benim yanımda ssk lı çalışan yok. stajyer var o da ssk lı değil.esoba bu arada 32.haftada rapor alacaksın değilmi...
esnaf bağkurlu bayanlar yanıda ssk lı çalıştırmak şartı ile sanırım rapor parası alabılıyor...
gercı hıç uygulayan da göremedım ama bakalım
ne ile yıkadın. dalan benımkı o da kokuyor mu acaba?kızımın uyku setini battaniyelerini nevresim takımını falan yıkadım 3 makine oldu bile :) odaya astım onları mis gibi kokuyor gidip gidip odayı kokluyorum şimdi de gidip cicilerini atacağım makineye :)
ben yarın gideceğim gelince yazarım :) aslında 2 hafta sora kontrolüm ama haftaya istanbul'a gideceğim 32 ye kadar yolculuk yapabilirsin demişti doktor, 30 un içinde olacağım bir gidip sorayım sorun olur mu diye... hem eşim de gidecek hastaneye yarın takılacağım ben de peşine
ben hiç yemedim ama çok karışık gibi geliyor bana maklube :) kolay gelsin canım
medipol mega da 1900 muş oda dahil. yeni yılda orası da 2000 i geçer.aa çok pahalı bır hastane
muayeneler 130 tl
doğumda 3100 normal sezeryan 3800
nst lerı falanda hiç bilmiyorum daha onlarda en az 50 den başlar herhalde
ben de civilden aldım park yatak 60#120 kampanya vardı :)park yatak alan veya arastiran var mi karar verdiniz mi ben kanzdan baktim doll marka cok hospp
hacışakir granülle. yumuşatıcı da dalinin almıştım.ne ile yıkadın. dalan benımkı o da kokuyor mu acaba?
ben yinede gıdıp devlet hastanesınde 32.hftada çalışamaz raporu alacağğım.. benım yanımda ssk lı var .sonra araştıracağımbenim yanımda ssk lı çalışan yok. stajyer var o da ssk lı değil.
bende bir kişiden duydum alan ama onun içinde işi bırakma koşulu arıyorlarmış . düşünsene işyerimi kapattığımı .hadi siz gidin başka mali müşabir bulun ben doğum yapıcam sonra gelirsiniz.
bir iki güne sgk ya gıdecegım orda da sormayı dusunuyorum ama bir şey bıldiklerini de gormedım henuz.
sen ne yapacaksın?
: ))seninkiler küçük henüz.
cif elinde değil beze döküyor ablam, azalınca bağırıyor.
simdi nasilsin canimay kızlar evrak kaydederken birden bir kötü oldum ki, bayılacağım sandım. hemen bıraktım defteri kalemi derin bi nefes aldım. biraz kendime geldim ama tam değil. tansiyonum mu oynadı nedir?
canim daha 10 hafta var dogumaBugun kontrole gittim 30 haftalik 1500 kg dedi doktor ama ters dedi cok uzgunum ya sezeryan olurmusum egerbdonmezse.sizinde boyle bi durumunuz oldumu? Yuruyus yap dedi doktor aslinda evde cok hareketliyim ama bi akil verin ya
teşekkür ederim :)Demirle beraber alma bence kalsiyumu. Bende sabah kalsiyum alıyorum kahvaltıdan yaklaşık 2 saat sonra yada başka bir öğünden ferro sanol u alıyorum. . Ben kadın doğum dayken bu ferro sanolun ilaç temsilcileri tok karnina alınabildiğini söylüyorlardı hemekten2 saat sonra alınsın diyorlardı bende oyle yapıyorum.
Kalsiyumu alınca niye ağzın oluyor bilmiyorum inan ama bi tatli kaşığı bal alsan daha iyi sanki meyvedeki vitaminle etkileşimi nasıl bilmiyorum
eminönünden aldım canım ben istanbuldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?