rentıp a bende gittim jasmin hanıma.genel olarak biraz soğuk geldi bana ama hastane iyi gibi yani sakin randevu falan sorun olmuyo.fiyatlarıda çok uygun.ama ben kızımın doğumunu yaptıran jale hanıma gitmeyi düşünüyorum,oda sanırım rentıpda doğum yaptırıyormuş onları bi iyice öğrenicem yoksa diğer hastanelerde pahalıya oluyo doğumu.3 yıl once pembemavide 2.500 e doğum yapmıştım.şimdi daha da pahalılaşmış doğum fiyatları.daha yolun başındayız bakalım iyice araştırıp oyle karar vericez artık.
vallahi yaaa bu çok büyük bir mucize
daha karpuz çekirdeği kadarken bu kadar bağladı kendine
birde doğduktan sonra hele gülümsemeye başlayınca ne yaparız bilmem
vallahi işi bile bırakmayı düşünebilirim
doğum izni doğumdan sonra 2 aymış
damla kadar bebeğimi kimselere emanet edemem gerekirse işi bırakırım
çok üzüldüm ya Allah tez zamanda sana hayırlı bir evlat nasip etsin 8-9 aylık karında ölenler de var çok şükür rabbimıze ne eylese güzel eyler her işte bir hayıır vardır derler canını sıkma lütfen söylemesi kolay ama sabretmek gerekiyor.
Kızlar bugün korkularım tavan yaptı göğüs ağrısı arada hafif sancı ve biraz aş erme dışında hiç belirtim yok. Boş gebelik olmasından çok korkuyorum var mı normal gebelikten ayrı bir belirtisi boş gebeliğin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar herkese günaydın uzun zaman oldu yaZamadım bebişlerini görenler kalp atışlarını duyanlar olmuş hayırlı olsun. Kızlar son 1 haftadır bulantılardan ve çıkarmaktan helak oldum, fazla ilaç almayı seven biri değilim ilaçsız nasıl halledebilrim ben bu durumu acaba bilgisi olan var mı??
Kızlar bir de son sorum bizim beniş 8+5 oldu bugün geçtiğimiz iki hafta haftada bir ultrosona girmek zorunda kaldım düşük tehlikesinden dolayı şimdi annemin yanına gideceğim için orda bi doktora görüncem sizce ne zman gideyim (bebeğimide merak ediyorum ama) ultroson zararlı olur mu bu sıklıktan dolayı?????
Canım gözün aydın darısı başımıza olsun :) 2 günüm var benimde inşallah görebilirim. Bugün çok kaygılıyım
Yani bende en çok uyku zaten bu hapı kullanan çok kişi var burda günde 3 defa verdi sonra muayeneye gittiğimde dedim ki bu ilaç beni mahfediyor çalışıyorum sonuçta kafamı kaldıramıyorum günde ikiye indirdi o ilacı vajinadan da alabiliyorsun tabi doktorun izin verirse banada izin vermişti ayrıca ben 3. Kutudayım doktor ben sana tamam bitti diyene kadar kutu bittikçe alacaksın dedi yani bu ilacı ilk 5 ay kullanan bile var şahsen ablam 6 ay kullandı
benım bıldıgım kadarıyla dogum ıznı toplamda 4 ay. sen hamıleıgının son ıkı ayında calısabılıyosan eger 38. haftaya kadar devam edebılıyosun doktor onayıyla. benım ısyerındekı butun arkadaslarım 38. hftya kadar calıstılar. cunku ne kadar cok calısırsan okadar cok ıznını bebekle gecırme fırsatın olucaktır. hatta bı arkadasım cuma işi bıraktı. pazartesı sabahı dogum yapmıs :) cok gulduk ona ıkı gun erken gelse cocuk iş yerınde dogurucaktı dıye:) bakalım kısmet artık saglıgımız el verırse bende 38 e kadar caalısmak ıstyroum.
Kızlar bir fikri olan yok mu
cnm belırtılerı bosver. suphen varsa doktora gıt. 7. haftandasın gorunur belkı bebıs. benımkı 6+4 te gorunmustu. bız burda bırbırımıze yardmcı oluyoruz ama tıbbi bılgımız bı yere kadar. ciddi konuları doktorunla paylaş bence
canım benim bildiğim kadarıylafarklı belirtisi olmuyor ama zaten sende göğüs sancısı aşerme mide bulantısı varmış neden korkuyorsunki
mide bulantısı ve aşerme bence normal gebeliğin belirtisidir
sakın stres yapıp onuda üzme
doktora ne zaman gideceksin
merhaba canım.malesefki boş gebeliğin öyle bizim anlabileceğimiz bir belirtisi yok sanırım.benimde şuan uyku,baş dönmesi göğüslerde şişkinlik ve halsizlik dışında bir hamilelik belirtim yok.ancak dr un kontrole gittiğinde en doğru bilgiyi sana verecektir.içini rahat tut birşey olmaz allah ın izniyle.
Canım bugun 6+2 yim 6+4 te randevum var. Şüphe ettiğim bişey yok aslında ama sanki daha çok belirti olmalıymış gibi değişik işte duygularım alt üst.
Günaydın canım ben 5+0 ım dün bebişimi gördüm...Git gör için rahatlasın
ah keske oyle olsa ama baklaım nolcak ocak sonunda hpımız tırt :) ızın gercekten cok az. son gune kadra bıle calıssan 4 aylık bebegı kıme bırakıcaksın nasıl bırakıcaksın. bende dusunuyorum sımdıden bunları. yıllık ızınlerımı hep arttırdım. bebek dogunca bır ay yıllık ıznım olucak ıznı 5 ay yaptım yanı. bakalım artık gerısınıde gun gelınce dusunuruz :)
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vajinal muayene ile mi gördün canım
Öyle canım haklısın ama zaman geçmiyor sanki zaten yapı olarak olumsuz bir insanım hep aklıma kötü şeyler geliyor :/ Perşembe akşamı randevum
canım ben 10. haftaya grıcem hala dogru duzgun belırtım yok. bulantı desen su ıkı gundur yokluyo ara ara. aşerme tıksınme yok gıbı bısey. normal hayatıma devam edıyorum yanı. sadece karnım cıktı bıraz. oda cok zayıfım o yuzden erkenden pırtladı. ama masallah bebısımı de gordum kalbınıde dınledım. korkma belırtı yok dıye. bız allaha sukur sanslıyız bulantı kusma gıbı seylerle ugrasmadık. hem herkeste belırtı olucak dıye brsey yok. bır kere kusmadan dogum yapan bır suru tanıdıgım var benım... sıkma canını ıns doktorda mujdelı haberlerle cıkıcaksın
memurların doğum izni 6 ay olmuş inşallah şu sınavı kazanırımda memur olurum
yoksa gerekirse ücretsiz izin isterim
büyük ihtimal benim annem bakacak
zaten annem olmazsa kimseye güvenemem işi bırakırım 3 yaşına kadar kendim bakarım
sonrasında kreşe veririm
yeğenimin gittiği kreş canlı kameralarla izleniyor başka türlü içim rahat etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?