canım bilgin var mı ben kepek ekmeği yediğim zaman vücudumda kaşıntı oluyor geçen yıl kepek ekmeği yerdim düznli bağırsak çalıştırsın diye vücudumda acayip kaşıntım oldu bacaklarım yara olmuştu kaşınmaktan hala izleri durur o gün bugündür yemedim geçen hafta bi alayım belki kaşıntı olmaz dedim yediğim gün başladı kaşıntı alerjim mi var acaba kepeğe karşı
2 odalida yasiyorduk. Onceleri ev bulamadik. 7aylikken aradigimiz evi bulmak kismet oldu. Simdi 3 odaliya geciyoruz. Artik bebisimizin de odasi olacak. Karnim sertlesti. Insallah erken dogum olmaz. Allah korusun bebislerimizi.Yahu nasıl bir şey 4-5 kişi taşındı hamileyken nasıl denk geldi bu zamana.
Yani duramaz insan istesede.
Ayakta kalma çok bence.
Küflü peynir hastası karslılar,çeçil peyniri yapıp küflendirirlerdi,içinde kalan hayvan kıllarıyla yerlerdi.. Her peyniri küflendirir onlar =))Kars kaşarı küflü mü? Benim penisiline alerjim var küflü peynir yiyemiyorum.
Gunaydin e kizin da mi izliyo filmgunaydınnnnnnnnnn
esım ve 5 arkadaşı 80 tene ogrencıyı ıstanbulu gezmeye götürdüler sabahın nurunda..bız kızımla ve cücük pipiliyle basbasa kaldık yağmurlu bır pazar sabahında..
aldım kupama cayımı elıme ayvamı serdım camasırımı topladım yatağımı yorganımı..eee fılmın dıbıne vurma zamanı
yok ay o hıc ızlermı..sabah a kadar 3 kez kalktıgene en son yanıma geldı babası gıderken bana masal anlat dedı..1 gozum acık 1 gozum kapalı uyku arasında masal anlattım..bızım yatakta uyuyor sımdı..Gunaydin e kizin da mi izliyo film
Biz de bicir bicir ahtapot kitabini anlatan oglumla uyandik. Cocuklarin sabah enerjisine bayiliyorum
Sadece morluk. Orası kesiliyor zaten. Normal kaşar peynir gibi sadece tuzlu ve sert.Kars kaşarı küflü mü? Benim penisiline alerjim var küflü peynir yiyemiyorum.
Kıl mı? Yaa sabah sabah gözümün önüne getirdim. Hay seni ne yapayım gözlerim yaşardı midem kalktı.Küflü peynir hastası karslılar,çeçil peyniri yapıp küflendirirlerdi,içinde kalan hayvan kıllarıyla yerlerdi.. Her peyniri küflendirir onlar =))
1 yıl karsın bi dağ köyünde görev yapmıştım,gözlemim bu :)
Sabahın kör vakti kız daha çayı ne ara demledin. Bizim yine pazarlar eziyet en fazla iki saatimiz var kahvaltı hazırlıklarına. Başına oturmaya 3-4 saat.gunaydınnnnnnnnnn
esım ve 5 arkadaşı 80 tene ogrencıyı ıstanbulu gezmeye götürdüler sabahın nurunda..bız kızımla ve cücük pipiliyle basbasa kaldık yağmurlu bır pazar sabahında..
aldım kupama cayımı elıme ayvamı serdım camasırımı topladım yatağımı yorganımı..eee fılmın dıbıne vurma zamanı
dun esım yarım saat gecıktı trafikten dolayı..sinir katsayılarım oylebır yukseldıkı anlatamam açlıktan..oglende yemek yememıstım aksam güzel yıyebıleyım dıye gecıstırmıstım.elım ayağım boşaldı adeta ıcım tıtredı beyfendı evetesrıf edesiye kadar. sofradada yıyemedım sınırden o derece delırdım.Sabahın kör vakti kız daha çayı ne ara demledin. Bizim yine pazarlar eziyet en fazla iki saatimiz var kahvaltı hazırlıklarına. Başına oturmaya 3-4 saat.
hadı bana fılm onerısınde bulunun..
alt yazı olmasa ıyı olur..turk yapımı romantık veya korku tercıhımdır
Ayva ve çay süpermiş.dun esım yarım saat gecıktı trafikten dolayı..sinir katsayılarım oylebır yukseldıkı anlatamam açlıktan..oglende yemek yememıstım aksam güzel yıyebıleyım dıye gecıstırmıstım.elım ayağım boşaldı adeta ıcım tıtredı beyfendı evetesrıf edesiye kadar. sofradada yıyemedım sınırden o derece delırdım.
degılkı sabah kalkıp 2saat bekleyebıleyım..ımkansız otesı..
cayım 7/24 ocak ustundedır benım..
cayla ayvayı yedım birazdan kalkıp karnımı doyurcam
ben hem sekersızhem acık ıcıyorum baya baya acık.. gun ıcınde rahat 10 kupaya yaklaşıyordur ıctıgım.. kasmıyorum relax takılıyoz pipiliyle bizzAyva ve çay süpermiş.
Ya millet bıraksa ben çay delisiyim ama korkudan sadece sabahları içiyorum.onunda bir sürü vicdan azabıyla sanki sigara içmişim gibi geliyor.
Biz ocak 15 ten sonra tatilde doğururuz. Senin koca da yanında olur. Bizim işlerin en yoğun zamanı. Allahım yardım et.bide size birsey soyleyımmı..
ılk hamışlıgımde ekım 21 dı doğum tarıhı..normalde ayın ortalarıydı yanı doğum zamanı kı ben ekım 19 da doğum yapmıştım..fakat en son doğuranlardan bırıydım..hepı topu 3 kışı falan kalmıştık..2 ay oncedenbaslamıstı doğumlar hele kı eylülde doğurmayan kalmamıştı
sımdı de oyle olacakkı hep oyle olur zaten..benım muhtemel gunum subatın ılk gunlerı yanı subatın ılk haftası gunu dolanlar muhtemelen ocak ortası sonları gıbı doğurur da..sonra gerıye kalanların ısı kotu vallahı beklemek ölüm geliyor ınsana
ben toprakana.com sitesinden büyük zavotlar üreticisinden siparis verdim canım organik olsun diye ama marketlerde de var internetten siparis vermem dersenBen severim kokulu peynirleri. Genzimi yakacak kadar keskin olmadiktan sonra yerim de marketten alinmaz sanirim dogal olmaz. Alinir mi bilen soylesin
evet subat 9 da açılıyormuş okul..1 haftada babalık ıznı verıyolarmıs(dıyorum devlet bıle farkında babaların hıc bır ıse yaramadıgının dababaya 1 hafta anneye aylarca ızın verıyorBiz ocak 15 ten sonra tatilde doğururuz. Senin koca da yanında olur. Bizim işlerin en yoğun zamanı. Allahım yardım et.
gunaydınnnnnnnnnn
yok ay haftada 2 3 kezcamasır yıkıyorum ama (gece yıkayıp sabah asıyorum normalde)sımdı de zıt gıbı her sabah kalktığımda yağmur oluyo ve salona serıyorum peteklerın ustlerıne falan.. esım aşırı terliyor sadece beyazlarda 20 ye yakın atlet fanıla oluyor bazen gecıyor bıle ..nasıl yıkamayımHergün yıkanacak çamaşırı nasıl buluyosun ? Kızının çamaşırları mı? Çok çay içme o da çarpıntı yapıyodur. Salep içelim artık zamanı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?