me izni doğum mu?
saol canım. şimdi baktım facebooktan yapmısım. anneler hisseder dıye sayfası var bepanthenın orda var anket. aşagılarda bıraz ama
Sayılı gün daha çabuk geçermiş :) ondn sordum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
denedım cnm linkle olmadı. gır facebooka annler hisseder yaz. zaten sayfa cıkıyo. sayfada azıcık asagı yatan bı hamıle kadın resmıyle bırlıkte lınk var. dur denıyım bı daha su lınk ısını
http://on.fb.me/1fAcc5M
yukarıda cnm dene bı bakalım olur umarım
kuzum sen çalışıyo musun peki
Biz şimdi ortalama ne zaman izne ayrılcaz kızlar
merhaba arkadaşlar.bende nasib olursa şubat annesi olucam.ilk muayneme 6+4 de gittim keseyide bebeğide gördüm kalp atışlarınıda
duydum şükürler olsun. yalnız gebelik kesemin etrafında kanama olduğunu söyledi dr. bol bol su içip dinleneceksin dedi ve progestan verdi vajinadan
kullanmak üzere.7+ 4 de takrar gittim kanamanın azaldığını bebeğin gelişiminin haftasına uygun olduğunu söyledi.yinede bu durum canım sıkıyor.biraz
yorulunca kasığımda ağrılar başlıyor.20 gün sonra tekrar gel dedi.inşallah gittiğimde tamamen geçmiş olur.annelik ne zor daha kucağına almadan rahme
düşer düşmez başlıyor telaşı...Allah herkese evladının sağlıklı güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
Evet çalışıyorum yoğunda ondan sordum bileyim zamanı diye
merhaba . hayırlı olsun! ben de ilk gittiğimde kanlanma var demişti hap vermişti ama sonra gittiğimde görünmüyor dedi.
herhangi bir lekelenmem kanaman yoksa geçer merak etme. ama hala hapı kullanmaya devam ediyorum.
suyu neden çok iç dediğini anlamadım iyi mi geliyormuş ben zaten aşırı su içiyorum. belki o iyi gelmiştir.
Canım doğumdan 8 hafta önce yani 32. haftada çıkılabiliyor
teşekkür ederim.valla içimi rahatlattınız.kanama yada lekelenme yok.inşallah benimde geçer.birinci hamileliğimde su azlığı problemi yaşamıştım bu yüzden kızmın gelişiminde problem olmuştu sonra sağlıklı bi şekilde doğdu şükür.ona binaen söylemiştir yada kanama için o an ki stresten aklıma gelmedi bile.
hapı kullanmaya neden devam ediyorsun?
Merhabalar
Ben de Şubat annesiyim bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 Şubat 2015 yurtdışında yaşıyorum. Türkiye seyehatimde 14 Haziran'da beta sonucum 4212 yani son regl olduğum tarihe göre de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Haftasonu da olsa acilden giriş yaptığın zaman bir çok hastanede kan tahlili yaptırma kolaylığına sahibiz Türkiye'de bu yüzden gideceğim gün de olsa merakımı aynı gün içinde eve dönüş yoluna 3 kişi olarak koyulduk. Burada önce aile doktoruna gidip doktor danışıyorsun ve doktorumuz bizim için randevu ayarlıyor 17 Temmuz'da jinekolog randevumuzu aldık aile doktorumuza gerekli tahlillerin yapılması için kan verdik merak içinde beklemedeyim 17 Temmuz gelir mi bebeğim nasıl diye? Herkesi tebrik ederim bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız gün gelir umarım..
benim ilki düşmüştü ondan kullanıyorum. düşük yapan herkese veriyorlar bır problem olmasa bile tedbir amaçlı.
Biz şimdi ortalama ne zaman izne ayrılcaz kızlar
Canım bugun 6+2 yim 6+4 te randevum var. Şüphe ettiğim bişey yok aslında ama sanki daha çok belirti olmalıymış gibi değişik işte duygularım alt üst.
memurların doğum izni 6 ay olmuş inşallah şu sınavı kazanırımda memur olurum
yoksa gerekirse ücretsiz izin isterim
büyük ihtimal benim annem bakacak
zaten annem olmazsa kimseye güvenemem işi bırakırım 3 yaşına kadar kendim bakarım
sonrasında kreşe veririm
yeğenimin gittiği kreş canlı kameralarla izleniyor başka türlü içim rahat etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?