2015 Şubat Anneleri

Ankara'ya bidaha yağmadı yağınca fotosunu çeker koyarım canım .

evet sizin olabilir şubatta . bizim biraz zor.
o gün çok doğum yapmak ısteyen olabılır.

ben istemiyorum zaten gunu 28 inde falan doluo nıe onceden dogsun bebiş.
bi de dün paramparça adlı diziyi izledim bebekleri karıştırıolar doğumda kendi kendime triballere girdim ya bize de olursa falan diye

Cumaya kadar geçer inşallah.

ben istemiyorum zaten gunu 28 inde falan doluo nıe onceden dogsun bebiş.
bi de dün paramparça adlı diziyi izledim bebekleri karıştırıolar doğumda kendi kendime triballere girdim ya bize de olursa falan diye
Ay benimde öyle bi takıntım var bebeğimi karıştırılarsa diye Zaten gittiğim hastanede 5 tane oda var 2 tane kadın doğumcu olsa olsa 2 kişi aynı anda doğum yapar maksimum

sen imzani niye yapmadin kiz ltchi
kaç haftaliksin bilmiyoruzkii, normalde kaç gosteriyor sata gore dogumun

Yapamadım yapmaya korktum inşallah Allah tamamına erdirir Bebişlere sağlıkla kavuşuruz :) Şubat'ın ilk haftası gözüküyor on gün daha durursa belki benim doğum günüme Denk gelir onyedi Şubat

Ay benimde öyle bi takıntım var bebeğimi karıştırılarsa diye Zaten gittiğim hastanede 5 tane oda var 2 tane kadın doğumcu olsa olsa 2 kişi aynı anda doğum yapar maksimum

bizim hastanede 4 tane kadın dogumcu var sanırım ama 4 dogumhane var mı bilmiyorum
ben de korkuyorum valla.. Rabbim korusun.

Yapamadım yapmaya korktum inşallah Allah tamamına erdirir Bebişlere sağlıkla kavuşuruz :) Şubat'ın ilk haftası gözüküyor on gün daha durursa belki benim doğum günüme Denk gelir onyedi Şubat
yok daha neler
mart dıyeceksın elınden gelse.
ben yaklaştırdıkça sen uzaklaştırıyorsun.

sen hala bır sey almadın mı? 38.haftada mı alacaksın.? süpersin cidden.
al al bitmıyorlar zaten.

Almadım canım Aralık içinde belki büyükleri halledebilirsek Ocak'ta da kıyafetlere bakarım diye düşündüm. Ablam aramamaya devam ederse en sonunda ben arayıp söyleyeyim diyorum sonra da çağırayım onunla alırız. Bir de eşimin kızkardeşine de söylerim o da gelir diye düşündüm. Benim ablam da öğretmen 23 ünde okul tatil oluyorsa belki o zaman çağırırım.

Ayy benim kocamda 6 Şubat'ta doğacak benim kızım deyip duruyo, benimde içimde hep 1-2 hafta önce doğacakmış gibi bir his var ama hayırlısı :))

Bu arada herkesî kimyasaldan uzak tuttum evde çamaşır suyunu bile yasakladım. Kendim laboratuvarda durmak zorundayım. Odam ikinci katta Dr merdiven çıkma dedi diye odama gidemiyorum o yüzden zemindeki bir laboratuvardayım. Kimyasalların ağzı kapalı ama yine de tırsıyorum.

okul tatil olunca geç bence. sen eşinle alsana ablanı neden bekliyorsun? sen hiç çıkıp sokaklarda dolaşmıyor musun? her şeyin mi planlı.
hoş bende büyük bir şey almadım aklımda bır suru sordu. perde dıktırılecek, odada koltuk var onun kılıplarının rengını degıstıreyım dıyorum,halı almak ıstıyorum,yıne odada raf var onu boyamak ıstıyorum . oh oh ama o ernji bende yok.

var yaa suan nasıl bi gazla çalışıyorum :) bedelli askerlik çıkmış :) eşim geçen sefer ay farkı ile kaçırmışti bu sefer tutuyor yaşı dünyalar bnm oldu :) 40 a kdr bile çalışırım bu mutlulukla ben :)

Canım hafta içi sabahtan akşama kadar okuldayım okul şehir dışında zaten. Evim de şehir dışında anca hafta sonu kalıyor. Onda da eşim seyahatte falan olmazsa gafta sonu alabilirîz belki. Yoksa 37 den sonraya bırakmak zorunda kalabilirim . Internet'ten de almak istemiyorum. Annem bir iki bişey almış Eskişehir'den sanırım. Eşim de habire bir günde hallederiz diyor. Inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz hepsi hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…