2015 Şubat Anneleri

Ya ne guzelmis o parasina razıyım keske oyle birini bulsam da heyet alsam. Bes bes isi sıkıntı olur iste o yuzden ona guvenemiyorum ben de idareden de sıkıntı.olabiir dedgn gibi. Aralığı bir cikarayim hayırlısı ile de ocak için bisey diyemiyorum sinavlar odevler notlar hep sıkıscak onlar da büyüyor gözümde

Bu 5+5 alırken işbaşı yapmamız gerekiyormu yoksa doktor ilk raporu verirken işbaşı değil de kontrol yazıyor raporu direk uzatıyor muyuz ?

Bebeğin göstermelik odasına duvar kağıdı yapıyoruz bir duvarına ama ben uzanıp yapıştıramağım için sıkıntı bastı talimat vermekten, kaçtım.

çok geçmis olsun canim
kabizlik bendede var iki gundur, bugun daha çikmadim wc ye gerçi son durum ne bilmiyorum
ne yapsakda geçse acabaa

Slm kızlar. Gerizekalı müdürüm hiç de gitmemem gereken bi çalıştaya zorla gönderdi. Saçma sapan bir otelle anlaşmış bakanlık sinir,stres ve açlıkla geçen 5 günün ardından şükür evime kavuştum. Baya kaynatmışsınız yine 200 sayfa geçmiş Herkes iyidir umarım?

Iki yazili arasini 15 gun tutuyorum. Aralik sonu da 10gun rapor planliyorum-yil sonu nasilsa diye. Daha once hic rapor almadim, sorun cikartirlar mi onu da bilmiyorum, dusundukce canim sikiliyo. 37 ye kadar calismam lazim ama nasil olacak bilmiyorum, simdiden o kadar cok yoruluyorum ki...ocakta da keske 5 veya 10 gunluk rapor alabilsem...

hogeldin canim
o kadar yazmismiyiz kiz : )
bizim gobisdaslarin çene saglam maasallahh

çok geçmis olsun canim
kabizlik bendede var iki gundur, bugun daha çikmadim wc ye gerçi son durum ne bilmiyorum
ne yapsakda geçse acabaa
Kayisi vs ise yaramiyosa doktorum duplac surup verdi. Yalniz kurdesen yuzunden su an kullanamiyorum. Hemoroid ilacina muptelayim, cok fena cunku.

Kayisi vs ise yaramiyosa doktorum duplac surup verdi. Yalniz kurdesen yuzunden su an kullanamiyorum. Hemoroid ilacina muptelayim, cok fena cunku.
hemoroid ilaci dedigin krem ^pomad gibi biseymi
bende e her dogumdan sonra hemoroid oluyor maalesef, kremlerle falan idare ediyorum sonra kendiliginden geçiyor
emzirdigim için baska mudahale de bulunamadilar , emzirme bitene kadrda sikayetlerim geçmisti

ama her kabiz oldugumda tekrarliyor hafif hafif

kayisiyi bi ara çok yiyordum ama birakdim geri baslasam iyi olucak galiba

yanina ceviz sut super olurr : )

hogeldin canim
o kadar yazmismiyiz kiz : )
bizim gobisdaslarin çene saglam maasallahh
Hoşbulduk canım. Valla baya baya yazmışınız hemde,dedim bakayım kızlar neler kaynatmış ama okumak ne mümkün :)
burdan itibaren takipteyim artık

Hoşbulduk canım. Valla baya baya yazmışınız hemde,dedim bakayım kızlar neler kaynatmış ama okumak ne mümkün :)
burdan itibaren takipteyim artık
valla ben gunluk giriyorum ama eskiyi okumuyorum maalaesef, en fazla iki uç sayfa geriye gidebiliyorum, sabah erkekn saatde basliyor burda mesai

30 gun rapor icin 300 veriyorsun onu da bin nazla yapiyorlar. Zaten o dr ozele gecti ozeller vermiyor heyet. Sinav vs ayni bizim de

Bu 5+5 alırken işbaşı yapmamız gerekiyormu yoksa doktor ilk raporu verirken işbaşı değil de kontrol yazıyor raporu direk uzatıyor muyuz ?
hic bilmiyorum

yazililar ortak tarihler belli v hep ocakta. Bakalim aktaririm ins.

valla ben gunluk giriyorum ama eskiyi okumuyorum maalaesef, en fazla iki uç sayfa geriye gidebiliyorum, sabah erkekn saatde basliyor burda mesai
Sende 2 çocuk var normaldir canım vakit ayıramaman. Ben rahatım ya şimdi gün içinde 2-3 kez girip okuyorum vallaha

Yurt dışında olsaydık chrîstmas adına on gün tatilimiz olurdu burda yeni yılda bîr gün anca veriyorlar .

çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alirsan o günleri doğum sonrasına aktaramiyorsun diye biliyorum canım sen 32 den sonra rapor alacak misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…