Doktorun doğru demiş :)Dun doktorum dogumların buyuk çoğunluğu 38. Haftada olur dedisubatin basindakiler direk ocagin ortasi oluyo by durumda.. Ayy o zaman cok az kaldi. @esoba kız dediğin gibi 1,5 ayımız kalmış
Nasıl oldun canm geldin mi doktordandoktora gidiyorum kızlar sancılar devam ediyor bebekte sıkıntı olabilir gel bakalım dedi doktor dua edin ne olur korkuyorum
Geçmiş olsun canım, inşallah sıkıntı olacak biley değildirdoktora gidiyorum kızlar sancılar devam ediyor bebekte sıkıntı olabilir gel bakalım dedi doktor dua edin ne olur korkuyorum
Gerginlikten olur bende, sınav zamanları gözüm dudağım seyir seyir gezerdim.kızlar bılgınız varmı
benım tam 1 aydır sag goz kapağım seyrıyor..ama hıc durmadan..hele sohbettekuran okurken resmen tek gözümle okuyorum,mıllet yüzüme bakmaz ıns dıye gecırıyorum ıcımden o derece artıyor..
nettebaktım ama sağlıklı bır bılgıye ulaşamadım..ne olakı?
Küçük tansiyon düşük biraz canimKızlar, tansiyonum büyük 11 küçük 4 nabzım 98 ?
Bi fikri olan ?
Sakin ol canim insallah bir seyin yoktur bebiş de sen de iyi haberlerle gelirsiniz :)
Inşallah herşey yolundadır.biz de bu sabah gittik doktora.
Canım benim inşllah sıkıntı olmaz dualrımız seninle
Hayirli haberlerle don insallah canim..
gecmis olsn canim dr baksin hele kontrol etsin icin rahat etsin. Iyi dusun iyi olsun
ne oldu sana yaa. gaz sancısı da olabılır. haberdar edersın bıze de umarım ıyı haberlerle gelırsın.
gitte ıcın rahatlasın.
Geçmiş olsun canım, inşallah sıkıntı olacak biley değildir
selam kızlar çok şükür geldim
kızım iyi maşallah 1269 gram olmuş
erken doğum riskimiz varmış
doktor kasılmaların kaç gündür var ne kadar sürüyor dedi
söyledim dün akşam neden gelmedin dedi kızdı
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
ben hastanede yatmak istemedim
evde de istirahat edebilirim dedim
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.
şimdiden mesaj atmaya başladı bişey elleme diye
bu arada doğum tarihimiz ultrasonda 14 şubat görünüyormuş
Cok cok gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun bende ayni durumdayim paso yatiorum en son kontrolumun ustunden daha 20 gun gecti ama sorsan sanki 3 ay falan gecti. Ama napcan bebisin icin katlanacaksin :) insallah sagligiyla buyur kucagina alirsin vakti zamaninda progesta da cok ise yario bana akciger geliştirici falan vermişti hani erken dogarsa die sanada verdimi?selam kızlar çok şükür geldim
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
bardak kaldırmamak şartıyla evde dinlen o zaman değil ayakta kalmak oturmak bile yasak dedi
erken doğum riskine karşılık suyun veya kanaman gelirse hiç buraya gelmeye çalışma zaman kaybı olur direkt kadın doğum hastanesine git dedi
34 e kadar müdahale edemeyiz etsekde seni burada yatırır bebeği mecburen başka yere göndeririz bu yüzden çok dikkat et dedi.
raporu otele bıraktım ilaçlarımı aldım şimdi eve geldim eve girerkende kocamın bir sürü nasihatini dinledim gerekirse ayakkabılarla gir içeri ben gelince çıkarırım dedi manyak.
Gebelikte tansiyon düşmesi daha çok küçük tansiyonda olurmuş canım,benim tansiyonda 9-3 falan oluyor,dengesizliğin sebebi bu yani..nabzın da gebelik için gayet normal,istirahatte 10-15 atım artması gebelikten..sıkıntı yok yani bebişten o bebişten :)Kızlar, tansiyonum büyük 11 küçük 4 nabzım 98 ?
Bi fikri olan ?
Dinlen canm sakın doktorun dediğinden çıkma cok geçmiş olsunselam kızlar çok şükür geldim
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
Saol canm kendimi alıp da kalkmıyorum yerimden , Allah kolaylık versin hepimize , fena vurdu bana son haftalarGebelikte tansiyon düşmesi daha çok küçük tansiyonda olurmuş canım,benim tansiyonda 9-3 falan oluyor,dengesizliğin sebebi bu yani..nabzın da gebelik için gayet normal,istirahatte 10-15 atım artması gebelikten..sıkıntı yok yani bebişten o bebişten :)
neden erken doğum riski dedi.. kasılmaların nasıl tam olarak açılman yok dimi inşallahselam kızlar çok şükür geldim
progestan verdi
ve 1 hafta yatış verdi
geçmiş olsun canım sağlıklı ve vaktinde gelir bebeğin inşallah... doktorun dediğini dinle aman iyiyim birşey olmaz diye düşünme kalkma dediyse kalkma
Cok cok gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun bende ayni durumdayim paso yatiorum en son kontrolumun ustunden daha 20 gun gecti ama sorsan sanki 3 ay falan gecti. Ama napcan bebisin icin katlanacaksin :) insallah sagligiyla buyur kucagina alirsin vakti zamaninda progesta da cok ise yario bana akciger geliştirici falan vermişti hani erken dogarsa die sanada verdimi?
neden erken doğum riski dedi.. kasılmaların nasıl tam olarak açılman yok dimi inşallah
Göz seğirmesinin stres,uykusuzluk ve yorgunluktan başka sebebi yok demişti bana doktor,özellikle stres..kızlar bılgınız varmı
benım tam 1 aydır sag goz kapağım seyrıyor..ama hıc durmadan..hele sohbettekuran okurken resmen tek gözümle okuyorum,mıllet yüzüme bakmaz ıns dıye gecırıyorum ıcımden o derece artıyor..
nettebaktım ama sağlıklı bır bılgıye ulaşamadım..ne olakı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?