2015 Şubat Anneleri

Benim biraz bol gelen kotlarım vardı onlarla rahat ediyorum ama yaz günü pantolonda terletiyor. Elbise en rahatı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bildiğin düğmem açık geziyorum :) bide benim normalde de göbeğim vardı az ben hep yürürken içime çekerdim şimdi şaldım görseniz bu kadın bildiğin hamile dersiniz :)

Evet canım hatta Mayıs'ta kimyasal gebelik yaşadım. Allah'a şükür hemen üzerine hamile kaldım. Çok doğru söylüyorsun Allah nasip etti inşallah kucağımıza almayı da nasip eder. Allah bekleyen isteyen herkese versin inşallah

kızlar tişört nasıl arkadaşlar almış iş yerinden tam bize uygun :)

Bende yazmıştım oraya ama düştü bebişin şimdi Burdayım Allah bu sefer kavuştursun bizi bebişlerimiZe

Ne kusuru canım. Ay pimpirikli uyuz bir anne olacağım kesin Allah nasip etsin de inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım

Bencede öyle bir anne olacaksin çok çektirme çocuğa yazik bee : )

Ayniii benn :) valla canim bi elbisede rahat EDEBİLİYORUM suan. Sanirim biz erkenden baslayacagiz hamile kiyafetlerine.

Eki Görüntüle 1173985 kızlar tişört nasıl arkadaşlar almış iş yerinden tam bize uygun :)

Çok sirinmisss:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

SAT : 06.05.2014
beklenen dogum tarihi: 22.02.2015
yas 20
kilo 60
sehir kocaeli
1 bebek
son durum kese göründü

Merhaba aramıza hoşgeldin :) maşallah,Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza. Kocaeli'nin neresinde oturuyorsun ? :))

Bende otururken açıyorum bazen çok rahatsız ediyor :) baştan daha fazla şişmişti bi iki gündür şişkinliğim geçti biraz daha iyiyim. Koca göbüşlü Halim bir an önce gelsin istiyorum :)

Bak resme dikkatli göbek belli 😃 herkes diyo doğuma giderken kapulara sığmıcan ama ben 2 kilo verdim

Bende yazmıştım oraya ama düştü bebişin şimdi Burdayım Allah bu sefer kavuştursun bizi bebişlerimiZe

Âmin canım âmin inşallah. Azcık büyüseler de bişeyler almaya başlasak moralimiz gelse

Hahah :) Bende öyleyim , ki bende göbek falan yoktu hamile kalmadan önce , dümdüzü karnım . Ama şimdi mümkün değil pantolon düğmemi kapatmam . Ama açıkçası birşeylerde almak istemiyorum 3 aydan önce biraz daha idare edicem artık :/

Ayy çok güzel nerden almış canım güle güle giy

İnternetten almışlar bi tane daha var evli mutlu çocuklu yazıyo manyak buradakiler görseniz benim yerime taşıcaklar nerdeyse göbeği 😃

Benim üzerime çok düşmüşler ben çocuğuma yapmıcam serbest olsun biraz diyorum ama hiç sanmıyorum 😂

Âmin canım âmin inşallah. Azcık büyüseler de bişeyler almaya başlasak moralimiz gelse

Aynen hayatım Allah o günleri göstersin bize onlarında resmini gönderelim birbirimiZe inşallah

İnternetten almışlar bi tane daha var evli mutlu çocuklu yazıyo manyak buradakiler görseniz benim yerime taşıcaklar nerdeyse göbeği 😃

Ay ne guzel maşallah rahat edersin. Etrafında kıskanç insan olmasındansa böyle hevesli iş arkadaşları ne guzel

Ben bi tek tayt aldım en rahatı o uzun tunik giyiyorum başka seçenek kalmadı evde zaten incecik penye bi elbise

Bak resme dikkatli göbek belli 😃 herkes diyo doğuma giderken kapulara sığmıcan ama ben 2 kilo verdim

Biz seninle ayniyiz hem göbek hem kilo konusunda. İki kilo verdim umarim zamanında gelir ve fazlasıyla gelmez.

Ay ne guzel maşallah rahat edersin. Etrafında kıskanç insan olmasındansa böyle hevesli iş arkadaşları ne guzel

Ben düşük yapınca benle bir ağladılar tekrar hamile kalınca bu sefer sevinçten beraber ağladık öle dostlar canlar saolsunlar sonuçta ailemizden çok onlarla vakit geçiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…