Sen ne beceriklisin ya,maşallah :)Yeleğimiz dikime hazıır :) iyi ki örgü var
valla ben de 7 aldım. ben de iyi sanıyordum kendimi. gerçi drum bişi demedi.Cok az kilo almışsınız millet, ben 6 aldım , iyi gidiyorum sanıyordum ama sanrm 4 aksam daha iimiş:)
bence gereklı..kızımda su ecz. de satılan pompa gıbı seylerden almıstık sayesınde mastıt olmaktan kurtulmustum..Kızlar gögüs pompası alacakmısınız veya almayı düşünüyormusunuz? gerek var mı sizce? ben alışverişe yeni başladım alsam mı diye tereddütte kaldımda
ben almayı düşünüyorum. komşumla kuzenim önerdi. sezeryan olur da gelmezse işe yarıo. ya da gelse bile ilk aylarda fazla gelio çocuğa onları sağar dolaba koyarsın dediler. özellikle çalışan insanların kesinlikle alması lazım. 3 ay sonra işe başlıcaz. ben aventin elektriklisini alcam. nasipse diğer çocuklarda da kullanırım.Kızlar gögüs pompası alacakmısınız veya almayı düşünüyormusunuz? gerek var mı sizce? ben alışverişe yeni başladım alsam mı diye tereddütte kaldımda
ıyı bır bakıs acısı da bıberon alan bebeklerın anne memesını cokkısa bır surede bırakacagıda Allahın emrı.. o yuzden mumkun mertebesagılan sutun deepfreez de bekletılıp ılk 6 ay sadece memeden emzırırlıp sonrasnda bıberona gecırılmesı taraftarıyım oda calısan anneler ıcın..ben almayı düşünüyorum. komşumla kuzenim önerdi. sezeryan olur da gelmezse işe yarıo. ya da gelse bile ilk aylarda fazla gelio çocuğa onları sağar dolaba koyarsın dediler. özellikle çalışan insanların kesinlikle alması lazım. 3 ay sonra işe başlıcaz. ben aventin elektriklisini alcam. nasipse diğer çocuklarda da kullanırım.
nette dolaşırken bi de yazı okumuştum. orda da anneler başlarda saatte bir emzirmekten çok yoruluyorlar bu da onların psikolojilerini etkileyebiliyor. böyle durumlarda sütünü sağıp dolaba koymalı. bebeğin babası ya da bakan kişi en azından annenin uyuması için bebeği geceleri bi kaç kez sütle besleyebilir diye yazı vardı. bu da başka bir bakış açısı.
aa adapazarında yaşadığını bilmiyordum.neresinde oturuyorsun.ben arifiyeliyim.sapanca tarafında.ben de 2 doğumumu doğum evinde yaptım.ilk doğumun mu doğumuda orda mı düşünüyorsun.sorun olursa cevaplarım.şuan mersindeyim.inan ki memleketten bi tanıdık görmüş gibi oldum.
Aynen cnm ve bnm rahmim kalp şeklinde ymis dönmeme riski çok yüksekmiş ama Allah ol derse olur sıkma canını. Ve bir sıkıntı yoksa 40 haftayı bekle. Bizim bi hasta son gün dönmüştüBugun kontrole gittim 30 haftalik 1500 kg dedi doktor ama ters dedi cok uzgunum ya sezeryan olurmusum egerbdonmezse.sizinde boyle bi durumunuz oldumu? Yuruyus yap dedi doktor aslinda evde cok hareketliyim ama bi akil verin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?