2015 Şubat Anneleri

yatasin diger modellerini onermemislerdi. Miniko onerdiler. Kullanan bir kac kişi de memnun kaldık dediler. Idas la ilgili hic bilgim yok.
ben de gidip yerinde görmedim yatakları da internette okudugum kadariyla yataginçok yumuşak olmaması gerektiğini öğrendim belli bi yoğunluk araniyormus

Ben sezeryana taktığım için 38 de doğar.4-5 kilo çocuğu bu yaşta normal doğuramam heralde. Kafamı allak bullak etti doktorlar.
Baba ne yapacak iki dk kucağına alıp bakacak sonra hadi bana eyvallah.
İkimiz ayaktayız sanırım.hadi senin çocuğun var uyumadın benim derdim. Ne bir gün tatilim var.

Dışında var

Sadece morluk. Orası kesiliyor zaten. Normal kaşar peynir gibi sadece tuzlu ve sert.

Markette Kars kaşarı yazan yerden aldım aslında ama küçüğünü seçerken geavyerini seçmişim. Gravyer mor falan değil ama pastörize sütten yapılmıyormuş normalde. Bunun üzerinde iki etiket var biri pastörize inek sütü diyor diğeri inek sütü. Uff sanırım yiyemicem kalanını. Yakın zamanda Kars kaşarı alırım inşallah

oyle düşünme sartlama kendını.. kızım 8 aylıktı muayenede 3.300 du kızım 39+5 te(40. haftada 3.300 dogdu ne yanı son 1ayda en cok kılo alacağı donemde kılo almamısmı? usg ölcumlerı hıc net degıl..daha öncede dedım..Allah herkese normal doğumu yasatsın bambaşka bırsey..

Ayvayı fırında pişirip yiyin diyolar ben çiğ yiyorum sen de çiğ yiyosun canım?

Ayvayı fırında pişirip yiyin diyolar ben çiğ yiyorum sen de çiğ yiyosun canım?
bende çiğ yıyorum..başka turlu yıyemem zaten..günlük en az 1 en fazla 2 yıyorum..hem tok tutuyor hem zamanın meyvesı..hemde cok güzel sut yapıyorrr

Bence doğru düzgün topiğin hakkını verelim :)

Günaydın iyi pazarlar bizim cimcime kurulu saat gibi sekizde başladı seslnmeye sabah oldu mu uyanalim mi artık uyanmiyonuz mu yat uyu daha erken dedikce ses ve soru kapasitesini arttırdı cadı baba duymazdan geliyor uyumya devam da ben bu tacizler altinda uyuyamadim daha ne mümkün

birsurü is var camasir utu temizlik banyo yarinin da pazartesi oldugunu dusununce iyice stres oluyom

Ayva ve çay süpermiş.
Ya millet bıraksa ben çay delisiyim ama korkudan sadece sabahları içiyorum.onunda bir sürü vicdan azabıyla sanki sigara içmişim gibi geliyor.

Bana bundan sonra çayın pek zararı olmıycakmış gibi geliyor tabii kansızlık dışında. Çünkü ilk başta bebişlerin kalbi falan oluşurken içindeki maddeler zarar verebilirdi. Şimdi çoğu organları oluştu çay hatta yararlı bile olabilir artık.

Pastörize sütten olunca ne oluyormuş? Ya sen böyle incele incele iyi kafayı bozmadın.
Abimle eşi gibisin onlarda dolaptan meyve çıksın yemezler mesela neymiş soğukmuş hasta olurlarmış. Çay Kahve içmezler.
Annen olsa yanında yedirirdi her şeyi incele incele aç kaldınız.

el feneri daha guzeldi :) tutsu sevmem ben hiç :) ama ne olur ne olmaz çektim fotoyu

Niye bu kadar çok terliyor acaba tiroid falan mi var ki? Aman dikkat etsin mineral kaybı falan olur desteklemek lazım .

Yatağım gelmiş anlamlara kılıfı süsleri dikiliyor ama şu içindeki yatak böyle yün ev yapımı gibi buna göre yatak bulunur mu acep?

Bendemi de böyle işte . Yeni yatak mı almayı düşünüyosun canım? Annem yatağı kullan dedi yıkayıp kullanabilirmişim.

Pastörize sütten olmayınca aslında zararlı. Yani salmonella virüsü falan oluyor içinde. Yaw aç kalmak benim için sorun değil de bebişi besliyemiyomuşum gibi geliyor. Dün tokluk kan şekerimi ölçtürdüm kanımdan. 85 çıktı ona bile sevinemiyorum yiyeceğim bişeye dikkat edip seçip yiyorum. Yine de nir tane baklava yedim

Bence doğru düzgün topiğin hakkını verelim :)
Ahh sanabana kalsa bu ısler..Taktır-i ılahı..
el feneri daha guzeldi :) tutsu sevmem ben hiç :) ama ne olur ne olmaz çektim fotoyu
cek fotoyu cek
Niye bu kadar çok terliyor acaba tiroid falan mi var ki? Aman dikkat etsin mineral kaybı falan olur desteklemek lazım .
aılesınde genetık.hepsı aşırı terliyor,ama ne terlemek akıllara zarar.. gecengun kızdım artık gıtbır dr a hergun carsaf mı yıkıcam dıye..bıde daha gecen ay yatak aldık yenı..oda çürüyecek senın yüzünden dedım..arkadaş..adamın vucud sıcaklığı 50 yı bulmuş daha benusuyomda usuyom gecede 2 3 kez ust bas degısıyor cok zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…