Bugun de balık muhabbeti yüzünden içemedim yarın inşallah
Iki yazili arasini 15 gun tutuyorum. Aralik sonu da 10gun rapor planliyorum-yil sonu nasilsa diye. Daha once hic rapor almadim, sorun cikartirlar mi onu da bilmiyorum, dusundukce canim sikiliyo. 37 ye kadar calismam lazim ama nasil olacak bilmiyorum, simdiden o kadar cok yoruluyorum ki...ocakta da keske 5 veya 10 gunluk rapor alabilsem...
Var stajyer.ticaret lisesine gidiyor. Öğleden sonra geliyor ama mükellefler illede beni soruyor. Kapalı kalamaz mecbur iş devam edecek
kizlar ya agzimda kuruluk var diye sekerimi olçtum parmakdan,120 çikdi
ben yemek yiyeli 3.5 saat oldu( hamur isi yedim ) ve ondan beri su disinda bisey sokmadim agzima
yani 120 dusmus hali olmali galiba
çarsamba ebe yle randevum var , o gune kadar saaatli sepetli olçmeye çalisicam
Allah sonumu hayretsin, seker hastasi olmayim nolurr
iyi akşamlar arkadaşlar çok sancım var iyi değilim alt tarafta rahimden makata doğru olan kısmında çok ağrım oluyor oturup kalkarken daha çok dr magnezyum verdi yine aynı sizlerdede varmı bu sorun iyi değilimm
Kizlar normalde hic yemediginiz yada sevmedginiz birseyi hamilelikte cok sever oldunuzmu aserdinizmi ?
Ben evlenene kadar bamya yemedim cunku babam yemezdi annemde alip yapmazdi .birgun kv yapti dedim bosuna yillarca yememisim hic guzel degildi.. Sonra 4 5 aylik hamileyken birden aklima dustu bir veli ye soyledik yapip gonderdi resmen icine dustum sonra bida istedim bida yapti..
Biraz once canim yine bamya istedi esim marketten konservesini alip geldi kalsik yemek gibi yaptim simdi pisiyo :)
Çok güzel olmuş canım huzurlu huzurlu uyusun inşallah yavrusun :)İşte Beşîğimiz Bu
raporu kadın doğumdan alman şart değil zaten canım istediğin bi hekimden alabilirsin ama doğumdan önce 32.haftadan önce kullan bari de iznin azalmasinOffff bundan hic hoslanmadim. Cok mantikli aslinda....Yalniz bir sey sorucam, kadin dogumcu disinda bir drtan alsak, 40 gunluk rapordan dusmez mi? Cunku dogum sonrasi 40 gunluk rapordan harcamak daha zor gibi
6 aralikta alicam canım 32+0 da
sat a göre vermiyorlar miymis? gerçi önde değil bnmkinin gelişimi ama duymamıştım bunuGelişimi önde olunca erken verilebiliyormuş da o yuzden sordum canım.
Bu pek mantikli olmaz sonrasina aktrmak acisindan. Sata gore raporlati alsak ama 38 de dogursak o iki haftayi da aktariyoruz o yuzden sezeryan olcak bile olsa sata gire rapor alin derim. Tabi acil bi durum olur dinlenmek gerekir o baskaGelişimi önde olunca erken verilebiliyormuş da o yuzden sordum canım.
İnş. Canım Kendi Kendime Yapınca Anca Bu Kadar Oldu çeyizciler Çok Para İstiyo Süslemeye :/Çok güzel olmuş canım huzurlu huzurlu uyusun inşallah yavrusun :)
İnş. Canım Kendi Kendime Yapınca Anca Bu Kadar Oldu çeyizciler Çok Para İstiyo Süslemeye :/Çok güzel olmuş canım huzurlu huzurlu uyusun inşallah yavrusun :)
gayet güzel olmuş bence hem ne güzel el emeği göz nuru daha kıymetliİnş. Canım Kendi Kendime Yapınca Anca Bu Kadar Oldu çeyizciler Çok Para İstiyo Süslemeye :/
Offff ya kizlar, krizantemcik ve serefnaz85...ben resmen can cekiserek okula gittim kac haftadir, gece acil gunduz okul. Sirf raporu sona saklayayim diyeraporu kadın doğumdan alman şart değil zaten canım istediğin bi hekimden alabilirsin ama doğumdan önce 32.haftadan önce kullan bari de iznin azalmasin
İşte Beşîğimiz Bu
Gelişimi önde olunca erken verilebiliyormuş da o yuzden sordum canım.
