2015 Şubat Anneleri

bilgisayardan girdim değişikmiş. herkese selamlar. ben de çizelge yaptım bakalım çıkmış mı

Merhaba bende bugun 6+2 yim cuma gunu benimde gitmem lazim ama tedirginim duyarmiyim yoksa 2gun daha bekleyip pazartrsimi gitsem bulanti durumun nasil

Bende hiç bulantı olmadı canım hala da yok. Aslında bende tereddütlüyüm ama beklemeye de dayanamıyorum. İnşallah görürüz bir an önce hayırlısıyla. Bende randevumu perşembeye aldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar tecrübeli arkadaşlardan duyduğuma göre ilk aylardan çatlak kremi kullanmak daha iyiymiş bi kere çatladı mı pek de bi anlamı kalmıyor haliyle.
peki hangi kremi kullanmalıyız sizce bitkisel olsa iyi olur :)

Aynen ya gaz var bende deli gibi hem mide hem bagirsak. Nerden geliyosa heralde ben uyurken birileri icime hava pompaliyo :/ kot giymek bana artik iskence resmen en guzeli elbise giymek beli lastikli olan hersey geriyorbeni

Canim sut iciyorsan ondan oluyor. Ona da çözümü laktozsuz sut almakta buldum ben. Rahatsız etmiyor en azindan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hadi bakalim gozunuz aydin. Biz de daha kimseye söylemedik sadece anne ve babalar biliyor birde kardesler tabi. Hemen soylemeyelim dedik. Henuz kalbini dumadik bugun daha 6+3 oldum. Haftaya biz de duyariz insallah :)

merhabalar kızlar...

bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...

1 tane okunuyorsa okudum 41 tane okumuyoruz sanırım. biz dukanda beraberdik sanki. senin bebiş büyümüş. benim de 8 haftalık oldu.

peki kazanacagımız hak nedi
dogum parası mı alcaz ne kadar

dogum parası falan bılmıyorum ben oyle bısey mı var? benım bıldıgın ızne ayrıldıgnda maasın kesılıyor. 4 ay sonra raporun bıtınce 4 aylık maasını toplu alıyorsun. okadar. bıde sut parası dedıklerı sey var bı kereye mahsus olark 100 lıra mı ne yatıyomus bankaya. neye yarıycaksa o para. cocgun bı aylık bez parası belkı :)

hımmm ben 4 ayda işe dönmemkii...
Hiç niyetim yok bebeğimi bırakmaya

katılıyorum sana. dayanabıldıgım kadar gıdıcem bnede ınsallah :) ama mudurun haklıymıs :) ben olsam bende almazdım , cocugu nerdeyse ıs yerınde dogurucakmısın cnm :)

1 tane okunuyorsa okudum 41 tane okumuyoruz sanırım. biz dukanda beraberdik sanki. senin bebiş büyümüş. benim de 8 haftalık oldu.

teşekkür ederim canım... evet dukanda beraberdik ben güçlendirmeye geçecekken hamile kaldım şimdi de gelsin kilolar diyorum... hayırlı olsun güzelim seninde bebişin... hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah sonra yine dukan :)

Canım bende okudum

merhaba bayanlar
sonunda ilk dr kontrolümüze gittik. kalp atışı için erken dedi ama keseyi gördük. haftasıyla uyumluymuş ve şimdilik herşey normalmiş çok şükür ben burdaki birkaç kayıptan sonra hiç belirtim yok diye evham yapmıştım. şimdi rahatladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…