2015 Şubat Anneleri

Ben de sizin hastaneye özendim.refakatçi olmaması güzel ama türkiyede olsa bizim hasta yakınkarı onu asla kabul etmezler kapıda yatar da yalnız komazlar

Ben de sizin hastaneye özendim.refakatçi olmaması güzel ama türkiyede olsa bizim hasta yakınkarı onu asla kabul etmezler kapıda yatar da yalnız komazlar
e simdi gece biseye ihtiyaciniz olunca, çagirinca hemsie yada abska gorevlisi gelip bakmiyormu size
bakan eden yoksa hastaneden haklilar kapida yatmakda

diyorum ya ben Tr de hastaneye gitsem kurt kus yer beni,orda da kimsem olmaz burasi gibi :s

hee benmki her öğlen arıo ben nazlansamda ağrım var desemde demesemde arar ağrın sızın var mı yemek yedn mi ne yedn teftiş eder iş yapma ağır kaldırma die. bu huy ya baştn varsa vardır yoksa snradan olmaz. bnm kociş bebektn öncede böleydi arar sorardı işten çıkıncada arar alınck bişi var mı canın bişi ister mi derdi hep ama hamilelikle arttı bu tabi :)

Oy bana nazlan esoba başgann!!

=)) hahha olsun böylesi daha tatlı

Ya ben napıyım eşim 2.02 ben 170 dr her gittiğimizde boyu normal di mi diyoruz.Babaya benzerse kızım vay ki ne vay. Kız demeye bin şahit :)

olsun öyle deme benim teyzemin 2 çocuğu da uzun boylu. baba 1.98 kızı şimdi basketbol takımında ve milli takımda oynuyor aynı zamanda manken gibi güzel de

Gidebilirsen kesinlikle hafta içi git zaten. Benim eşim ve kayınpederim eminönü esnaflarından. Ama kp emekli, eşimde reklam sektöründe şimdi. Eminönünden bağları hiç kopmamış. Hatta hanları fln var orda. Eşimle bi giderim alışverişe selam vermekten yorulurum resmen:) ama herşeyi toptan fiyatına alıyorum. Hiç bişey almasak bile eminönünü gezmek eşimede banada çok iyi geliyo. Yakınlarda gitcez inşaAllah yine, alacaklarım var malum:) o sık sık gidiyorda ben eskisi kadar gidemiyorum

Günaydin güzel Hatunlar

Kalktim hazirlandim, doktora gidicem seker testi yapilcak be Kizimi görecegim. Bakalim ne kadar büyümüs be riskimiz azalmismi.
Bu gece yine uyku yoktu saat basi uyandim. Kizim Emerken bukadar uyandirmiyodu bu karnimda böyleyse cikinca nolur bilemiyorum gözüm korktu.
Hepinizi hayirli sabahlar güzel saglikli günler diliyorum.

Gunaydin hanimlar. Bu kadar sayfa ne kaynattiniz çok merak ediyorum doğrusu. Yalniz hepsini okumak namumkun.
Ben günlerdir fena haldeyim sağ bacak arasi kemigimin agrisindan ne gezebilir ne oturabilir vaziyetteyim. Ayrıca iki bacagimada sik sik kramplar girdiğinden baldirlarim çürümüş gibi hissediyorum. Gece yatarken karnim tas gibi oldu ve sanki her an suyum gelecekmis gibi hissettim şükür birşey yok ama korkuyorum acikcasi. Daha bebisin beşiğinin yatagini almamiz gerek Dikiş makinesini aldik cibinligi hazir. Uyku seti içinde bursa kumaş pazarından cok güzel bi model taçin kumasindan kestirim. Bunuda halledince içim rahat edicek en azından.

Ya o atletten gyince sütyen kıiullanlmıyomu aynı anda bende sevmem oylee.yarın alcaktm bende

ben 3 tane aldım. içine atlet giymene gerek yok. göğüs kısmı çift kat zaten. ondan göğüs belli olmaz. 2 tane de sütyen alcam tamamdır. ilk başlarda göğüsler çok hassas oluyor ve terimi çeksin diye atletli olanları kullancam.

ben de artık pantalon gıyemıyorum. 2 tane hamiş elbisesi aldım. doğuma kdr idare etcem artık.

İi akşamlar kızlar butikbebeden alışveriş yapan varmı nasıldır kaliteli bide teslimat kaç gün sürüyor.saglıcakla kalın kızlar

ben yaptım. 2 kere. memnun kaldım. ürünler biraz geç geliyor kampanyanın bitmesi lazım falan derken. sorun olursa iade edebiliyorsun zaten.

emzirme atletlerinin göğüs kısmı çift kat oluyor. o yüzden belli olacağını sanmam.

ya ben hastanelerden nefret ediyorum. -dilimi ısırayım- şimdiye kadar daha bir kere yatmışlığım yok hasta olarak. doğum için kalacağım ilk kez. bakalım inşallah her şey yolunda gider.

işleri hafifletmeye çalış bari. yardımcı olsun sana diğer arkadaşların. bugun sana yarın onlara yani.
benimde yılsonunu kapatmam lazım. aralık ocak en yogun oldugum ay. allah yardımcımız olsun. şimdilik iyiyim. inş. 37 ye kdr dayanabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…