Bak bu hiç unutulmaz, ne güzelo zaman sen bizim evlilik tarihimizi de çok seversin. 09.09.09 :)
sen tut o çocugu iki gun fazladan içerde 15.02.2015 olsun bari : ))o zaman sen bizim evlilik tarihimizi de çok seversin. 09.09.09 :)
Canım hafta içi sabahtan akşama kadar okuldayım okul şehir dışında zaten. Evim de şehir dışında anca hafta sonu kalıyor. Onda da eşim seyahatte falan olmazsa gafta sonu alabilirîz belki. Yoksa 37 den sonraya bırakmak zorunda kalabilirim . Internet'ten de almak istemiyorum. Annem bir iki bişey almış Eskişehir'den sanırım. Eşim de habire bir günde hallederiz diyor. Inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşuruz hepsi hallolur.
Çok teşekkür ederiz :)Hayırlı olsun, çok sevindim adınıza.
valla bence 37 geç sanki. erken falan gelirse ? ben de o kadar sakin olamazdım. ben de çok dışarı çıkamıyorum çabuk yoruluyorum ve merkezi yerlere uzağız. ben internetten aldım çoğu şeyi. hala da almaya devam ediyorum öneririm yani.
arkadaslar sizler sormak istedigim bisey var.ben hergun yarim limon suyunu,suya sikip iciyorum.C vitamini,faydali falan diye... ama limon suyunun kani sulandirdigini duydum ne kadar dogru bilmiyorum.bu durum sezeryan icin problem teskil edermis.boyle bisey duyaniniz bileniniz var mi? doktoruma sorucam mutlaka ama hafta sonuna kadar bekleyemedim,bide sizlere soruyum istedim.
arkadaslar sizler sormak istedigim bisey var.ben hergun yarim limon suyunu,suya sikip iciyorum.C vitamini,faydali falan diye... ama limon suyunun kani sulandirdigini duydum ne kadar dogru bilmiyorum.bu durum sezeryan icin problem teskil edermis.boyle bisey duyaniniz bileniniz var mi? doktoruma sorucam mutlaka ama hafta sonuna kadar bekleyemedim,bide sizlere soruyum istedim.
sen tut o çocugu iki gun fazladan içerde 15.02.2015 olsun bari : ))
Benim ablamında doğum tarihi 17 Şubat litchi, 78 doğumlu bi de o da hamile Ocak'ta doğuracak inşallah :)
Noldu ki? Ben burdan başka bi yere takılmıyorum pek
Gözünüz aydın, fiyatlarıda düşürmüşler iyi olmuş
Allah korusun hepsini, inancını sağlam tutu inşallah hayırlısıyla kucağımıza alacağız. Aldığında bu benim mi diye inanamıyacaksın. Az kaldı inşallahCanlarım benim bizim özel durumumuz var biz erken alamıyoruz biz önceki bebişimiZi kaybettik o yüzden sonraya bıraktık siz alın ben de inşallah sizin izinizden gelicem. Tek düşündüğümüz bebişe sağlıkla kavuşabilmek geldiğinde birkaç parça bişey olsa da yeter alırız sonra da yeter ki Allah bu sefer tamamına erdirsin kavuşalım inşallah sağlıkla.
Evet bende kendi gelsin istiyorum, yoksa erken hastaneye gitmek benim için çok kötü oldu. Gelen elini değil kolunu sokuyordu dehşet biley yazamanında gelsin yeter benim için.
Canlarım benim bizim özel durumumuz var biz erken alamıyoruz biz önceki bebişimiZi kaybettik o yüzden sonraya bıraktık siz alın ben de inşallah sizin izinizden gelicem. Tek düşündüğümüz bebişe sağlıkla kavuşabilmek geldiğinde birkaç parça bişey olsa da yeter alırız sonra da yeter ki Allah bu sefer tamamına erdirsin kavuşalım inşallah sağlıkla.
gözün aydın canım bebek iççin az koymuşsun sanki bana öle geldi yedek alt falan koydum ben nolur nolmaz diye önlük koydum extra eldiven koydum ince battaniye koydum falançok şükür kazasız belasız yıkadım kıyafetleri
kayınvalidem banyo havlusu bez ve şampuan almış
çantaya bebek için 2 tk hastane çıkış 1 pk bebek bezi 1 pk ıslak mendil
kendim için hasta bezi bir gecelik bir pijama takımı koyacağım
başla neler koyulacak
hem de nasıl iyi oldu var ya belim agriyordu o bile geçti :)Benim ablamında doğum tarihi 17 Şubat litchi, 78 doğumlu bi de o da hamile Ocak'ta doğuracak inşallah :)
Noldu ki? Ben burdan başka bi yere takılmıyorum pek
Gözünüz aydın, fiyatlarıda düşürmüşler iyi olmuş
Valla içimden hep 28 ocak geçiyor ama hayırlısı olsun tabikiinsallah olur canim , sen iyi odaklan o tarihe
hayirliisyla sagliklica gelsin insallah bebisler
çok şükür kazasız belasız yıkadım kıyafetleri
kayınvalidem banyo havlusu bez ve şampuan almış
çantaya bebek için 2 tk hastane çıkış 1 pk bebek bezi 1 pk ıslak mendil
kendim için hasta bezi bir gecelik bir pijama takımı koyacağım
başla neler koyulacak
gözün aydın canım bebek iççin az koymuşsun sanki bana öle geldi yedek alt falan koydum ben nolur nolmaz diye önlük koydum extra eldiven koydum ince battaniye koydum falan
Ay evet ya nihayet çıkmış bi de çoluklu cocuklu asker yolu gozleme derdim vardı bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?