2015 Şubat Anneleri

benim yanımda ssk lı çalışan yok. stajyer var o da ssk lı değil.
bende bir kişiden duydum alan ama onun içinde işi bırakma koşulu arıyorlarmış . düşünsene işyerimi kapattığımı .hadi siz gidin başka mali müşabir bulun ben doğum yapıcam sonra gelirsiniz.
bir iki güne sgk ya gıdecegım orda da sormayı dusunuyorum ama bir şey bıldiklerini de gormedım henuz.
sen ne yapacaksın?

ne ile yıkadın. dalan benımkı o da kokuyor mu acaba?

aa çok pahalı bır hastane
muayeneler 130 tl
doğumda 3100 normal sezeryan 3800
nst lerı falanda hiç bilmiyorum daha onlarda en az 50 den başlar herhalde
medipol mega da 1900 muş oda dahil. yeni yılda orası da 2000 i geçer.
benim kardeşim epilepsi hastası 4-5 yıl önce hizmet hastanesinde prof.a gidiyordu 400 tl idi muayenesi. çok pahalı cidden.

Çok şirinmiş. Şişeleri nereden aldın canım öğrenebilir miyim?​
Cnm internetten akgünzüccaciye den aldım

ay kızlar evrak kaydederken birden bir kötü oldum ki, bayılacağım sandım. hemen bıraktım defteri kalemi derin bi nefes aldım. biraz kendime geldim ama tam değil. tansiyonum mu oynadı nedir?

ben yinede gıdıp devlet hastanesınde 32.hftada çalışamaz raporu alacağğım.. benım yanımda ssk lı var .sonra araştıracağım

sende bırını göster yanında ssk lı yokmu öyle ısteyen bırılerı ... parasını ödesın

az değil 4 ay para alacağız

ay kızlar evrak kaydederken birden bir kötü oldum ki, bayılacağım sandım. hemen bıraktım defteri kalemi derin bi nefes aldım. biraz kendime geldim ama tam değil. tansiyonum mu oynadı nedir?
simdi nasilsin canim
tansiyonun dusmus olabilir , bende genelde dusukluk sorunu olur, aynen anlattigin gibi oluyor
oglanda bi keresinde hastanede dr muayanesindeydim, iste masada kontrol faaln ediyolardi, birden kendimi boslukda hissettim, dr aosyledim basima kaç tane adam geldi hatirlamiyorum bile
biseyler yaptilar , herkes bi telas içinde kosturuyordu
sonradan bana 6 -4 dustugunu soylediler tansiyonumun

bol su içmeye çalis

Bugun kontrole gittim 30 haftalik 1500 kg dedi doktor ama ters dedi cok uzgunum ya sezeryan olurmusum egerbdonmezse.sizinde boyle bi durumunuz oldumu? Yuruyus yap dedi doktor aslinda evde cok hareketliyim ama bi akil verin ya
canim daha 10 hafta var doguma
donmez mi dedi dr bundan sonra
doner insallah,gecenlerde burda bi yazi paylasilmisti donmeyen bebek olunca anne adayina bi egzersiz oneriliyordu ama ben yaziyi kaydetmeduim, kaydeden biri varsa çikar birazdan

ayaklar koltuga falan dikiliyordu galiba

canim daha 10 hafta var doguma
donmez mi dedi dr bundan sonra
doner insallah,gecenlerde burda bi yazi paylasilmisti donmeyen bebek olunca anne adayina bi egzersiz oneriliyordu ama ben yaziyi kaydetmeduim, kaydeden biri varsa çikar birazdan

ayaklar koltuga falan dikiliyordu galiba​
şu muydu canım bahsettiğin

Dr.lara uyuz oldum Ya bu bebek ters muhabbeti nedir daha bu haftadan. Dr.lar yol yapiyor seZeryan ihtimaline alisalim istiyorlar. oglum 32 de tersti. 35-36 dan sonra ayni kaldi durusu. 33 te hastanede yattim suyu az diye sabah tersse aksama duzdu. Suyu az olmasina ragmen hareket ediyirdu ki su azligi hareketi kisitlar

sımdı okudum 39 haftalık bır hamılebayana ılle sezeryan ol normal dogumun su su tehlıkelerı var demıs dr bebek yan duruyormus.. kadında ınatla beklerım sancım baslayana kadar demıs ve 40.haftada bebegı dogum kanalına duz bır sekılde gırmıs..cok erken konusuyoruz bazı seylerı..panıklemeye yer arıyonuz kızlar..bebelerın sızın yuzunuzden dogar dogmaz psıkolojılerı bozulmus olacak..

aykaları çapraz aşağıda mı duruyor. benım de sol göğsümün altında kafası bacakları sol kasığımda işte doktor direkt bu ters normal dogum olmaz dedı. oysa gecen ay kafası aşağıda ıdı donuyor sureklı ama işte dr benı sınır ettı.​
Bebişin bundan önceki pozisyonunu hatırlamıyor olabilir. Daha çok zaman var diyor herkes Dr lar da bizi strese dokuyor. Takılmayalım bunlara.

teşekkür ederim :)

daha bu haftalarda doktorlar nasıl sezeryan derler :S anca 39. haftaya geldiğinde bebek dönmemişse o zaman sezeryan diyebilirler. kafayı mı yemiş bu gittiğiniz doktorlar ya da sezeryan dan para alacaklar ya o yüzden mi şimdiden sizleri alıştırmaya çalışıyorlar. sizleri düşündüklerinden değil kendilerini düşündüklerinden sezeryan diyorlar. henüz burada bebek ters dönmez diyecek kadar ileri haftada olanımız yok.dün akşam bizde misafirler vardı daha çok var dönmelerine diyor herkes ee bunca kişi aynı tezi savunuyorsa demek ki doğru biliyorlar.

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…