2015 Şubat Anneleri

bir bebek mağazasına girdiğinde her şey alınıyor zaten. kızlar veya orada çalışan insanlar yardımcı oluyor birşey bilmesine gerek yok annenin babanın :) sen çok planlı ve istikrarlısın bana kalsa bende almazdım ama ailem ve etrafımdakiler ne olur ne olmaz diye aldırttılar. hoş geçen kontrolümde oradaki ebe abla da artık almalısınız demişti bizler neler görüyoruz demişti ki gerçekten de öyle bir bayan denk geldi suyu birden boşalmış benimle aynı haftadaydı bebek içeride duruyor ama bugün yarın doğabilir dedi doktor. ne oldu o kıza merak ediyorum onunda ailesi yanında değilmiş kayınvalidesiyle yaşıyormuş annesi gelmiş 1 2 kilo alabilmiş kız kilo olarak bizler bu konuda şanslıyız en azından çünkü kendi aramızda belli başlı şeyleri konuşup not alabiliyoruz örnek alışveriş listesi gibi. en azından bir kaç takım almalısın hastane çantan hazır olsa yeter gerisini zaten halledersin her türlü.

Canlarım benim bizim özel durumumuz var biz erken alamıyoruz biz önceki bebişimiZi kaybettik o yüzden sonraya bıraktık siz alın ben de inşallah sizin izinizden gelicem. Tek düşündüğümüz bebişe sağlıkla kavuşabilmek geldiğinde birkaç parça bişey olsa da yeter alırız sonra da yeter ki Allah bu sefer tamamına erdirsin kavuşalım inşallah sağlıkla.

ooo limon kan sulandırıyor diye sezeryan olunacaksa bizler yani kan sulandırıcı iğne kullananlar kesin sezeryan olurlar :) sen kanı sulandırmaktan ziyade zaten düşük olan tansiyonunu hepten düşürebilirsin bence bunun için kaygılanmalısın. c vitamini için portakal mandalina veya başka türlü şeylerden alabilirsin vitamini.

Bişey olmaz canım. Normalde zaten kanımız gebelikte pıhtılaşıyor. Gebe olmayan birisi ameliyata girerken içmesin limon. Bizî etkîlemez.

Ablan bile benden küçükmüş :) ben hiç abla olmadım hep küçük kardeş olarak kaldım. Dişin hepinizin ablası olabilir miyim :)

Allah korusun hepsini, inancını sağlam tutu inşallah hayırlısıyla kucağımıza alacağız. Aldığında bu benim mi diye inanamıyacaksın. Az kaldı inşallah

elimi kolumu kaldıracak halim yok ya. yemek yapmam gerek ama banane yapmıycam gerekirse yumurta kırar yerim akşama kocamda isterse yer istemesse kendi bilir bide bu hafta sonu düğün var gitmemiz gereken nasıl dayanıcam bilmem.

zamanında gelsin yeter benim için.
Evet bende kendi gelsin istiyorum, yoksa erken hastaneye gitmek benim için çok kötü oldu. Gelen elini değil kolunu sokuyordu dehşet biley ya doğuma kurban olayım ebenin biri gelecek elini kolunu sokacak diye tüylerim kalkıyordu ayağa..

ah canım sen benden büyük kaybettin yavrunu sende haklısın benim hepsi kan pıhtısı sayılırdı öyle düşünürsek ben bu zamana geldiğime bile inanamıyorum içimde tepiştiğine hala hayranlıkla bakıyorum istemeden yüzümde gülümseme oluyor. ama allah büyük onu biliyorum o nasıl mücizeler verdi bizlere inşallah kucağımıza da almayı nasip edecek. rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın bu işin sonunda inşallah. önemli olan kılık kıyafet değil yeterki sağlıklı olsunalrd ahiç birşeyi olmasın isterse.

çok şükür kazasız belasız yıkadım kıyafetleri
kayınvalidem banyo havlusu bez ve şampuan almış
çantaya bebek için 2 tk hastane çıkış 1 pk bebek bezi 1 pk ıslak mendil
kendim için hasta bezi bir gecelik bir pijama takımı koyacağım
başla neler koyulacak

gözün aydın canım bebek iççin az koymuşsun sanki bana öle geldi yedek alt falan koydum ben nolur nolmaz diye önlük koydum extra eldiven koydum ince battaniye koydum falan

hem de nasıl iyi oldu var ya belim agriyordu o bile geçti :)

kendin için iç çamaşırı atlet falan da koy. ayrıca örme yelek , hırka tarzı ve çorap koy ne olur ne olmaz diye çantanda bulunsun üşüyebilirsin. ben birde bir gözüne makyaj malzemesi koymayı planlıyorum D: malum normal doğum sonrası şaftın kaymış olarak çıkabiliyorsun o yüzden insanlar korkmasın diye bir rimel bir pudra birde allık koyacağım

bebek için: bir ince battaniye,2 takım 5 li takım,1 tane 10lu hastane çıkışı,ağız mendili,yelek,çorap,ıslak mendil,bir paket bez.
kendim için : bir takım alt üst,bir takım uzun gecelik,bir hırka,2 çorap,bir terlik,2 külot,2 atlet,bir paket hasta bezi,bir paket orkid,bir ıslak mendil,havlu kağıt.
benim koyacaklarım bunlar şimdilik akılma bunlar geldi. aklıma geldikçe fazlalaştırabilirim :)

gözün aydın canım bebek iççin az koymuşsun sanki bana öle geldi yedek alt falan koydum ben nolur nolmaz diye önlük koydum extra eldiven koydum ince battaniye koydum falan

iki takımda da eldivenler battaniyeler mendiller şapkalar var diye koyma gereği duymadım ama koyarım gerekiyorsa
zaten bütün kıyafetlerini yıkamıştım hepsini ütüler koyarım zaten 5 tane battaniyesi oldu

Ay evet ya nihayet çıkmış bi de çoluklu cocuklu asker yolu gozleme derdim vardı bnm

Bu haber beni çok ama çok üzdü
27yi doldurmak şartmış , benim eşim 25ini doldurdu. Bizde dört gözle bekliyorduk ama yok yine olmadı (((
Kesin seneye de şafak sayarım ben (
Ya yaş büyütme olayını bilen var mı ? Yaşını büyütse olmaz mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…