2015 Şubat Anneleri

Bence onemli olan kilosu degil saglikli gelisimi kilolu olunca sagliklidir zayif olunca sagliksizdir diye bir durum yok, icinizi rahat tutun!

O ne bicim dr.muk bebeklerin dondugunden haberi yok heralde! Sezeryan hem mamddi hem de zaman olarak işlerine geliyor, caresini de bulmuslar: bebek ters! Tersin donsun insallah diyesim geliyor oyle diyenlere!

doktora gidiyorum kızlar sancılar devam ediyor bebekte sıkıntı olabilir gel bakalım dedi doktor dua edin ne olur korkuyorum

Hayirli haberlerle don insallah canim..

E

Benim de hesabima gore cumartesileri yeni haftaya girmem gerekiyordu noldu gunler mi kaydi?

Bizim senle aynı günlerimiz. Daha önce fark etmemiştim demek imzada 1 gün sonradan oluyo. Enteresan..

S Sond canım içinde bulunduğun hamılelık psikozu seni halihazırdakı durumunla alakalı olumsuz yonde düşünmeye itebılır..kızlar dr unun uslubunu begenmemıs bende begenmedım aslında amaben su acıdan degerlerdırdım ılk okuduğumda..

senın bebegın kılosu fazla(böyle devam ederse ılk doğum ıcın normal doğum 2. plana atılabılır dıyedusunmus oldugunusanıyorum dr unun)

bebegın halen dönmemesi meselesine gelirsek suan %90 ımızınkı dönmedı :) ki 8, aydan sonra cogu dönüyor..

dr ıkısını bırden dusunup patavatsızlık etmıs ama haklılık payıda yok degıl..

kızıma hamıleyken 8. aya kadar bır kezbıle dr demedı çocuk dönmemıs normal yapamazsın dıye hele bu haftalarda dönup donmemesıyle ılgılenmezdı bıle kı 8. ayın sonunda da döndü zaten..

gecen kontrolde 28+4 ıken 29+5 haftalık dıyıp durdu benım dr da ..bende heralde ben yanlış hesaplıyorum dedım bıde sordum kılosu nıye fazla yok dedı haftasına gore normal..usg de haftasından 1 hafta onde cıkmıstı halbukı.. yanı suan senle aynı durumdayım 2 hafta once 1527 gr da su sıralar yüksek ıhtımalle seınkının agırlıgına gelmıstır..bebekte ters duruyor halıhazırda ..kımse bana ne normal doğuramazsın ne de kılosu fazla demedı..

dıyecegım rahat ol ve kendını kasma..hersey olacağına varır..normal doğum ıcın sartları zorlamanı tavsıye ederım..eger sıkıntıyoksa rabbım herkese yasatsın normal doğumu..herbırseyı acı ama apayrı güzel...

hee kızlar sıze dıyommm..atın uzerınızden suölu toprağını yahuu..bı bebe dogurcanız saldınız cayıra mevlam kayıra...

hergun azcık azcık bıseyın ucundan tutsanız ne bebelerınızın eksıklerı kalırdı ne evınız pis olurdu..

bendeki popo acısının haddı hesabı yok..sabaha kadar kızım zırp pırt uyanıyor ona kalkıyorum bıdaha uyumak haram..ama ne yapıyorum sabah kalkar kalkmaz yatağımı topluyorum,lavabolarımı yıkıyorum..camasırımı asıp evı soyle elden gecırıyorum..

bugünde aynı ıslemlerı yapıp pazara gıttık ordan markete gıttık..dalan roxy bebe deterjanı aldım deneyım dıye bıde yenı dogan canbebe bez..hebıde ordan gelırkende komsulara uğradım ceneyaptık kapılarda

valla kızlar kendımden bılıyorum yattıkça yatası gelıyor ınsanın..her bır yanı ayrı ağrıyor..sabah kahvaltıdan sonra uzandımbaktım ağrıyor gene kemıklerım..kalkt dedım benımkıne yat yat aksam olmaz..

azcık enerjik olun yarın bebeler doğunca napcanızzzz..yemek bulasıkcamasır hepsı sızı beklerken

