- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ben de gidip yerinde görmedim yatakları da internette okudugum kadariyla yataginçok yumuşak olmaması gerektiğini öğrendim belli bi yoğunluk araniyormusyatasin diger modellerini onermemislerdi. Miniko onerdiler. Kullanan bir kac kişi de memnun kaldık dediler. Idas la ilgili hic bilgim yok.
Ben sezeryana taktığım için 38 de doğar.4-5 kilo çocuğu bu yaşta normal doğuramam heralde. Kafamı allak bullak etti doktorlar.evet subat 9 da açılıyormuş okul..1 haftada babalık ıznı verıyolarmıs(dıyorum devlet bıle farkında babaların hıc bır ıse yaramadıgının dababaya 1 hafta anneye aylarca ızın verıyor..)
bırde 42 haftaya kadar beklerse vay halımeee..
Dışında var
Sadece morluk. Orası kesiliyor zaten. Normal kaşar peynir gibi sadece tuzlu ve sert.
oyle düşünme sartlama kendını.. kızım 8 aylıktı muayenede 3.300 du kızım 39+5 te(40. haftada 3.300 dogduBen sezeryana taktığım için 38 de doğar.4-5 kilo çocuğu bu yaşta normal doğuramam heralde. Kafamı allak bullak etti doktorlar.
Baba ne yapacak iki dk kucağına alıp bakacak sonra hadi bana eyvallah.
İkimiz ayaktayız sanırım.hadi senin çocuğun var uyumadın benim derdim. Ne bir gün tatilim var.
hadı bana fılm onerısınde bulunun..
alt yazı olmasa ıyı olur..turk yapımı romantık veya korku tercıhımdır
neymıskı adı..cok belden assagı yaa onun fılmlerı de..ızlerken dıyorum Allah ıyıkı kadına erkeğe cınsel organı vermıs yoksa nasıl espırı yapacaklardıbunlarBen cem Yılmaz'ın son filmini hala izleyemedim güzel diyolar.
dun esım yarım saat gecıktı trafikten dolayı..sinir katsayılarım oylebır yukseldıkı anlatamam açlıktan..oglende yemek yememıstım aksam güzel yıyebıleyım dıye gecıstırmıstım.elım ayağım boşaldı adeta ıcım tıtredı beyfendı evetesrıf edesiye kadar. sofradada yıyemedım sınırden o derece delırdım.
degılkı sabah kalkıp 2saat bekleyebıleyım..ımkansız otesı..
cayım 7/24 ocak ustundedır benım..
cayla ayvayı yedım birazdan kalkıp karnımı doyurcam
bende çiğ yıyorum..başka turlu yıyemem zaten..günlük en az 1 en fazla 2 yıyorum..hem tok tutuyor hem zamanın meyvesı..hemde cok güzel sut yapıyorrrAyvayı fırında pişirip yiyin diyolar ben çiğ yiyorum sen de çiğ yiyosun canım?
bide size birsey soyleyımmı..
ılk hamışlıgımde ekım 21 dı doğum tarıhı..normalde ayın ortalarıydı yanı doğum zamanı kı ben ekım 19 da doğum yapmıştım..fakat en son doğuranlardan bırıydım..hepı topu 3 kışı falan kalmıştık..2 ay oncedenbaslamıstı doğumlar hele kı eylülde doğurmayan kalmamıştı
sımdı de oyle olacakkı hep oyle olur zaten..benım muhtemel gunum subatın ılk gunlerı yanı subatın ılk haftası gunu dolanlar muhtemelen ocak ortası sonları gıbı doğurur da..sonra gerıye kalanların ısı kotu vallahı beklemek ölüm geliyor ınsana
Ayva ve çay süpermiş.
Ya millet bıraksa ben çay delisiyim ama korkudan sadece sabahları içiyorum.onunda bir sürü vicdan azabıyla sanki sigara içmişim gibi geliyor.
Pastörize sütten olunca ne oluyormuş? Ya sen böyle incele incele iyi kafayı bozmadın.Markette Kars kaşarı yazan yerden aldım aslında ama küçüğünü seçerken geavyerini seçmişim. Gravyer mor falan değil ama pastörize sütten yapılmıyormuş normalde. Bunun üzerinde iki etiket var biri pastörize inek sütü diyor diğeri inek sütü. Uff sanırım yiyemicem kalanını. Yakın zamanda Kars kaşarı alırım inşallah
el feneri daha guzeldi :) tutsu sevmem ben hiç :) ama ne olur ne olmaz çektim fotoyuBebeği ters olan anişler benim oğlum da tersti 37. Haftada bas aşağı dönebildi.. Ben ekstra bişi yapmadım ama yapmak isteyenlere tavsiyem moxen diye bi tütsü var onu ayaklara yapıştırıp poponun Altınada iki yastık koyup beli yukarda tutun bebiş harekete geciyo.. Yurtdışında bu Hereketi öneriyorlar bizzat kendim Yaptım bi kaçkere ... Kafa ağır bastığı için hareketlendikçe kafa yönüne döner inş tabi kilosununda etkisi var.. Birde eğer ilk çocuksa Dönme birazdaha zormuş ama ikinciyse genelde dönermiş
aralık annelerinden bırı yazmış..
yok ay haftada 2 3 kezcamasır yıkıyorum ama (gece yıkayıp sabah asıyorum normalde)sımdı de zıt gıbı her sabah kalktığımda yağmur oluyo ve salona serıyorum peteklerın ustlerıne falan.. esım aşırı terliyor sadece beyazlarda 20 ye yakın atlet fanıla oluyor bazen gecıyor bıle ..nasıl yıkamayım
Yatağım gelmiş anlamlara kılıfı süsleri dikiliyor ama şu içindeki yatak böyle yün ev yapımı gibi buna göre yatak bulunur mu acep?
Çok sevimli ya mutlu mutlu uyusun emek.. sanırım bunlara bu Tarz yatak konuyorYatağım gelmiş anlamlara kılıfı süsleri dikiliyor ama şu içindeki yatak böyle yün ev yapımı gibi buna göre yatak bulunur mu acep?
Pastörize sütten olunca ne oluyormuş? Ya sen böyle incele incele iyi kafayı bozmadın.
Abimle eşi gibisin onlarda dolaptan meyve çıksın yemezler mesela neymiş soğukmuş hasta olurlarmış. Çay Kahve içmezler.
Annen olsa yanında yedirirdi her şeyi incele incele aç kaldınız.
Ahh sanabana kalsa bu ısler..Taktır-i ılahı..Bence doğru düzgün topiğin hakkını verelim :)
cek fotoyu cekel feneri daha guzeldi :) tutsu sevmem ben hiç :) ama ne olur ne olmaz çektim fotoyu
aılesınde genetık.hepsı aşırı terliyor,ama ne terlemek akıllara zarar.. gecengun kızdım artık gıtbır dr a hergun carsaf mı yıkıcam dıye..bıde daha gecen ay yatak aldık yenı..oda çürüyecek senın yüzünden dedım..arkadaş..adamın vucud sıcaklığı 50 yı bulmuş daha benusuyomda usuyomNiye bu kadar çok terliyor acaba tiroid falan mi var ki? Aman dikkat etsin mineral kaybı falan olur desteklemek lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?