peki kazanacagımız hak nedi
dogum parası mı alcaz ne kadar
Merhaba bende bugun 6+2 yim cuma gunu benimde gitmem lazim ama tedirginim duyarmiyim yoksa 2gun daha bekleyip pazartrsimi gitsem bulanti durumun nasil
Ya kızlar kıyafetleri özelliklede pantolonu sıkan varmı beni sıkıyo hamile için olanlarda çok büyük göbek kısımları fikir verin işe geliyom masanın altında dükkanlar açık :) ne giycez bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen ya gaz var bende deli gibi hem mide hem bagirsak. Nerden geliyosa heralde ben uyurken birileri icime hava pompaliyo :/ kot giymek bana artik iskence resmen en guzeli elbise giymek beli lastikli olan hersey geriyorbeni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla ben hep içiyorum canım malum sınav haftam formdan düşmemem lazım
sağolasın kuzumm unuttum valla miniğim için herşeye değer. saatlerce yatıp o pıt pıtları dinleyesim var sanki çok kısa sürdü gibi geldi çıkınca.
benimde eşim düne kadar bana kimseye söyleme daha deyip duruyordu kendisi akşam herkese söylemiş evde yatıyorum mesaj üstüne mesaj geliyor
pıt pıtları duyunca baba olacağına emin oldu heralde
anladım yasal sürece kadar dayabılır mıyız ki 32,hafta
canm bende yaptım şimd tessti bulup tebrikler kazandınız dedi doldurdum formuu
anket gibi bişi bulamadım yinede teşekkür edrim cnm
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
peki kazanacagımız hak nedi
dogum parası mı alcaz ne kadar
dogum parası falan bılmıyorum ben oyle bısey mı var? Benım bıldıgın ızne ayrıldıgnda maasın kesılıyor. 4 ay sonra raporun bıtınce 4 aylık maasını toplu alıyorsun. Okadar. Bıde sut parası dedıklerı sey var bı kereye mahsus olark 100 lıra mı ne yatıyomus bankaya. Neye yarıycaksa o para. Cocgun bı aylık bez parası belkı :)
izin 32. haftada baslıyor. ben oğlumda 37. haftaya kadar uzattım sonra gayri resmi iş yerimle konustum geleyimde doğumdan sonra gecerli olsun oğlumla vakit gecireyim diye 37+2 de doğum yaptım 3. gün işden hastaneye gittimnişan geldi doktor eve gönderdi daha doğum başlamamış diye ama müdürüm beni işe kabul etmedi bu stresi tekrar yasayamam diye ve zaten ertesi gün doğdu bence doğumdan sonra çalışacaksanız uzatın ve bebeğinizle vakit gecirin kendinizi iyi hissederseniz.:26:
1 tane okunuyorsa okudum 41 tane okumuyoruz sanırım. biz dukanda beraberdik sanki. senin bebiş büyümüş. benim de 8 haftalık oldu.
hımmm ben 4 ayda işe dönmemkii...
Hiç niyetim yok bebeğimi bırakmaya
Bende hiç bulantı olmadı canım hala da yok. Aslında bende tereddütlüyüm ama beklemeye de dayanamıyorum. İnşallah görürüz bir an önce hayırlısıyla. Bende randevumu perşembeye aldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Bende de bulanti yok o zaman persembe guzel haberini bekliyorum yaz olur mu ben sabredebilirsem pazartesi gidecem
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?