Ben de sizin hastaneye özendim.refakatçi olmaması güzel ama türkiyede olsa bizim hasta yakınkarı onu asla kabul etmezler kapıda yatar da yalnız komazlarhastane nin guzeli olmaz herhalde, Allah kimseyi dusurmesin canim oralara
ama temmuza da dediigm gibi, orasi benim dinlendigim tek yer dogumdan sonra
eve gelince de kosturmacam baslar iste
ben bebek yikamasini,altini degismesini ,emzirmeyi aklina ne geliyorsa bebekle ilgili hastanedeki çalisanlardan ogrendim .. her ihtiyacinda çagirdiginda gelip yardimci oluyolar
çocuk hesmiresi ayri, benle ilgilenen ayri, yeùekcisi ayri herkesin bi isi var yani ..
evde de bana oyle bakan olsa evimde evim derim sizin gibi : ))))
e simdi gece biseye ihtiyaciniz olunca, çagirinca hemsie yada abska gorevlisi gelip bakmiyormu sizeBen de sizin hastaneye özendim.refakatçi olmaması güzel ama türkiyede olsa bizim hasta yakınkarı onu asla kabul etmezler kapıda yatar da yalnız komazlar
Canım o nazlanmak mı? Onu herzaman yapıyor. Burda otursam 20 kez şunu bunu istiyorum desem getirir ama ben öyle istemiyorum ben ık desem bile gözümün içine bakması gerek.endişelenmesi gerek. Önemsemiyor bizimki.sabah desem mesela midem çok ağrıyor falan gün içinde arayıp geçti mi diye sormaz.
Oy bana nazlan esoba başgann!!Kime nazlancaz. Bir iki denedim ama kimse beni nazlamadı fırçayı yedim oturdum.
Ne ağladım.Ne ağladım.şu hamilelikte anladım kimsem yokmuş beni nazlayacak. Bir anam vardı o da hastalandı.
Yol iz farketmiyor. Akşam eve gelirken bir başladım iç çeke çeke ağlamaya gören diyecek kıyamet kopmuş
=)) hahha olsun böylesi daha tatlıEşim nazlan iste yaptır diyor aşer diyor ne biçim haimlesin diyor ama bende de hala nazlanma yok
Şimdi biraz önce biraz nazlanayım dedim açıktım dedim şuan mutfakta bana tost yapıyor bnm nazlanmalarım böle ufak şeyler oluyor sanırımo benden büyük nazlar bekliyor oysaki
Ya ben napıyım eşim 2.02 ben 170 dr her gittiğimizde boyu normal di mi diyoruz.Babaya benzerse kızım vay ki ne vay. Kız demeye bin şahit :)
Gidebilirsen kesinlikle hafta içi git zaten. Benim eşim ve kayınpederim eminönü esnaflarından. Ama kp emekli, eşimde reklam sektöründe şimdi. Eminönünden bağları hiç kopmamış. Hatta hanları fln var orda. Eşimle bi giderim alışverişe selam vermekten yorulurum resmen:) ama herşeyi toptan fiyatına alıyorum. Hiç bişey almasak bile eminönünü gezmek eşimede banada çok iyi geliyo. Yakınlarda gitcez inşaAllah yine, alacaklarım var malum:) o sık sık gidiyorda ben eskisi kadar gidemiyorumCAnım cmrtesi günü mü öğlen kapanıyor dükkanlar ?
Benim eşim özel okulda olduğu için cmrtesileri yarım gün okulda oluyor bazen 3.e 4.e kadar oulyor okulda o yüzden bana yaramıyor o günü pazarda adam dinlensin diyorum. Hafta içi çarşı sakinken gitmek daha mantıklı bakalım hayırlsı :) giderim inş.
akşamki bebek banyosu videosundan öyle etkilenmişim ki, bütün gece rüyamda bebeği yıkadım durdum :) Allahım sen hepimize nasip et yarabbim.
Ya o atletten gyince sütyen kıiullanlmıyomu aynı anda bende sevmem oylee.yarın alcaktm bende
Kızlar Titanic var Fox da.Filmin yapımının üzerinden 17 yıl geçmiş,şaka gibi.
bir şey soracağım sizlere. şimdi benim karnım baya büyük sayılır,ben ne giyersem giyeyim bunaltıyor sanki göbeğimi sımsıkı bağlamış gibi hissediyorum. o yüzden bir tişört ve üstüme hırka ile yetiniyorum eskiden atlet giyebiliyordum ama bu bir kaç gündür böyle hissediyorum sizler de bunalıyormusunuz. atletlerim en büyük beden bu arada sıkı birşey giymiyorum eşimin tişörtlerini giyiyorum evde.
ayrıca anacım bu hastalık ne kötü etti beni başım çatlıyorgenizlerim berbat erkenden yatmayı planlıyorum nasıl atlatıcam bu hastalığı bilmem.
İi akşamlar kızlar butikbebeden alışveriş yapan varmı nasıldır kaliteli bide teslimat kaç gün sürüyor.saglıcakla kalın kızlar
Ya atletten memişlerin ucu belli olursa sütyensiz giyileceği için ben hiç sevmiyorum bez sütyenleri bile uçları belli oluyor die :) o yüzden ben bez almyn emzirme sütyeni alıcamda 30-35 tl oluyor fiyatları uygun bişi bulamadım daha.
hastane nin guzeli olmaz herhalde, Allah kimseyi dusurmesin canim oralara
ama temmuza da dediigm gibi, orasi benim dinlendigim tek yer dogumdan sonra
eve gelince de kosturmacam baslar iste
ben bebek yikamasini,altini degismesini ,emzirmeyi aklina ne geliyorsa bebekle ilgili hastanedeki çalisanlardan ogrendim .. her ihtiyacinda çagirdiginda gelip yardimci oluyolar
çocuk hesmiresi ayri, benle ilgilenen ayri, yeùekcisi ayri herkesin bi isi var yani ..
evde de bana oyle bakan olsa evimde evim derim sizin gibi : ))))
Amin. Ne videosu ki bu bizde izleyelim :)
Off günlerdir beynimi kemiren konu bu istedayanamıyorum artik ciddi manada surunuyorum okulda düsüp kalcam diye korkuyorum o yorgunluk evde beni enksza cevriyor cocuguma bakamaz oldum niyetim 37de ayrilmakti ama artik inceldigi yerden kopsun dedim gidisat belli cunku amma velakin tam 32.hfta raporumu alabdgm zaman ortak sınavlar başlıyor dahasi yiginla performans ödevi teslim alacagim tarih biraz ertesi malum karne not zamani olcak.yerime hemen birini bulamazlarmis diğerlerine yıkıcak gibi duruyolar ona da gönlüm razi değil bana yapsalar ben de bozulurum bilmiom vallahi napicami sastim araligi bitirmeye caliscam en azından yazililarimi okur notlarmi girerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?