2015 Şubat Anneleri

kızlar size birsey soyleıycem. gecen gun bebıs kıyafetlerı urunlerı falan bakıyodum bı sıtede onume bepantholun anketı cıktı bıan. catlak onleyıcısını kullanmayı dusundugum ıcın tıkladım. anketı yaptım. hatta sitede gezdım bıraz krem hakkında bılgı edınmek ıcın. sonra anketın sonunda hedıye falan yazıyodu ama gondermezler dıye hıc takılmadım o kısmına. şimdi işyerıme paket geldı. bepantholun 150 ml catlak onleyıcısını hedıye etmısler anketı cevapladım dıye :) fıyatıda 50-60 tl cıvarı. bnece sıteye bı grıp bakın kızlar anket hala duruyorsa kesın cevaplayın. almayı dusunuyodum cok ıyı oldu vlla. ya bıde cok sasırdım ben bu konularda cok sansıszım dır..

Benim üzerime çok düşmüşler ben çocuğuma yapmıcam serbest olsun biraz diyorum ama hiç sanmıyorum 😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yapmazsin canim eminim simdi bizlere öyle geliyor.

İnan ki çok sanslisin canim. Özellikle boyle zamanlarda insan dost ariyor. Ben şuan calismiyorum eşimin de benim de memleketimiz değil eskisehir. Ne bir komsu var kapimi çalan ne de arkadasim kaldi burada. Bütün gün evde yapayalnızim en çok psikolojimi bozan şey de bu. Allahtan sizler varsiniz. : )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bu kalbi duran gelişmeyen bebekleri ben yeni duydum öyle şeyler olduğunu hiç bilmiyordum. ben sanıyorum düşüklerin hepsinde kanama oluyor düşüyor.
çok endişelendim şimdi. benim perşembe 8 hafta dolacak 6+4 de kalbini duymuştum yarın kontrolüm var.
benimde bir hafta geriden geliyor ona takılıyor hep kafam. insanın bir kez başına gelince düşük falan elinde olmadan endişeleniyor sürekli. her akıntıda acaba diye wc ye koşuyorsun.
9 ay endişe sürecek sanırım ama en yoğunu bu 3 ayda olacak.
ben niye rahat olamıyorum acaba..

Ohh güle güle kullaniver canim. Bakalim bizde. Bu arada bebeginize ilk hediye don alin donanirmis : ) eğlence olsun diye aradim küçük yok kocaman 3 yas için bi don alabildim.

Valla arkadaş şok zor bulunuyo canım yani aslında herkes arkadaş olamıyor malesef düşük yaptım 10 gün evde yattım komşularım nıldu bu kız evde demediler hatta ben yatarken geldiler merdivenler yıkancakmış onu sölüyolar eşim de çıktı kavga etti bu kadın hasta yatıyo diye çok zor oluyo

saol canım. ben onu ceyıze ılk don alınır dıye duymustum :)

Ah canim insn yasadim aynini. Cikolata kistim vardi ameliyat oldum kapimi calan olmadi. Bütün arkadaslarim tayinleri cikinca gitti. Yapayalnız kaldim burada. Komşuluk zaten yok buralarda. Dediğin gibi ancak kendilerini düşünüyor insanlar. Senin adina sevindim dostlarin yaninda hic değilse. Herkesin de öyle olsun yalnizlik zor.
Bende hafta sonu annecigimin yanina ucacagim inş.

saol canım. ben onu ceyıze ılk don alınır dıye duymustum :)

Aa konuda yeni duydum. İs olsun vakit geçsin diye ugrasiyoruz iste :)

Maşallah çok önemli iş arkadaşları

Aa süper bebiş kısmetiyle geliyor maşallah :) güle güle kullan kuzum. Hangi siteydi

Bende seninle aynıyım canım yalnız değilsin.. Bu arada kafana haftayı takma çünkü hesap adete göre yapılıyor ama sonradan bebeğin döllenme zamanına göre devam ediyor. Mesela 1 hafta geriden gelmesini kötüye yorma geç döllenme olabilir geç yumurtlamış olabilirsin. Önemli olan istikrarlı devam etmesi. Bende kimyasaldan sonra hemen hamile kaldım korkudan hamile bile hissedemiyorum kaptıramıyorum kendimi ama inşallah Allah gönlümüze göre verecek canım

Biz şimdi ortalama ne zaman izne ayrılcaz kızlar

Aa süper bebiş kısmetiyle geliyor maşallah :) güle güle kullan kuzum. Hangi siteydi

saol canım. şimdi baktım facebooktan yapmısım. anneler hisseder dıye sayfası var bepanthenın orda var anket. aşagılarda bıraz ama

ooo cok var canım daha :) hıc dusunme bence sımdıden :) şaka bı yana ben dayanabıldıgım kadar dayanıcam artık 38. haftaya kadar yolu var.

teşekkür ederim canım inşallahhh :) kocaeli gölcük. sen??

aralık ortası diye biliyorum doğuma iki ay kala diye biliyorum ama heyet raporuyla çalışamaz raporu alırsak daha erken de olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…