Benimde çıktı. Bana olmaz dedim oldu.acıyor ama yokmuş gibi davranıyorum korkuyorum çünküKayisi vs ise yaramiyosa doktorum duplac surup verdi. Yalniz kurdesen yuzunden su an kullanamiyorum. Hemoroid ilacina muptelayim, cok fena cunku.
Evettt çok akıllısın.Etiket kağıtları var yapışkanlı onlardan alın
Ya senin isinde cok zor allah yardimcin olsun dogum yapsan ne olcak kapalimi kalicak bi yardimci alsan simdiden doguma kadr ogretsen biraz en azindam 2 hafta falan evde olursunNe güzel rapor konuşuyorsunz.
Ben son 2 gittiğimde dr çalışıyor musun rapor yazalım diyo boynumu büküp bakıyorum.
En azından beklediğiniz bir gün var
yönetim sorun çıkarmaz inşallah bu rapor olaylarında
Var stajyer.ticaret lisesine gidiyor. Öğleden sonra geliyor ama mükellefler illede beni soruyor. Kapalı kalamaz mecbur iş devam edecekYa senin isinde cok zor allah yardimcin olsun dogum yapsan ne olcak kapalimi kalicak bi yardimci alsan simdiden doguma kadr ogretsen biraz en azindam 2 hafta falan evde olursun
çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alirsan o günleri doğum sonrasına aktaramiyorsun diye biliyorum canım sen 32 den sonra rapor alacak misin
umarim öyle olur bizim başhekim rapor olayını hiç sevmez de ama çocuk konusunda da çok duyarlıdır inşallah bebis için rapor aldığimi bilince sıkıntı yapmazİnşallah yönetici önemli ama bunlarda bizim hakkımız ve normal zamanda zaten rapor kullanan birileri değiliz,şimdi mecburiyetten kullanıyoruz
iyi akşamlar arkadaşlar çok sancım var iyi değilim alt tarafta rahimden makata doğru olan kısmında çok ağrım oluyor oturup kalkarken daha çok dr magnezyum verdi yine aynı sizlerdede varmı bu sorun iyi değilimm
6 aralikta alicam canım 32+0 daCanım sen. 32 hafta raporunu aldın mı?
bişi çıkmaz insallah canım ama yediklerine dikkat et hamurisi yüzünden yüksek cikmistir çok tüketme onlarıkizlar ya agzimda kuruluk var diye sekerimi olçtum parmakdan,120 çikdi
ben yemek yiyeli 3.5 saat oldu( hamur isi yedim ) ve ondan beri su disinda bisey sokmadim agzima
yani 120 dusmus hali olmali galiba
çarsamba ebe yle randevum var , o gune kadar saaatli sepetli olçmeye çalisicam
Allah sonumu hayretsin, seker hastasi olmayim nolurr
dediğine benzer bir ağrı sancı kramp karışımı birşey neden oluyor olabilir 1 aydır var bende bazen artıyor yürüyemiyorummsancı mı kemiğin mi batıyor bıçak saplanmış gibi oturup kalkarken? hani sanki kütlese geçecek gibi kemiğin ağrıyorsa ona magnezyum veriyorlar zaten ama sancı başka
Offff bundan hic hoslanmadim. Cok mantikli aslinda....Yalniz bir sey sorucam, kadin dogumcu disinda bir drtan alsak, 40 gunluk rapordan dusmez mi? Cunku dogum sonrasi 40 gunluk rapordan harcamak daha zor gibiçalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alirsan o günleri doğum sonrasına aktaramiyorsun diye biliyorum canım sen 32 den sonra rapor alacak misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?