2015 Şubat Anneleri

Kızlar hastanede ikram olarak ne yapcaksiniz. .ben kurabiye yaptırım diyorum bebek sekerinide mevlutte dagitirim diye düşündüm sizce nasıl fikrim
hastaneye sadece bizimkiler gelir evde gelenlere lavanta kesesi yapıcam (örnek yapıp paylaşmıştım) birde pembe-beyaz büyük draje ikram edicem lavanta kesesi koymak için tahta beşik, şeker içinde tabak boyadım. mevlüt için yasin cüzü düşündüm ama pahalı geldi onun bir ucuz yolunu düşünüyorum

Biz bugün kontrole gittik,bebişim büyümüş 1377 gr-38 cm,ama sol tarafıma yatmayı deneyeceğim,sertleşmeyi sordum o olabilir dedi,kasık ağrısı sol popoda ağrı var dedim,oda magnezyumun yanına ek kalsiyum verdi,idrar yolu enfeksiyonum var,idrar testi istedi değerler yüksek,idrar kültürüde yapalım dedi,ona göre antibiyotik verecekmiş, hastaneye doğum fiyatlarını sordum,özel bi hastaneye gidiyorum,sezeryan 900 tl 2 gün kalmasıda içinde,normal doğumda 650 liraymış,extra bişey çıkmazsa fiyatlar böyleymiş

Kesinlkle dîkkat et o zaman yatış istediyse önemli aynı şeyi bende yaşadım hala da yaşıyrm kaldım üç gün hastanede inşallah zamanında gelir bebeişlerimiz

maşallah bebişine :) fiyatlar iyiymiş gerçi biz ocaktan sonra doğuracağımız için artışlar olacaktır sen hangi şehirdeydin

Cnm
alt tarafta kasılma oluyor genelde
ve bacaklarıma vuruyor
kasılma olduğunda sanki yırtılmış gibi acı da oluyor
akıntım artıyor o zaman
Cnm kasilma derken sertleşmemi yoksa ağrin sancin mi vardi karninda akintin ne renkti yada açilman varmi rahimde..bide ben hastaneye yattivimda nstye baglamislardi sanci cikmisti sendede nstde sanci ciktimi cnm bana akciger gelisgirici igne yaptilar erken dogum riskine karsi yani senin acil bi durumun varsa doktoruna sor belki sanada yapmalari gerekebilir iğne..benim hala akşamlari sertlesme oluyor adalat ilać kullaniyorum

geçmiş olsun canım,çokkk dikkat et kendine...

sana zahmet olmazsa bi daha fotograflarını atabilirmisin?

gecenlerdede soylemıstın erken doğum rıskının olduğunu,bugun hala sancının devam ettıgını yazdıgında tahmın etmıstım durumumun böyle olacağını..dert etme.. senelınden gelenı yap yat dınlen yapacak bısey yok..sen kus nazlı olacak demekkı..

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…