size birşey soracam şimdi benim göbek deliğimin sol tarafı biraz acıyor genelde ayakta durduğumda oluyor sizde de oluyormu bu durum. sanki orada kas yırtılmış gibi bir acıma var elleyince falan da acıyor. dinlenince geçiyor acaba karnım büyüdüğünden mi oluyor
kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?
ben hala göbekten yapıyorum kolumdan yapamam birinin tutması lazım o satte eşim yok bacağada cesaret edemiyorum doktor göbekten yapmanın sınırlaması yok yapabildigin kadar yapabilirsin dedi ama acısı aynı bende bazı yerlerde kanama yapıyor o canımı sıkıyor bacağa geçsem iyi olacak ama bakalım
Ne güzel bitirmişsiniz işleri,kayınvalidenden de Allah razı olsun bak,çok düşünceli kadınmış....
Öyledir canım düşüncelidir Allah razı olsun yapar elinden geleni. Bana birazeşim alerjik astım hastası ona kıyamadığı için yapıyomuş gbi geliyo. Biraz kötü bi helinim sanırım. Eşim içinde olsa bana yarıyo sonuçta
kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?