2015 Şubat Anneleri

saol canım. şimdi baktım facebooktan yapmısım. anneler hisseder dıye sayfası var bepanthenın orda var anket. aşagılarda bıraz ama

canm bende yaptım şimd tessti bulup tebrikler kazandınız dedi doldurdum formuu

KıZlar forumda okudum klasik müzik bebeği olumlu etkilermiş ama benim acayip bi roman havası açıp oynayasım var ve dinleyince eğleniyorum şimdi benim çocuk oynayarak çıkmasın 😃😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz şimdi ortalama ne zaman izne ayrılcaz kızlar

Canım doğumdan 8 hafta önce yani 32. haftada çıkılabiliyor

Merhabalar
Ben de Şubat annesiyim bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 Şubat 2015 yurtdışında yaşıyorum. Türkiye seyehatimde 14 Haziran'da beta sonucum 4212 yani son regl olduğum tarihe göre de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Haftasonu da olsa acilden giriş yaptığın zaman bir çok hastanede kan tahlili yaptırma kolaylığına sahibiz Türkiye'de bu yüzden gideceğim gün de olsa merakımı aynı gün içinde eve dönüş yoluna 3 kişi olarak koyulduk. Burada önce aile doktoruna gidip doktor danışıyorsun ve doktorumuz bizim için randevu ayarlıyor 17 Temmuz'da jinekolog randevumuzu aldık aile doktorumuza gerekli tahlillerin yapılması için kan verdik merak içinde beklemedeyim 17 Temmuz gelir mi bebeğim nasıl diye? Herkesi tebrik ederim bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız gün gelir umarım..

merhaba arkadaşlar.bende nasib olursa şubat annesi olucam.ilk muayneme 6+4 de gittim keseyide bebeğide gördüm kalp atışlarınıda

duydum şükürler olsun. yalnız gebelik kesemin etrafında kanama olduğunu söyledi dr. bol bol su içip dinleneceksin dedi ve progestan verdi vajinadan

kullanmak üzere.7+ 4 de takrar gittim kanamanın azaldığını bebeğin gelişiminin haftasına uygun olduğunu söyledi.yinede bu durum canım sıkıyor.biraz

yorulunca kasığımda ağrılar başlıyor.20 gün sonra tekrar gel dedi.inşallah gittiğimde tamamen geçmiş olur.annelik ne zor daha kucağına almadan rahme

düşer düşmez başlıyor telaşı...Allah herkese evladının sağlıklı güzel günlerini görmeyi nasip etsin.

merhaba . hayırlı olsun! ben de ilk gittiğimde kanlanma var demişti hap vermişti ama sonra gittiğimde görünmüyor dedi.
herhangi bir lekelenmem kanaman yoksa geçer merak etme. ama hala hapı kullanmaya devam ediyorum.
suyu neden çok iç dediğini anlamadım iyi mi geliyormuş ben zaten aşırı su içiyorum. belki o iyi gelmiştir.

Evet çalışıyorum yoğunda ondan sordum bileyim zamanı diye

anladım yasal sürece kadar dayabılır mıyız ki 32,hafta

teşekkür ederim.valla içimi rahatlattınız.kanama yada lekelenme yok.inşallah benimde geçer.birinci hamileliğimde su azlığı problemi yaşamıştım bu yüzden kızmın gelişiminde problem olmuştu sonra sağlıklı bi şekilde doğdu şükür.ona binaen söylemiştir yada kanama için o an ki stresten aklıma gelmedi bile.

hapı kullanmaya neden devam ediyorsun?

benim ilki düşmüştü ondan kullanıyorum. düşük yapan herkese veriyorlar bır problem olmasa bile tedbir amaçlı.

hoş geldin.bende yeniyim.tebrik ederim hayırlı olsun bebeğin.zaman çok çabuk geçiyor.bi bakmışız kucağımızdalar.inşallah her şey yolunda gider Rabbim gönlüne göre versin..

Biz şimdi ortalama ne zaman izne ayrılcaz kızlar

izin 32. haftada baslıyor. ben oğlumda 37. haftaya kadar uzattım sonra gayri resmi iş yerimle konustum geleyimde doğumdan sonra gecerli olsun oğlumla vakit gecireyim diye 37+2 de doğum yaptım 3. gün işden hastaneye gittim nişan geldi doktor eve gönderdi daha doğum başlamamış diye ama müdürüm beni işe kabul etmedi bu stresi tekrar yasayamam diye ve zaten ertesi gün doğdu bence doğumdan sonra çalışacaksanız uzatın ve bebeğinizle vakit gecirin kendinizi iyi hissederseniz.:26:

Merhaba bende bugun 6+2 yim cuma gunu benimde gitmem lazim ama tedirginim duyarmiyim yoksa 2gun daha bekleyip pazartrsimi gitsem bulanti durumun nasil

Henuz 6 ay olmadi. Konusuldu ama yasa cikmadi. Ogluma yetisir mi diye beklemistm hamileyken simdi ikinciye hamileyim :))
16 hafta memurun dogum izni ama neyseki ucretsiz izin hakki var. Oglum 1 yasindayken basladim işe

Kizlar eger sagliksiz bi dollenme ise boyle bi anda kalbi durabiliyor. Benim iki defa basima geldi. Oglumda 3 gune bir gidiyordm doktora kalbi atiyor mu diye. Simdi daha rahatim. Gitsem de olacaksa kacamiyoruZ. Bir de doktorum cok yogunlasmis simdi bakmaz sanirim 3 gunde bir. 16 temmuza randevu verdi gecer mi gunler bilmiyorum.
Bence olumlu dusunun hayal kurun dua edin. Kotu dusunceleri cagirmayin hic.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…