yok sen soyleme once kontrol etsin baksin falan,bakan soyluyor zaten hemen ne kadar hareketli bi bebk diye : )
sonra soylersin o bisey demezse : ))
çıkmış mı? gözunuzaydın. bu yaştan sonra bır de eşini askere mı yollayacaktın.var yaa suan nasıl bi gazla çalışıyorum :) bedelli askerlik çıkmış :) eşim geçen sefer ay farkı ile kaçırmışti bu sefer tutuyor yaşı dünyalar bnm oldu :) 40 a kdr bile çalışırım bu mutlulukla ben :)
en azından yatağımız var.Canım hafta içi sabahtan akşama kadar okuldayım okul şehir dışında zaten. Evim de şehir dışında anca hafta sonu kalıyor. Onda da eşim seyahatte falan olmazsa gafta sonu alabilirîz belki. Yoksa 37 den sonraya bırakmak zorunda kalabilirim . Internet'ten de almak istemiyorum. Annem bir iki bişey almış Eskişehir'den sanırım. Eşim de habire bir günde hallederiz diyor. Inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz hepsi hallolur.
Tatlım alınacakların listesi var mı elinde?Biraz fazlalar eğer kimseden gelecek bir şey yoksa tabi.Biz herşeyi kendimiz alıyoruz ve alacağız.Sana ve topicteki herkesin işine yararsa diye liste linki vereceğim.Ben bu listeden cidden faydalanıyorum,markalar birebir olmak zorunda değil maksat neler var lazım olabilecek en azından bir fikir vermesi.Link de şu;http://momsblognote.com/2012/12/liste.htmlCanım hafta içi sabahtan akşama kadar okuldayım okul şehir dışında zaten. Evim de şehir dışında anca hafta sonu kalıyor. Onda da eşim seyahatte falan olmazsa gafta sonu alabilirîz belki. Yoksa 37 den sonraya bırakmak zorunda kalabilirim . Internet'ten de almak istemiyorum. Annem bir iki bişey almış Eskişehir'den sanırım. Eşim de habire bir günde hallederiz diyor. Inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz hepsi hallolur.
Erken olur tabii ben o tarihlerde alışverişe çıkmayı düşünüyorum :)
Canım hafta içi sabahtan akşama kadar okuldayım okul şehir dışında zaten. Evim de şehir dışında anca hafta sonu kalıyor. Onda da eşim seyahatte falan olmazsa gafta sonu alabilirîz belki. Yoksa 37 den sonraya bırakmak zorunda kalabilirim . Internet'ten de almak istemiyorum. Annem bir iki bişey almış Eskişehir'den sanırım. Eşim de habire bir günde hallederiz diyor. Inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz hepsi hallolur.
Hayırlı olsun, çok sevindim adınıza.var yaa suan nasıl bi gazla çalışıyorum :) bedelli askerlik çıkmış :) eşim geçen sefer ay farkı ile kaçırmışti bu sefer tutuyor yaşı dünyalar bnm oldu :) 40 a kdr bile çalışırım bu mutlulukla ben :)
nisanlandigimiz gün 28 ocak :) ayrıca yigenimin de doğum günü :)o niyeki , ozelligi varmi o gunun senin için ?
ben hem03.03 diye hemde yegenimin dogum gunu diye takmis oluyorum 3 marta : )
Benim ablamında doğum tarihi 17 Şubat litchi, 78 doğumlu bi de o da hamile Ocak'ta doğuracak inşallah :)Benim kendi doğum günüm 17 Şubat :) bakalım kimin bebişi o tarihte gelicek diyodum belki seninki olur
Noldu ki? Ben burdan başka bi yere takılmıyorum pekbaşka forumdaki üyeler neyin kafasını yaşıyorlar ?
Gözünüz aydın, fiyatlarıda düşürmüşler iyi olmuşvar yaa suan nasıl bi gazla çalışıyorum :) bedelli askerlik çıkmış :) eşim geçen sefer ay farkı ile kaçırmışti bu sefer tutuyor yaşı dünyalar bnm oldu :) 40 a kdr bile çalışırım bu mutlulukla ben :)
dr a sordunmu canim , ne dedi sert olmasina ve acimasinaBn de bi dayansam hafif acıyor normal die düşünüyorum cunku sert Karnım
insallah olur canim , sen iyi odaklan o tarihenisanlandigimiz gün 28 ocak :) ayrıca yigenimin de doğum günü :)
Canım limonsuyu içeceğine direk limonu ye beyaz zarında da c vitamini var çünkü hem lif de almış olursun. Yada yeşil taze biber tüket onda limondan daha çok c vitamini vararkadaslar sizler sormak istedigim bisey var.ben hergun yarim limon suyunu,suya sikip iciyorum.C vitamini,faydali falan diye... ama limon suyunun kani sulandirdigini duydum ne kadar dogru bilmiyorum.bu durum sezeryan icin problem teskil edermis.boyle bisey duyaniniz bileniniz var mi? doktoruma sorucam mutlaka ama hafta sonuna kadar bekleyemedim,bide sizlere soruyum istedim.
Ne güzel doğum tarihleri de konuşuluyor bende 15 veya 25 Ocak olsun diyorum normal doğum ama 28 ocakta :) oğlum 22.12.2010 Buda şöyle olsun 15.01.2015 veya 25.01.2015 gibiseviyorum böyle uyumları bende öyleyim mesela
Tatlım alınacakların listesi var mı elinde?Biraz fazlalar eğer kimseden gelecek bir şey yoksa tabi.Biz herşeyi kendimiz alıyoruz ve alacağız.Sana ve topicteki herkesin işine yararsa diye liste linki vereceğim.Ben bu listeden cidden faydalanıyorum,markalar birebir olmak zorunda değil maksat neler var lazım olabilecek en azından bir fikir vermesi.Link de şu;http://momsblognote.com/2012/12/liste.html
Ay evet ya nihayet çıkmış bi de çoluklu cocuklu asker yolu gozleme derdim vardı bnmçıkmış mı? gözunuzaydın. bu yaştan sonra bır de eşini askere mı yollayacaktın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?