hangi markadan sipariş verdin canım internetten veriliyo mu sipariş
toprakana.com dan büyük Zavotlar dan verdim siparisi canımhangi markadan sipariş verdin canım internetten veriliyo mu sipariş
yaşta çok etkili tabii. iki üç çocuğu olanlara diyorlar. ilkinde kolaydı sonrakıler zor oldu dıye. vücudu yoruluyor ınsanın. ben yıne de fena degılım aslında. bedensel ıyıyım bıraz nefes nefese kalıyorum . ruhsal olarak kötuyum.
şimdi sende gun boyu hareket eve enerji kalmıyor. ee iş saatı yaşamıyorsun hayatını diğer zamanlarda yaşacaksın o zamanda yorgun oluyorsun.
selam kızlar çok şükür geldim
kızım iyi maşallah 1269 gram olmuş
erken doğum riskimiz varmış
doktor kasılmaların kaç gündür var ne kadar sürüyor dedi
söyledim dün akşam neden gelmedin dedi kızdı
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
ben hastanede yatmak istemedim
evde de istirahat edebilirim dedim
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.
şimdiden mesaj atmaya başladı bişey elleme diye
bu arada doğum tarihimiz ultrasonda 14 şubat görünüyormuş
Kızlar hastanede ikram olarak ne yapcaksiniz. .ben kurabiye yaptırım diyorum bebek sekerinide mevlutte dagitirim diye düşündüm sizce nasıl fikrim
Biz bugün kontrole gittik,bebişim büyümüş 1377 gr-38 cm,ama sol tarafıma yatmayı deneyeceğim,sertleşmeyi sordum o olabilir dedi,kasık ağrısı sol popoda ağrı var dedim,oda magnezyumun yanına ek kalsiyum verdi,idrar yolu enfeksiyonum var,idrar testi istedi değerler yüksek,idrar kültürüde yapalım dedi,ona göre antibiyotik verecekmiş, hastaneye doğum fiyatlarını sordum,özel bi hastaneye gidiyorum,sezeryan 900 tl 2 gün kalmasıda içinde,normal doğumda 650 liraymış,extra bişey çıkmazsa fiyatlar böyleymiş
cimcimesultan dikkat et canim aman sakin ayaga kalkma
sen kaç haftalikdin
insalalh diz ustudur bilgisyarin netde dolasirsin yoksa vakit geçmez
insana yata yataada SIKILIYOR, belin agriyor butun gun yat ayat ama hersey bebis için biraz sabret
ben kiizmda 4 hafta yattim,o zaman anladim insanin yatmakdan nasil SIKILIP yorulabilecegni : )
Aynen oyle kuzum bak bir disari gittim geldim alt tarafi oturdum cay muhabbet evde de iki posta camasir astım su an bitik durumdayim sanki dunyalari yapmisim gibi
Canim gecmis olsun tedirgin olmussun haliyle tedbirli olmakta yarar var dr sözünü dinle yat bol bol bebisin zamanini bekler rabbimin izniyle
Cikolata ya da renkli draje olabilir hastane kismini dysunmeye sira gelmedi valla
masallah kuzuna
ellerine sağlık çok güzel olmuş bizim de dün Odamız geldi yatağının olduğu duvara asmak için isimlik yazdirmistik o kadar güzel olmuş ki kapı süsü de olur bundan dedim böylece kapı süsü arayışım sona erdi işte bu da bnm eylulcugumun kapı süsü :)Kapı süsümün son durumu ama çevresine tül gelecek henüz bitmedi.
Nota bilgisi olanlar takılmasın notalar biraz ters olabilirler.
selam kızlar çok şükür geldim
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.