Dün kayınvalidemdeydik. Gelirken bize getirdik bizde kaldı gece. Sabah kalktık bi baktım alt katın halıları nı çırpmış yerleri silmiş duvarları silmiş perdeleri makinaya atmış yıkanıyordu. Devamında üst katın perdelerini ben attım makinaya üst katın da duvarlarını sildi tuvalet banyoları yokadı ben kahvaltı hazırladım yemek faslıyla uğraştım ev pîrü pâk oldu. Camlarıda içten sildik dıştan kardeşime sildircem inş. Halıları da ay sonu yıkamaya vercem bi mutfak kaldı bide baza altı ve gardolap. Döküp baştan silip yerleştircem tam olsun içim rahat olsun. Ben doğumagidince de üstten bi temizleseler yeter. Nasıl olsa ben işin ucunu bırakmıycam. Çok yoruldum bugün k.çım ayrılıyo sanki. Belim sırtım topuklarım bileklerim her bi zerrem ağrıyo. Hiç oturmadım bu saate kadar. Karnım çok gergin bebeğim sağa toplandı sertleşti karnım. Oda çok yorgun sanırım. Bizden böyle işte.. Koltuğa serildim adeta bayıldım sizin yazışmalarınızı okuyorum. Herkese hayırlı geceler..
Offff ya kizlar, krizantemcik ve serefnaz85...ben resmen can cekiserek okula gittim kac haftadir, gece acil gunduz okul. Sirf raporu sona saklayayim diyecok sagolun beni bilgilendirdiginiz icin.
Bebişin ineği :) öper teyzeleri
saol canimbişi çıkmaz insallah canım ama yediklerine dikkat et hamurisi yüzünden yüksek cikmistir çok tüketme onları
Kizlar normalde hic yemediginiz yada sevmedginiz birseyi hamilelikte cok sever oldunuzmu aserdinizmi ?
Ben evlenene kadar bamya yemedim cunku babam yemezdi annemde alip yapmazdi .birgun kv yapti dedim bosuna yillarca yememisim hic guzel degildi.. Sonra 4 5 aylik hamileyken birden aklima dustu bir veli ye soyledik yapip gonderdi resmen icine dustum sonra bida istedim bida yapti..
Biraz once canim yine bamya istedi esim marketten konservesini alip geldi kalsik yemek gibi yaptim simdi pisiyo :)
İşte Beşîğimiz Bu
sat a göre vermiyorlar miymis? gerçi önde değil bnmkinin gelişimi ama duymamıştım bunu
Ay bilmiyorum ki:) değildir yaInek diyince aklıma geldi esimin bir arkadaşı süt şapka makinası kiralanan yerde aslında bunların inekler için kullanıldığı söylemiş. Ben hastaneden kiralanıyor dedim. Arkadaşı başka biryerden kiralandığını söylemiş bunun doğruluğu var mı?
Dün kayınvalidemdeydik. Gelirken bize getirdik bizde kaldı gece. Sabah kalktık bi baktım alt katın halıları nı çırpmış yerleri silmiş duvarları silmiş perdeleri makinaya atmış yıkanıyordu. Devamında üst katın perdelerini ben attım makinaya üst katın da duvarlarını sildi tuvalet banyoları yokadı ben kahvaltı hazırladım yemek faslıyla uğraştım ev pîrü pâk oldu. Camlarıda içten sildik dıştan kardeşime sildircem inş. Halıları da ay sonu yıkamaya vercem bi mutfak kaldı bide baza altı ve gardolap. Döküp baştan silip yerleştircem tam olsun içim rahat olsun. Ben doğumagidince de üstten bi temizleseler yeter. Nasıl olsa ben işin ucunu bırakmıycam. Çok yoruldum bugün k.çım ayrılıyo sanki. Belim sırtım topuklarım bileklerim her bi zerrem ağrıyo. Hiç oturmadım bu saate kadar. Karnım çok gergin bebeğim sağa toplandı sertleşti karnım. Oda çok yorgun sanırım. Bizden böyle işte.. Koltuğa serildim adeta bayıldım sizin yazışmalarınızı okuyorum. Herkese hayırlı geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?