şimdi 32'de ayrılmak nasıl oluyor. 32+0'da yani o haftanın başlangıcında mı? yoksa 33+0'da bitişinde mi ayrılacağımız anlamına geliyor?
ben 8 Ocak'ta yıllık izne ayrılıyorum. 35+0'da yani.
sonrası zaten doğum iznine bağlanıyor.
Ben serbest çalıştığım için gidebildiği yere kdr götürücem ama cidden zorlanıyorum artık merdivenler yüzünden . Aslında merdiven die bisey olmayıp düz ayak olsa çalışmak daha kolay olurdu
hayırlı sabahlar..günler ve aksamlar olsun ınsaallah kızlar.. ozellıkle calısanlar ıcın hemen aksam olsun dılerım ınsaallah..
cayımı koydum ,yatağımı yorganımı topladım,dunde onca ısımın gucumun arasında evlerı dıp kose sılıp supurdum balkon yıkadım sukur kafam rahat bugun.. hem evdeyim hem sımdılık yapacak ıs yok
şimdi 32'de ayrılmak nasıl oluyor. 32+0'da yani o haftanın başlangıcında mı? yoksa 33+0'da bitişinde mi ayrılacağımız anlamına geliyor?
ben 8 Ocak'ta yıllık izne ayrılıyorum. 35+0'da yani.
sonrası zaten doğum iznine bağlanıyor.
hayırlı sabahlar..günler ve aksamlar olsun ınsaallah kızlar.. ozellıkle calısanlar ıcın hemen aksam olsun dılerım ınsaallah..
cayımı koydum ,yatağımı yorganımı topladım,dunde onca ısımın gucumun arasında evlerı dıp kose sılıp supurdum balkon yıkadım sukur kafam rahat bugun.. hem evdeyim hem sımdılık yapacak ıs yok
dün akşam da benim kocam bebeğin odasında bulunan koşu bandını kullanmadığımız balkona kaldırdı. çamaşır katladı, banyoyu silip paspaslarını yaydı. bulaşık makinesini doldurdu. Allah razı olsun. ben ne mi yaptım, malak gibi yattım.
ben agır ıs yapmıyorum kı canım..rutın ısler bunlar
ben yapmazsam yapacak ıkıncı bır kışı yok ,bırde 3yasında kızım var mecburum temızlık yapmaya halıyle..
bak camlarımı sılmeyeleı perdelerımı yıkamayalı 1 sene oldu belkı esımın musayıt gununu bekliyorum yapmıyorum