İnşallah canım ya yumurtlamam da 3 gün geç olduğu için acele davranmak da istemiyorum yoksa hemen başka doktora da giderim bu akşam ama görünmeyebilir erken olduğu için. O zaman da daha çok korkarım eminim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen en azından aşeriyon canım ben de hiç yok sadece ver turşuyu sabaha kadar yerin içerim ama ille şunu al gel istemedim daha :)
Evet canım alttan bakıldı
Ya cnm olmasin zaten çok kotu birşey bu. Rabbim saglik versin bebelerimize...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bol bol salavat getir
dua oku
aklına kötü bişey getirme canım
emin ol o iyidir
ama sen stres yaptıkça oda geriliyordur
Hep dua ediyorum canım ama benim de böyle bir sınavım olacak. Bebeğimle değişirim belki. Yapı olarak çok tez canlıyım. Şimdi mecbur bekleyeceğim
bekle tatlım ozaman. ama sacma sapan seyler dusunmeden bekle :) uzme bebısını. sonra kızıp anne ben burdayım dıye bagırır gorursun :)
Bende bu yakindaki hastaneye gitmek istiyorum bugün gitsem mi acaba dayanamicam cumartesiye kadar bu seferde haftada iki kez USG okur ona da uzulurum ne yapayim kozlar bi akil verin
benım annem cok uzakta oturuyor oyuzden kayınvalıdem bakıcak. suan benım ısı bırakma gıbı bı luksum yok ama benımde hayalım oydu. sonra beklenmeyen ödemeler cıktıı basımıza mecburen devam edıcem işime. inş sınavı kazanırsın cnm ama sınav sonucu acıklanıcak sonra basvurular beklemeler derken seın bebıs dogar ozamana kadar . ama sonuc ıyı olsunda er yada gec memur ol. en guzelı. özel sektor cekılecek cıle degıl.
Ya kızlar kıyafetleri özelliklede pantolonu sıkan varmı beni sıkıyo hamile için olanlarda çok büyük göbek kısımları fikir verin işe geliyom masanın altında dükkanlar açık :) ne giycez bilemedim
:) Allah razı olsun yüzümü güldürdünüz. Insallah hepimiz iyi haberler alırız daima
Ya kızlar kıyafetleri özelliklede pantolonu sıkan varmı beni sıkıyo hamile için olanlarda çok büyük göbek kısımları fikir verin işe geliyom masanın altında dükkanlar açık :) ne giycez bilemedim
inş canım inş hepımız bı allaım bebıslerı kcagımıza o zamanda gazı var benım kı emmyo yok kabız oldu bıde daha onlarla ugrasıcaz. bu en ıyı gunlerımız unutma :) gereksız seylerle uzmeyelım kendımızı
kızlar enim bebeğimin kalbi durmuş gelişim geriliği almamız lazım dedi yıkıldım resmen ne bir kanamam vardı ne başka bişey herşy normaldi anlayamadım daha önce yaşamamıştım kürtaj dedi.başka doktora gitsem başka birşeymi diyecek sanki perş.olcam sanırım
kızlar enim bebeğimin kalbi durmuş gelişim geriliği almamız lazım dedi yıkıldım resmen ne bir kanamam vardı ne başka bişey herşy normaldi anlayamadım daha önce yaşamamıştım kürtaj dedi.başka doktora gitsem başka birşeymi diyecek sanki perş.olcam sanırım
İnşallah canım Allah nasip ederse o günleri görelim de oy yerim onun gazlı minik karnını :) vallahi içime su serpildi
Canim kusura bakma yanlislikla senin ccevabin altina yazmisim. Bu arada lütfen güzel düşünmeye calis. Belirtilerin görülmediği anneler hakkında okuduğum bir yazida bebegini daha çok dusunen, kaygilanan annelerde görüldüğü yazıyordu. Biraz daha rahat ol canim sonuçta hepimiz de Rabbim ne derse o yönde savrulacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?