Benim üzerime çok düşmüşler ben çocuğuma yapmıcam serbest olsun biraz diyorum ama hiç sanmıyorum 😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben düşük yapınca benle bir ağladılar tekrar hamile kalınca bu sefer sevinçten beraber ağladık öle dostlar canlar saolsunlar sonuçta ailemizden çok onlarla vakit geçiriyoruz
Ya kızlar kıyafetleri özelliklede pantolonu sıkan varmı beni sıkıyo hamile için olanlarda çok büyük göbek kısımları fikir verin işe geliyom masanın altında dükkanlar açık :) ne giycez bilemedi
ben de aynı durumdayım. yenı kıyafetler aldım bıle eskılerın yüzüne bıle bakmıyorum artık. işyerın nasıl bilmiyorum ama bu yıl şu dallı güllü ince pantiler varya ben onlardan aldım. o kadar diyet yaptım kilo verdim şimdi yine topik oldum çıktım.
millet 6-7 ay aynı kıyafetleri giyiniyor bana ikinci ayda olan tek bir kıyafet kalmadı. en iyisi tayt giymek galiba üstüne de tunik.
Aynen canım biz yandık ben kocama diyorum alışveriş zamanı tam aradayız hamile taytları büyük dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin 😀
kızlar size birsey soyleıycem. gecen gun bebıs kıyafetlerı urunlerı falan bakıyodum bı sıtede onume bepantholun anketı cıktı bıan. catlak onleyıcısını kullanmayı dusundugum ıcın tıkladım. anketı yaptım. hatta sitede gezdım bıraz krem hakkında bılgı edınmek ıcın. sonra anketın sonunda hedıye falan yazıyodu ama gondermezler dıye hıc takılmadım o kısmına. şimdi işyerıme paket geldı. bepantholun 150 ml catlak onleyıcısını hedıye etmısler anketı cevapladım dıye :) fıyatıda 50-60 tl cıvarı. bnece sıteye bı grıp bakın kızlar anket hala duruyorsa kesın cevaplayın. almayı dusunuyodum cok ıyı oldu vlla. ya bıde cok sasırdım ben bu konularda cok sansıszım dır..
Yapmazsin canim eminim simdi bizlere öyle geliyor.
İnan ki çok sanslisin canim. Özellikle boyle zamanlarda insan dost ariyor. Ben şuan calismiyorum eşimin de benim de memleketimiz değil eskisehir. Ne bir komsu var kapimi çalan ne de arkadasim kaldi burada. Bütün gün evde yapayalnızim en çok psikolojimi bozan şey de bu. Allahtan sizler varsiniz. : )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh güle güle kullaniver canim. Bakalim bizde. Bu arada bebeginize ilk hediye don alin donanirmis : ) eğlence olsun diye aradim küçük yok kocaman 3 yas için bi don alabildim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla arkadaş şok zor bulunuyo canım yani aslında herkes arkadaş olamıyor malesef düşük yaptım 10 gün evde yattım komşularım nıldu bu kız evde demediler hatta ben yatarken geldiler merdivenler yıkancakmış onu sölüyolar eşim de çıktı kavga etti bu kadın hasta yatıyo diye çok zor oluyo
saol canım. ben onu ceyıze ılk don alınır dıye duymustum :)
Ben düşük yapınca benle bir ağladılar tekrar hamile kalınca bu sefer sevinçten beraber ağladık öle dostlar canlar saolsunlar sonuçta ailemizden çok onlarla vakit geçiriyoruz
kızlar size birsey soyleıycem. gecen gun bebıs kıyafetlerı urunlerı falan bakıyodum bı sıtede onume bepantholun anketı cıktı bıan. catlak onleyıcısını kullanmayı dusundugum ıcın tıkladım. anketı yaptım. hatta sitede gezdım bıraz krem hakkında bılgı edınmek ıcın. sonra anketın sonunda hedıye falan yazıyodu ama gondermezler dıye hıc takılmadım o kısmına. şimdi işyerıme paket geldı. bepantholun 150 ml catlak onleyıcısını hedıye etmısler anketı cevapladım dıye :) fıyatıda 50-60 tl cıvarı. bnece sıteye bı grıp bakın kızlar anket hala duruyorsa kesın cevaplayın. almayı dusunuyodum cok ıyı oldu vlla. ya bıde cok sasırdım ben bu konularda cok sansıszım dır..
ya bu kalbi duran gelişmeyen bebekleri ben yeni duydum öyle şeyler olduğunu hiç bilmiyordum. ben sanıyorum düşüklerin hepsinde kanama oluyor düşüyor.
çok endişelendim şimdi. benim perşembe 8 hafta dolacak 6+4 de kalbini duymuştum yarın kontrolüm var.
benimde bir hafta geriden geliyor ona takılıyor hep kafam. insanın bir kez başına gelince düşük falan elinde olmadan endişeleniyor sürekli. her akıntıda acaba diye wc ye koşuyorsun.
9 ay endişe sürecek sanırım ama en yoğunu bu 3 ayda olacak.
ben niye rahat olamıyorum acaba..
Aa süper bebiş kısmetiyle geliyor maşallah :) güle güle kullan kuzum. Hangi siteydi
Biz şimdi ortalama ne zaman izne ayrılcaz kızlar
saol canım. şimdi baktım facebooktan yapmısım. anneler hisseder dıye sayfası var bepanthenın orda var anket. aşagılarda bıraz ama
Merhaba aramıza hoşgeldin :) maşallah,Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza. Kocaeli'nin neresinde oturuyorsun ? :))
link verirmisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?