2015 Şubat Anneleri

rentıp selim beydeyım cnm ben. benımde cok tanıdıgım kadın dogumcu yok acıkcası. zaten ılk hamılelıgım. arastırdım selim beyi tavsiye ettıler. sımdlık memnunum bakalım artık hayırlısı hepımız ıcın :)

benım bıldıgım kadarıyla dogum ıznı toplamda 4 ay. sen hamıleıgının son ıkı ayında calısabılıyosan eger 38. haftaya kadar devam edebılıyosun doktor onayıyla. benım ısyerındekı butun arkadaslarım 38. hftya kadar calıstılar. cunku ne kadar cok calısırsan okadar cok ıznını bebekle gecırme fırsatın olucaktır. hatta bı arkadasım cuma işi bıraktı. pazartesı sabahı dogum yapmıs :) cok gulduk ona ıkı gun erken gelse cocuk iş yerınde dogurucaktı dıye:) bakalım kısmet artık saglıgımız el verırse bende 38 e kadar caalısmak ıstyroum.

evet canım neyse ki bu halimize şükür..
vardır elbet yaradanın bir bildiği..

Kızlar bir fikri olan yok mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım valla bende geçen hafta mide bulantısı ve istifradan perişan olmuştum ama doktorun verdiği ilaç sayesinde 2 gündür iyiyim.
tuzlu leblebi kraker ve haşlanmış patates öneriyorlar ama bana hiçbiri fayda etmedi sende bir dene belki sana fayda eder.

Canım gözün aydın darısı başımıza olsun :) 2 günüm var benimde inşallah görebilirim. Bugün çok kaygılıyım

sağolasın canım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.
neden kaygılısınki sakın stres yapma onuda etkileme stresle.

bende gzümü açamıyorum uykudan zaten 1 haftadır aşırı uykum var ama ilacın etkisi varsa bile ben anlamıyorum bu ara.
arkadaşım 6 ay kullandı çok kullanan var ama benim şimdilik bir tehlikem yok doktor önlem olsun diye verdi bana.
bakalım kutu bitsin o zaman sorarım tekrar

canım evet 4 ay ama 4 ayda az yaaaa nasıl bırakırız damla kadar bebekleri
ben son güne kadar çalışmak isterim
hatta zaten normal doğum taraftarıyım
son saate kadar çalışasım var

cnm belırtılerı bosver. suphen varsa doktora gıt. 7. haftandasın gorunur belkı bebıs. benımkı 6+4 te gorunmustu. bız burda bırbırımıze yardmcı oluyoruz ama tıbbi bılgımız bı yere kadar. ciddi konuları doktorunla paylaş bence

canım benim bildiğim kadarıylafarklı belirtisi olmuyor ama zaten sende göğüs sancısı aşerme mide bulantısı varmış neden korkuyorsunki
mide bulantısı ve aşerme bence normal gebeliğin belirtisidir
sakın stres yapıp onuda üzme
doktora ne zaman gideceksin

canım evet 4 ay ama 4 ayda az yaaaa nasıl bırakırız damla kadar bebekleri
ben son güne kadar çalışmak isterim
hatta zaten normal doğum taraftarıyım
son saate kadar çalışasım var [/QUOTE]

ah keske oyle olsa ama baklaım nolcak ocak sonunda hpımız tırt :) ızın gercekten cok az. son gune kadra bıle calıssan 4 aylık bebegı kıme bırakıcaksın nasıl bırakıcaksın. bende dusunuyorum sımdıden bunları. yıllık ızınlerımı hep arttırdım. bebek dogunca bır ay yıllık ıznım olucak ıznı 5 ay yaptım yanı. bakalım artık gerısınıde gun gelınce dusunuruz :)

merhaba canım.malesefki boş gebeliğin öyle bizim anlabileceğimiz bir belirtisi yok sanırım.benimde şuan uyku,baş dönmesi göğüslerde şişkinlik ve halsizlik dışında bir hamilelik belirtim yok.ancak dr un kontrole gittiğinde en doğru bilgiyi sana verecektir.içini rahat tut birşey olmaz allah ın izniyle.

Canım bugun 6+2 yim 6+4 te randevum var. Şüphe ettiğim bişey yok aslında ama sanki daha çok belirti olmalıymış gibi değişik işte duygularım alt üst.

Öyle canım haklısın ama zaman geçmiyor sanki zaten yapı olarak olumsuz bir insanım hep aklıma kötü şeyler geliyor :/ Perşembe akşamı randevum

İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Dün de aramızdan çok ayrılan oldu ondan etkilendim sanırım

canım ben 10. haftaya grıcem hala dogru duzgun belırtım yok. bulantı desen su ıkı gundur yokluyo ara ara. aşerme tıksınme yok gıbı bısey. normal hayatıma devam edıyorum yanı. sadece karnım cıktı bıraz. oda cok zayıfım o yuzden erkenden pırtladı. ama masallah bebısımı de gordum kalbınıde dınledım. korkma belırtı yok dıye. bız allaha sukur sanslıyız bulantı kusma gıbı seylerle ugrasmadık. hem herkeste belırtı olucak dıye brsey yok. bır kere kusmadan dogum yapan bır suru tanıdıgım var benım... sıkma canını ıns doktorda mujdelı haberlerle cıkıcaksın

memurların doğum izni 6 ay olmuş inşallah şu sınavı kazanırımda memur olurum
yoksa gerekirse ücretsiz izin isterim
büyük ihtimal benim annem bakacak
zaten annem olmazsa kimseye güvenemem işi bırakırım 3 yaşına kadar kendim bakarım
sonrasında kreşe veririm
yeğenimin gittiği kreş canlı kameralarla izleniyor başka türlü içim rahat etmez

bol bol salavat getir
dua oku
aklına kötü bişey getirme canım
emin ol o iyidir
ama sen stres yaptıkça oda geriliyordur

İnşallah canım ya yumurtlamam da 3 gün geç olduğu için acele davranmak da istemiyorum yoksa hemen başka doktora da giderim bu akşam ama görünmeyebilir erken olduğu için. O zaman da daha çok korkarım eminim

benım annem cok uzakta oturuyor oyuzden kayınvalıdem bakıcak. suan benım ısı bırakma gıbı bı luksum yok ama benımde hayalım oydu. sonra beklenmeyen ödemeler cıktıı basımıza mecburen devam edıcem işime. inş sınavı kazanırsın cnm ama sınav sonucu acıklanıcak sonra basvurular beklemeler derken seın bebıs dogar ozamana kadar . ama sonuc ıyı olsunda er yada gec memur ol. en guzelı. özel sektor cekılecek cıle degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…