bızımkı park yatak 70-120 olculerınde cokkkkkkkkkkkkkkkk memnunum.. :)park yatak alan yok mu
bızımkı park yatak 70-120 olculerınde cokkkkkkkkkkkkkkkk memnunum.. :)
öğreteyim diye bekledi ama işim çok benim anlatamam dedim ayrıca ben ocak sonuna kadar burdayım haberin olsun dedim sustu kaldı insanlar terbiyesiz olmuş şimdi gitsin başkasından öğrensin yanımdaki hamile arkadaşta sinir olmuş zaten 0 da işim var dedi odada tırmalanıyor"yyooo seni yanlış yönlendirmişler gitmiyorum" diyeydin keşke. terbiyesiz insan terbiyesizdir arkadaş. öğretme sen de kendi işini tırmalasın dursun.
öğreteyim diye bekledi ama işim çok benim anlatamam dedim ayrıca ben ocak sonuna kadar burdayım haberin olsun dedim sustu kaldı insanlar terbiyesiz olmuş şimdi gitsin başkasından öğrensin yanımdaki hamile arkadaşta sinir olmuş zaten 0 da işim var dedi odada tırmalanıyor
kontrol olmuyor canım,her pazartesi gidip 5 gün alıyorsun..tekrar tekrar hasta olmuş gibi..kontrol olursa 7 gün alacaksın ki pazartesi tekrar kontrol olsun,öylede 2 gün haftasonu boşa gider..5+5 dediğin nsl oluyor 5 günlük rapor sonra kontrol deyip 5 daha mı veriliyor ?
Alakasız olacak ama senin bebeğinde mi vsd vardı canım?öğreteyim diye bekledi ama işim çok benim anlatamam dedim ayrıca ben ocak sonuna kadar burdayım haberin olsun dedim sustu kaldı insanlar terbiyesiz olmuş şimdi gitsin başkasından öğrensin yanımdaki hamile arkadaşta sinir olmuş zaten 0 da işim var dedi odada tırmalanıyor
evet canım önemli bulmadı doktorlar 0,07 mm çıktı fetal ekoya girdim doktor raporda gereksiz olduğunu çok küçük olduğunu kapanabileceğini söyledi kendi doktorumda görmediğini söyledi hayırdır canım ?Alakasız olacak ama senin bebeğinde mi vsd vardı canım?
Benim doktorum söylemedi,görmedi demekki.. Detaylı ultrasonda da bir şey çıkmadı.. Bugün kendi kafama göre gittim fetal eko yaptırdım ve 1 mm vsd çıktı..%60-70 doğuma kadar kapanırevet canım önemli bulmadı doktorlar 0,07 mm çıktı fetal ekoya girdim doktor raporda gereksiz olduğunu çok küçük olduğunu kapanabileceğini söyledi kendi doktorumda görmediğini söyledi hayırdır canım ?
yün döşek var içinde de bende alçak diye düşündüm. süngeri nerden alıcaz.Canım Yatak Olarak İçinde Yün Yatak Vardı. Banada Birinden Geldi Kullanmıyomuş Atıcakmış Neyse İçine Ben Oval Sünger de Koydum Yün Döşeğin Üstüne Yani Çünkü Hem Alçak Oluyodu İlk Zamanlar Bebeği Zor Alırsın Sezeryan Olursa Dediler Hemde Bebek Sert Yerde Yatsın Dediler. Sende Yün,Elyaf Satan Yerde O Ölçülerden Alıp Oval Şekli Verebilirsin.
yani bi,lmiyorum canım benimki 1 mm altında 1 mm çeyreği kadar dedi sen yinede doktoruna sor ama hepsi önemli bişeydeğil diyor doğunca bebeği göreceklerini söyledilerBenim doktorum söylemedi,görmedi demekki.. Detaylı ultrasonda da bir şey çıkmadı.. Bugün kendi kafama göre gittim fetal eko yaptırdım ve 1 mm vsd çıktı..%60-70 doğuma kadar kapanır
hayır canım kapakçıklar arasındaki açıklık vsd kalp delik olmuyovsd neymıs..kalptekı delık mı?
sanırım hepsinin genel hareketi bu tekmede atmıyor ama kıpır kıpır içerde yerini genişletiyor sanki seninki durmuş şimdi iyisin benimki hala içerde boğuşuyor göbeğimin şekli bozuldu karşımda oturan göbeğimin oynadığını söylüyor yoruluyor insangece hiç uyutmadı minnak oğlum kıpır kıpır sağa döndüm aynı sola döndüm aynı artık yatakta hareket etmekte çok zorlaştı son haftalar nasıl olacak bakalım
şimdide hareket yok uyuyor sanırım
şöyle bi evi toparladım ders çalışmaya başlayacam
% 60-70 i doğuma kadar yada sonrasında kapanıyor küçük açıklıkların dedi çocuk kardiyoloğu.. Doğumdan 10-15 gün sonra gel bakalım dedi.. Cuma günü kendi doktoruma da göstericem.. Annelik içgüdüsü işte,doktor önemli değil dese de anneler için her şey önemli :)yani bi,lmiyorum canım benimki 1 mm altında 1 mm çeyreği kadar dedi sen yinede doktoruna sor ama hepsi önemli bişeydeğil diyor doğunca bebeği göreceklerini söylediler
park yatak alan yok mu
en az alınması gereken kılo 7-8 diye bılıyorum.tünaydın hanımlar,,pipili beyler ve fıstık kızlar
bugun gundem yogun bızde bıraz.. o sebepten hızlı hızlı halletmeye calısıyorum ıslerı guclerı..
hee bu arada gece muthıs bır karın agrısına uyandım bekledım doguruyormuyum acaba dıye ama megerse bagırsaklarımı bozmusum uzerınıze afıyet..sabah tartıldıgımda 1 kılo verdıgımı gordum..zannımca 3 kıloyla bıtırıcem ben bu hamıslıgı
ogleden sonra sohbet var..kahvaltıyı ettık yavru kuşla..aksam yemegımızı de koydum ocaga..evımı derledım topladım ..aslında bı evlerı supursem hıc fena olmayacak ama pek halım yok gıbı bakalım heran hersey olabılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?