça içmemeye çalışıyorm. Araçla yolculuk yapınca çok oluyo genelde zaten.

valla ben hep içiyorum canım malum sınav haftam formdan düşmemem lazım

sağolasın kuzumm unuttum valla miniğim için herşeye değer. saatlerce yatıp o pıt pıtları dinleyesim var sanki çok kısa sürdü gibi geldi çıkınca.
benimde eşim düne kadar bana kimseye söyleme daha deyip duruyordu kendisi akşam herkese söylemiş evde yatıyorum mesaj üstüne mesaj geliyor
pıt pıtları duyunca baba olacağına emin oldu heralde

kızlar bu arada belki bir fikri olan vardır ilk hamileliğimde kızıma resmen yerlerde süründüm kusmaktan serum almaktan yaklaşık bir 5 ay.şimdi ikincide 8 hafta bitti daha zamanı gelmedimi acaba diyorum yoksa iki hamilelikte farklı olur mu.yine akşama doğru bulantılarım oluyor ama maşallah diyeyim ilkine göre nur nimet.kusma yok çok şükür.daha artar mı acaba tecrübesi olanlar.:18:

Valla bi ark almisti kiz cikti erkek oldu KK de kullanan birkaç kişi var tutan çok çok az tavsiye etmem.bir grup var 8. Haftada duruştan tahmin ediyor. Bir grup var 11 haftada nub teorisi ile tahmin ediyir

Bende oglanda ayniydim simdi benimde maşallah var ama o zmnki gibi şiddetli değil. İkincide daha az olur diyen var cinsiyete gore değişir diyen var muallak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla cnm o pıtpıtları duyunca ben bıle anne oldugmu yenı anladım. erkekler ıcın cok normal. cok farklı bı duyguymus. allah herkese nasıp etsın inş.

Biz nasıl tahmin edicez kızlaaar Eylül'e kadar yolu var bu işin meraktan çatlarım orta yerden en sonunda o olur valla:)) bu arada bnmde 2. Hamileliğim sabahları bulantılı geçiyor ama ilkinde hiç bulantım olmamıştı 😊 bu arada nub teorisini ilk defa duydum tatlım nasıl bişey ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen en azından aşeriyon canım ben de hiç yok sadece ver turşuyu sabaha kadar yerin içerim ama ille şunu al gel istemedim daha :)

rentıp a bende gittim jasmin hanıma.genel olarak biraz soğuk geldi bana ama hastane iyi gibi yani sakin randevu falan sorun olmuyo.fiyatlarıda çok uygun.ama ben kızımın doğumunu yaptıran jale hanıma gitmeyi düşünüyorum,oda sanırım rentıpda doğum yaptırıyormuş onları bi iyice öğrenicem yoksa diğer hastanelerde pahalıya oluyo doğumu.3 yıl once pembemavide 2.500 e doğum yapmıştım.şimdi daha da pahalılaşmış doğum fiyatları.daha yolun başındayız bakalım iyice araştırıp oyle karar vericez artık.

Gözün Aydın canım o duyguyu yaşaman çok güzel :) bende kullanıyorum progestan yan etkisi çok bana göre inşallah sende olmaz

Kızlar bugün korkularım tavan yaptı göğüs ağrısı arada hafif sancı ve biraz aş erme dışında hiç belirtim yok. Boş gebelik olmasından çok korkuyorum var mı normal gebelikten ayrı bir belirtisi boş gebeliğin

valla cnm o pıtpıtları duyunca ben bıle anne oldugmu yenı anladım. erkekler ıcın cok normal. cok farklı bı duyguymus. allah herkese nasıp etsın inş.

vallahi yaaa bu çok büyük bir mucize
daha karpuz çekirdeği kadarken bu kadar bağladı kendine
birde doğduktan sonra hele gülümsemeye başlayınca ne yaparız bilmem
vallahi işi bile bırakmayı düşünebilirim
doğum izni doğumdan sonra 2 aymış
damla kadar bebeğimi kimselere emanet edemem gerekirse işi bırakırım

Gözün Aydın canım o duyguyu yaşaman çok güzel :) bende kullanıyorum progestan yan etkisi çok bana göre inşallah sende olmaz

hadi ya ne gibi yan etkiler oldu
doktor günde 3 defa kullan dedi ama bir kutu mu dedi yoksa 1 ay mı dedi onu unuttum
kutu bitince tekrar soracağım

Kızlar herkese günaydın uzun zaman oldu yaZamadım bebişlerini görenler kalp atışlarını duyanlar olmuş hayırlı olsun. Kızlar son 1 haftadır bulantılardan ve çıkarmaktan helak oldum, fazla ilaç almayı seven biri değilim ilaçsız nasıl halledebilrim ben bu durumu acaba bilgisi olan var mı??
Kızlar bir de son sorum bizim beniş 8+5 oldu bugün geçtiğimiz iki hafta haftada bir ultrosona girmek zorunda kaldım düşük tehlikesinden dolayı şimdi annemin yanına gideceğim için orda bi doktora görüncem sizce ne zman gideyim (bebeğimide merak ediyorum ama) ultroson zararlı olur mu bu sıklıktan dolayı?????

Canım gözün aydın darısı başımıza olsun :) 2 günüm var benimde inşallah görebilirim. Bugün çok kaygılıyım

hadi ya ne gibi yan etkiler oldu
doktor günde 3 defa kullan dedi ama bir kutu mu dedi yoksa 1 ay mı dedi onu unuttum
kutu bitince tekrar soracağım

Yani bende en çok uyku zaten bu hapı kullanan çok kişi var burda günde 3 defa verdi sonra muayeneye gittiğimde dedim ki bu ilaç beni mahfediyor çalışıyorum sonuçta kafamı kaldıramıyorum günde ikiye indirdi o ilacı vajinadan da alabiliyorsun tabi doktorun izin verirse banada izin vermişti ayrıca ben 3. Kutudayım doktor ben sana tamam bitti diyene kadar kutu bittikçe alacaksın dedi yani bu ilacı ilk 5 ay kullanan bile var şahsen ablam 6 ay kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…