Yat dinlen iyice bir. Haftada öyle geçsin 30 olsun. Annen mi bakacak şimdi sana. Sırayla dökülüyoruz valla.rapor alan eve yollanıyor. Bakan olduktan sonra yatmak iyi geliyorselam kızlar çok şükür geldim
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
Allah sana güç kuvvet versin çok ihtiyacın var. Nazardan korusun.Temizlik bitti bende bittimkoltukların altına kadar hallettim. Şimdi kalça ağrısı girdi kımıldayamıyorum. Makineden bebişimin örgüleri çıkacak onlarıda astımmı tamamdır inşaAllah:) önür yıkadıklarımıda katladım bi yastık kılıfına doldurdum, hepsini bir ütüliycem. Bugün kardeşimle eşi geliyo, yarında yemeğe misafirim var. Pehlivan gibi dolanıyom ortalarda inşaAllah bi anda yığılıp kalmam:)
Bebegi hissetti ondan mi tedirgin oldu ki. Ben dogum sonrasi bekliyorum boyle seyler. Zor iskızım 3 yasını gectı ama huy edındı..gecelerıkalkıyor ılle benımle yatacaksınız dıyor,,uyuyanakadar beraber yatıyoruz sonra yatağımıza gerı donuyoruz..1 2 saat sonrayenıden..emzıklı bebe gıbı
ben de senin gibiyim ama etrafimda gordum boyle birsey icin kavga cikarmayayim iki isim olur digerini kullanirim deyip koyuyor insanlar. Erkek de bi zaman sonra fark ediyor kullanilmayacak ismi bos yere koymusuz diye.yok canım yaa yeni de evlenmiş olsam bana dediğini yaptıracak adam daha annesinden doğmadı. ondan kendime göre eş seçtim yoksa kendim gibi birisiyle evlenseydim iki günde birimiz mezarda birimiz hapiste olurduk.
eşim bazen makara yapıyor sen hastanedeyken gidip çocuğun kımlıgını cıkarcam diye. dedım valla verırım bırıne vekalet doğar doğmaz koş nüfus ıdaresıne derım.
cok gecmis olsun canim. Yat dinlen sen gununu doldurup gelir ins bebegin.selam kızlar çok şükür geldim
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
Ya diger yorumunu okudumda bacaklarinda nasi birsey oluo benim gucu kesilmiş gibi oluo akintimda var ama mantar falan yok gecen hafta test yaptirdim hicbirsey cikmadisağolasın canım kalkmam zaten yaa o iyi olsun biraz daha dayansın başka bişey istemiyorum
bana vermedi canım ondan
haftaya tekrar gideceğim belki o zaman verir
zaten 32 de veririm raporunu çalışmanı istemiyorum dedi
Bana da dün karstan siparis ettiğim kaşar geldi bebeğe iyi geliyormuş Kars kasari kilo aldırıyormus :)
küçük düşük canim kendini kötü hissediyor musun uzan dinlen brz
Evet evet iyi yapmışsın afiyet olsun :)Aa bilmiyodum bak bilmeden iyî bişey yapmışım
Şükür aldın sonunda. Ben bir kalıp yiyorum haftada ama tuzlu işte şişlik yapıyor.Biraz müzik iyi gelebilir. Bugün Kars kaşarı aldım tadına Bakıcam inşallah
Valla hsonu tamam da h.içi çalışırken mecburen yoruluyorum..bak bgn evde hiç dusmedi tansiyonum :)Kendime geldim canm , doktoru aradık da yorgunluktan olur dedş, sende de oluyordu bi ara aklında bulunsun yorulmayacakmışz:)
Yat dinlen iyice bir. Haftada öyle geçsin 30 olsun. Annen mi bakacak şimdi sana. Sırayla dökülüyoruz valla.rapor alan eve yollanıyor. Bakan olduktan sonra yatmak iyi geliyor
Sakin doktorun dedgininden cikma benim 3 haftadir erken dogum riskim var be suan daha Yeni 28. haftadayiz, bir haftadir iyiym diye ayaga kalktim gerci Cok yatmadim malum ufak kizim var. Ama dünden beri yine sancim var. Karnim yumusacik cocuk iyice asagiya yerlesmis Hafife Alma Kendine Dikkat et ben kizimdan dolayi yatamiyorun sürekli.
Cimcime çok geçmiş olsun,lütfen dikkatli ol.Bardak bile kaldırma dediyse tut kendini ve dinlen,hiçbir işe elini dahi sürme.Ne evin düzeni temizliği ne de başka bir şey asla senden ve bebeğinden önemli değil.selam kızlar çok şükür geldim
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?