Haha cok guldum sulbiye nedir ki ama yaa
Iste yeni evli olsan cocugun adi sulbiye olmustu coktan. Erkekler gec olgunlasiyor olgunlasmamis adami cekmek zor

doktora gidiyorum kızlar sancılar devam ediyor bebekte sıkıntı olabilir gel bakalım dedi doktor dua edin ne olur korkuyorum
gecmis olsn canim dr baksin hele kontrol etsin icin rahat etsin. Iyi dusun iyi olsun

Evet evde surekli ytmak bana da iyi gelmiyor ama enerjimi okulda tuketiyorum evde de bebe var zaten. Temizligr kadin geliyor yemek yapsam seviniyoruz sukur yapiyorum artik. Kizin kac yasinda niye kalkiyor geceleri

kız ben karşıya gelsem bırak bana doğum kursu son modem BMW verseler daha iflah olmam. geri kalan hayatımı yoga yaparak geçirsem de daha kendıme gelemem.

Kımıldamaktan yoksunum:) perişan olmuşum ya dinlen Benm gibi olma bacım
nerde dinlencem. cts gelmiyordum işe ıkı haftadır işteyim. şimdi de cıns bır adam aradı evrak getırecekmıs işyerıde mısınız dıye sordu çıktım geldım. evde daha tembel oluyorum.
gıttım ablama 6 kat çıktım sonra adam aradı gerı ındım işe geldım. gerı gıdıp bır daha cıkacam. yine de kilo alıyorum.

yaşta çok etkili tabii. iki üç çocuğu olanlara diyorlar. ilkinde kolaydı sonrakıler zor oldu dıye. vücudu yoruluyor ınsanın. ben yıne de fena degılım aslında. bedensel ıyıyım bıraz nefes nefese kalıyorum . ruhsal olarak kötuyum.
şimdi sende gun boyu hareket eve enerji kalmıyor. ee iş saatı yaşamıyorsun hayatını diğer zamanlarda yaşacaksın o zamanda yorgun oluyorsun.

ne oldu sana yaa. gaz sancısı da olabılır. haberdar edersın bıze de umarım ıyı haberlerle gelırsın.
gitte ıcın rahatlasın.

Evet evde surekli ytmak bana da iyi gelmiyor ama enerjimi okulda tuketiyorum evde de bebe var zaten. Temizligr kadin geliyor yemek yapsam seviniyoruz sukur yapiyorum artik. Kizin kac yasinda niye kalkiyor geceleri
kızım 3 yasını gectı ama huy edındı..gecelerıkalkıyor ılle benımle yatacaksınız dıyor,,uyuyanakadar beraber yatıyoruz sonra yatağımıza gerı donuyoruz..1 2 saat sonrayenıden..emzıklı bebe gıbı

Haha cok guldum sulbiye nedir ki ama yaa
Iste yeni evli olsan cocugun adi sulbiye olmustu coktan. Erkekler gec olgunlasiyor olgunlasmamis adami cekmek zor

gecmis olsn canim dr baksin hele kontrol etsin icin rahat etsin. Iyi dusun iyi olsun
yok canım yaa yeni de evlenmiş olsam bana dediğini yaptıracak adam daha annesinden doğmadı. ondan kendime göre eş seçtim yoksa kendim gibi birisiyle evlenseydim iki günde birimiz mezarda birimiz hapiste olurduk.
eşim bazen makara yapıyor sen hastanedeyken gidip çocuğun kımlıgını cıkarcam diye. dedım valla verırım bırıne vekalet doğar doğmaz koş nüfus ıdaresıne derım.

bakalım haftaya başka doktora gıdecegım. hayırlısı olsun hakkımızda.

kızlar bılgınız varmı

benım tam 1 aydır sag goz kapağım seyrıyor..ama hıc durmadan..hele sohbettekuran okurken resmen tek gözümle okuyorum,mıllet yüzüme bakmaz ıns dıye gecırıyorum ıcımden o derece artıyor..

nettebaktım ama sağlıklı bır bılgıye ulaşamadım..ne olakı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…