2015 Şubat Anneleri

benimde düşündüğüm takımlardan biri 10 lu biri 5 li zaten. ağız mendili çorabı şapkasıda var ıslak mendil ve bezi hazır
kendime bak hırka ve çorap düşünmemiştim
pijama takımı ve gecelik takımı koydum hasta bezi yerine hasta kilotu almayı planlıyorum

makyaj işine gelince doktorumun beni acil durumda yönlendirdiği hastane ebeleri hakkında hiç iyi şeyler duymadım moralim bozuldu dua ediyorum bebeğim zamanını beklesinde kendi doktorumda doğurayım diye

zaten hastane doğumdan sonra kuaför fotoğrafçı ve loğusa şerbetini kendisi gönderiyormuş odaya

zor durum valla canım ben evli filan değildim eşim 15 ay yaptı askerlik hemde kıbrısta onu beklemek işkenceydi. öyle çarşı izni veya eve gelme izni filan yoktu totalde 1 sene görmedik birbirmizi sadece günde 2 defa arardı oda aynı saatlerde olurdu hiç biryere gitmezdim o arıyacak diye ay hatırlayınca içim bir kötü oldu :) umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur. yaş büyütme ile olacak bir durum olduğunu sanmıyorum o şartı koyduysalar yaş büyütme olmaz içinde sanırım.

o hasta külotlarına baktım bende sanki ondan çıkar gibi duruyor canım böyle naylonumsu bir şeydi ben de o yüzden canpedin orta boy hasta bezini alacağım. o zaman hastane konusunda uamrım doktorunda doğurursun bizim öyle kuaför gibi bir durumumuz yok üni hastanesinde yollamazlar kız kardeşim yapacak zaten ben getirmesem o getirir kesin o yüzden sen şanslısın bu açıdan.

Ay evet ya nihayet çıkmış bi de çoluklu cocuklu asker yolu gozleme derdim vardı bnm
Benmde vardıı gözüm
hstane çkışı içiin kalın battaniye bide sütün gelmiyebliyomş bi süre biberon koy dedi hemşire Birde kendin için terlik gbi bişy

bana arkadaşım tavsiye etti o kullanmış hasta bezinden daha rahat demişti ondan alayım diyordum yoksa kendim görmedim henüz.
valla kendi doktorumda doğursam kuaför fotoğrafçı orda kalsın diyeceğim üniversite hastanesinde ilgilenmiyorlar kadın doğum hastanesinde ebeler canına okuyorlar özel hastanede erken doğumda müdahale edilmiyor
evde doğuracağım bu gidişle

Benmde vardıı gözüm

hstane çkışı içiin kalın battaniye bide sütün gelmiyebliyomş bi süre biberon koy dedi hemşire

kalın battaniyemiz var zaten. ama biberonu şimdi aklıma geldi ablama minik suluklardan aldırmışlardı

kızlar bu arada karın ağrısı yaşayan varmı benim karnım ağrıyor hafif hafif ve bu birkaç gündür var

Benim bebek için koyduklarım ve koyacakların :)
3 tulum, 2 şapka eldiven, 3 çıtçıtlı body, 2 yedek altlık, 1 ince takım, battaniye, hastaneden çıkarken giydirmek için ismini bilmiyorum kocuk gibi tulum. + emzik, biberon, bez, şampuan havlu :) yelek 1 tane.

ben biberon almadım daha :) şartmı bu kadar hepiniz yazmışsınız ?

Ben de ayni hissediyorum. Oglunda da sadece dogunca giyeceklerini almistin fazlasina elim gitmemisti. Bizde de genetik risk var. Dogmadan emin olamiyorum amniyo fln da yaptirmadim

bende 15 ay şafak saymıştım ne gıcık bişey, gurbette kendimi ne kadar da yalnız hissetmiştim cancazım gidince , evli olanları düşünemiyorum sevgililik döneminde bile çok zordu

bedelliden yararlanacakların gözü aydın diyelim : ))

Canım çok üzüldüm sizin adiniza çünkü nasıl bi duygu çok iyi biliyorum geçen sefer 1 ayla kaçırmışti bnm eşim yaş büyütme olmuyor malesef o zaman araştırmisti eşim

30 derecede 40 dak yıkadım canm

Ben ne yapıcam bilmiyorum şuan düşünmek bile istemiyorum. Hüngür hüngür ağlayasım var ne kadar zor geçmiş senin için evli olmadığın halde.. Ama ne güzel yapmış bitmiş. Bizim için bu durum söz konusu değil bitmez o aylar hele birde çocuklu beklicem onu. Yok yok bi yolu olmalı
Teşekkür ederim inşallah
Ya mahkemeye başvursa yaşını büyütse sonrada bedelliye başvursa olmazmı ki. Sonuçta asker nerden bilicek büyütmüş mü büyütmemiş mi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…