Benim biraz bol gelen kotlarım vardı onlarla rahat ediyorum ama yaz günü pantolonda terletiyor. Elbise en rahatı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sende mayıs ayında hamıs olmak ısteyenler topıgındeydın sanırım. benım hala gorustugum bıkac kısı var ordan. dun gırdım topiğe baktım bıraz. ordakılaer hala cıft cızgı gormek ıcın ugrasıyor. ne kadar sanslıyız bı dusun . allaha sukur cızgılerı keselerı gorduk. hersey sırayla. ıns hepsı olucak inş allahın ıznıyle.
Evet canım hatta Mayıs'ta kimyasal gebelik yaşadım. Allah'a şükür hemen üzerine hamile kaldım. Çok doğru söylüyorsun Allah nasip etti inşallah kucağımıza almayı da nasip eder. Allah bekleyen isteyen herkese versin inşallah
Ne kusuru canım. Ay pimpirikli uyuz bir anne olacağım kesin Allah nasip etsin de inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım
Bildiğin düğmem açık geziyorum :) bide benim normalde de göbeğim vardı az ben hep yürürken içime çekerdim şimdi şaldım görseniz bu kadın bildiğin hamile dersiniz :)
Eki Görüntüle 1173985 kızlar tişört nasıl arkadaşlar almış iş yerinden tam bize uygun :)
SAT : 06.05.2014
beklenen dogum tarihi: 22.02.2015
yas 20
kilo 60
sehir kocaeli
1 bebek
son durum kese göründü
Bildiğin düğmem açık geziyorum :) bide benim normalde de göbeğim vardı az ben hep yürürken içime çekerdim şimdi şaldım görseniz bu kadın bildiğin hamile dersiniz :)
Eki Görüntüle 1173985 kızlar tişört nasıl arkadaşlar almış iş yerinden tam bize uygun :)
Bencede öyle bir anne olacaksin çok çektirme çocuğa yazik bee : )
Ayniii benn :) valla canim bi elbisede rahat EDEBİLİYORUM suan. Sanirim biz erkenden baslayacagiz hamile kiyafetlerine.
Çok sirinmisss:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende yazmıştım oraya ama düştü bebişin şimdi Burdayım Allah bu sefer kavuştursun bizi bebişlerimiZe
Ya kızlar kıyafetleri özelliklede pantolonu sıkan varmı beni sıkıyo hamile için olanlarda çok büyük göbek kısımları fikir verin işe geliyom masanın altında dükkanlar açık :) ne giycez bilemedi
ben de aynı durumdayım. yenı kıyafetler aldım bıle eskılerın yüzüne bıle bakmıyorum artık. işyerın nasıl bilmiyorum ama bu yıl şu dallı güllü ince pantiler varya ben onlardan aldım. o kadar diyet yaptım kilo verdim şimdi yine topik oldum çıktım.
millet 6-7 ay aynı kıyafetleri giyiniyor bana ikinci ayda olan tek bir kıyafet kalmadı. en iyisi tayt giymek galiba üstüne de tunik.
Ayy çok güzel nerden almış canım güle güle giy
Bencede öyle bir anne olacaksin çok çektirme çocuğa yazik bee : )
Ayniii benn :) valla canim bi elbisede rahat EDEBİLİYORUM suan. Sanirim biz erkenden baslayacagiz hamile kiyafetlerine.
Çok sirinmisss:)
Âmin canım âmin inşallah. Azcık büyüseler de bişeyler almaya başlasak moralimiz gelse
İnternetten almışlar bi tane daha var evli mutlu çocuklu yazıyo manyak buradakiler görseniz benim yerime taşıcaklar nerdeyse göbeği 😃
Hahah :) Bende öyleyim , ki bende göbek falan yoktu hamile kalmadan önce , dümdüzü karnım . Ama şimdi mümkün değil pantolon düğmemi kapatmam . Ama açıkçası birşeylerde almak istemiyorum 3 aydan önce biraz daha idare edicem artık :/
Bak resme dikkatli göbek belli 😃 herkes diyo doğuma giderken kapulara sığmıcan ama ben 2 kilo verdim
Ya kızlar kıyafetleri özelliklede pantolonu sıkan varmı beni sıkıyo hamile için olanlarda çok büyük göbek kısımları fikir verin işe geliyom masanın altında dükkanlar açık :) ne giycez bilemedi
ben de aynı durumdayım. yenı kıyafetler aldım bıle eskılerın yüzüne bıle bakmıyorum artık. işyerın nasıl bilmiyorum ama bu yıl şu dallı güllü ince pantiler varya ben onlardan aldım. o kadar diyet yaptım kilo verdim şimdi yine topik oldum çıktım.
millet 6-7 ay aynı kıyafetleri giyiniyor bana ikinci ayda olan tek bir kıyafet kalmadı. en iyisi tayt giymek galiba üstüne de tunik.
Taytlarimin belide sikiyor canim ya. Valla işimiz var.
Ay ne guzel maşallah rahat edersin. Etrafında kıskanç insan olmasındansa böyle hevesli iş arkadaşları ne guzel
Biz seninle ayniyiz hem göbek hem kilo konusunda. İki kilo verdim umarim zamanında gelir ve fazlasıyla gelmez.
Taytlarimin belide sikiyor canim ya. Valla işimiz var.
Ben şuan 61 kiloyum tayflarda sıkıyo bi tane M beden hamile taytı aldım oda o kadar karnım yok büyük geliyo 😃 sen kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?