- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Aynen heyet alicam ben büyük ihtimal öyle 5 er 5 er çok uğraştırıcı ama idare sıkıntı yapar mı diye korkuyorum hiç sevmiyor bizim başhekim rapor olayınıhım, uğraştırıcı o ya , idare maraz çıkarır , rapordan pek hoşlanmıyorlar zaten, ne yaparım bilmem aslında tek seferde 45 gün heyet almak var ama nasıl yapacaz onu işte : ((
8.ayda bulantılar tekrar başlayabiliyor rahim yukarı doğru mideye baskı yapiyor ya grip belirtisi yoksa hamilelik yüzündendir arasira benim de bulanıyorKızlar bi haftadır midem bulanıyor eşim grip acaba ondan mı nasiplendim yoksa gebelikten mi
sagol canim. Kiskanclik basladi ama büyük kuzuda daha simdiden. Sonumuz hayr olsun :))))
Canım Tekrar Yıkama Kapalı Bir Odan Balkonun Varsa Ser Sofra Bezine Kurusun Sonra Didikle Tekrar Yerleştir. Yünün Çok Pisliği Olmuyo Kılıfı Kirleniyo Geneldekızlar bi şey sormak istiyorum.
biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?
Canım Tekrar Yıkama Kapalı Bir Odan Balkonun Varsa Ser Sofra Bezine Kurusun Sonra Didikle Tekrar Yerleştir. Yünün Çok Pisliği Olmuyo Kılıfı Kirleniyo Genelde
Pazartesi sendromundan galibaçok sessizsiniz bayanlar
Aynen heyet alicam ben büyük ihtimal öyle 5 er 5 er çok uğraştırıcı ama idare sıkıntı yapar mı diye korkuyorum hiç sevmiyor bizim başhekim rapor olayını
Canımcım öncelikle geçmiş olsun, daha iyisindir umarım şimdi.Sana bir şey soracağım, gebelik öncesi kilon kaçtı?4 kilo almıştın şimdi 3 e düşmüş ya merak ettim.Ben bildiğin 11 kilo aldım hemen hementünaydın hanımlar,,pipili beyler ve fıstık kızlar
bugun gundem yogun bızde bıraz.. o sebepten hızlı hızlı halletmeye calısıyorum ıslerı guclerı..
hee bu arada gece muthıs bır karın agrısına uyandım bekledım doguruyormuyum acaba dıye ama megerse bagırsaklarımı bozmusum uzerınıze afıyet..sabah tartıldıgımda 1 kılo verdıgımı gordum..zannımca 3 kıloyla bıtırıcem ben bu hamıslıgı
ogleden sonra sohbet var..kahvaltıyı ettık yavru kuşla..aksam yemegımızı de koydum ocaga..evımı derledım topladım ..aslında bı evlerı supursem hıc fena olmayacak ama pek halım yok gıbı bakalım heran hersey olabılır..
ben senın sımdı hıssettıklerını kızım dogdugunda hıssetmıstım..hatta ılk 1 hafta sadece emmek ıcın uyanmıstı kızım ama ben hıc uyumadan sabaha kadar onu seyredıyordum..ya kusar bogazında kalırsa ya ölurse..onun ölecegıne oylesıne tuhaf bı sekılde ınanmıstım kı cok uzun zaman kızıma alısamamıstım.. hatırlıyorum ılk 1 hafta sonra esıme bakın hala ölmedı demekkı yasayacak bıraz daha dıyodum..nasıl bır psıkılojıyse artık.. ılk cocuk bambaska bırsey gercekten..hıssıyatı da zorluguda herseyı baska..Gece gece kafama takıldı uykum kaçtı.
Düşündüm bebek doğduktan sonra ben bebek gece uyusa bile onu bırakıp uyumaya korkarım,sürekli yüzüne bakarım.
Ne olcam ben? Deneyimli anneler alışır mıyım?
Şimdiden korkusu sardı ben ya uyursam bebeğe bir şey olursa.
Yoksa ben delirecek miyim?
canım yunse sorun olmaz yenıden yıkamada gerekmez ama top top olduguna gore pamuk tur zannımca o..o da bıdaha ıflah olmaz..kızlar bi şey sormak istiyorum.
biz birinden beşik bulmuştuk içindeki yatağı yıkamak istedim makinenin narin programına attım ama sanırım içi pamukmuş toplantdı top top oldu, acaba ben onu nasıl yapsam. tekrar makineye atıp güzelce yıkatıp söksem, içi kuruyunca didiklesem tekrar doldursam olur mu ki?
Canımcım öncelikle geçmiş olsun, daha iyisindir umarım şimdi.Sana bir şey soracağım, gebelik öncesi kilon kaçtı?4 kilo almıştın şimdi 3 e düşmüş ya merak ettim.Ben bildiğin 11 kilo aldım hemen hemen
canım yunse sorun olmaz yenıden yıkamada gerekmez ama top top olduguna gore pamuk tur zannımca o..o da bıdaha ıflah olmaz..
şuan ağlamak istiyorum
iş yerinde 2 hmileyiz beni doktorum normalde 19 aralıkta izne ayıracağını söyledi fakat iyi olursam çalışacağım dedim. diğer arkdaşta 19 haftalık hamile patron iki tane eleman almış yerimize çünkü bölümde ikimiz tekiz ve yeni gelen sabahın köründe bana ne dese beğenirsiniz sen aralıkt gitmiyomuydun dedi daha 1 aralık bugün düşünün yani içerde geçen görüşmeyi. nasıl görüştüyse patron nasıl gözden çıkardıysa iki günlük adam kalkmış bana ne diyo.sinir oldum çok
68 le hamıle kaldım..71 küsürdü camasırlarımla bugun..
hıc dıkkat etmememe ragmen garıp ama kılo almadım..kızımda 15 kılo almıstım..
normal bence..Maşallah diyeyim o zamanBen de 15 e doğru emin adımlarla gidiyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?